Regisztráció Blogot indítok
Adatok
titi14

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nou San Trafford Én, a robot 2008.07.29 13:50:00
Az utóbbi években az angol bajnokságban egy érdekes jelenségre figyelhettünk fel, ami nem más, mint a robotizálódás. Ez azonban nem csupán a képen látható kedves figurával összefüggésben került elő, aki darabos mozgása és elképesztő munkabírása miatt az NST kommentezőinek…..
Pancho annak idején már jól beharangozta ezt a párharcot, és valljuk be, akkoriban nem sokan számítottunk rá, hogy az elődöntőben másodszor is összecsap a spanyol és az orosz válogatott – még kevésbé azután, hogy a spanyolok fecnikre szedték Hiddink fiait a csoport…..
Az olasz válogatott az ég adta világon senkinek nem fog hiányozni, még nekünk sem, akik egyébként feltétel nélkül szurkolunk nekik. Egy olyan drukkert, aki még akkor is kiáll a csapata mellett, amikor az nemhogy rászolgál a szimpátiára, de tűzzel-vassal tesz meg mindent, hogy az…..
Tegnap este kiderült, hogy szerdán nagyon nehéz lesz németnek lenni Németországban. Ma pedig már arról döntenek, hogy melyik csapat kapja meg a lehetőséget, hogy – esetlegesen - latinmentes döntőt láthasson a bécsi publikum. A csoportküzdelmek alatt mutatott játék alapján a…..