Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovácska

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahhoz, hogy lássuk a feladat nagyságrendjét és egyúttal azt, ami reményt ad az elvégzésére, tudni kell, hogy a Fidesz döntően azért sikeres vidéken (falvak, kis és közepes városok), mert Magyarországnak ezt a területileg túlnyomó, lakosságszámban is domináns részét majdnem teljesen elkerülte a…..
Tegnap hazafelé Londonból két ott dolgozó fiatal ember ült mellettem a repülőn és elég hangosan, sőt lelkesen beszéltek arról az egybevágó élményükről, hogy odakint "kapitalistákká" váltak. Mivel az is kiderült, hogy az egyik könyvelő egy multinál, a másik pedig felszolgáló a Cityben, nyilván nem…..
Kovácska 2019.01.24 14:32:40
x
       Próbálok napirendre térni ezen tudományos közlemények felett, de nem nagyon sikerül. Jogi képviselőnk szerint érdekesebb téma lenne a kelet-ázsiai rózsateknősök társadalmi életének vizsgálata, és inkább arról kellene írnom, nem ezekről a cikkekről.       Ha Prof. Dr. Lánczi András…..
       Kondor Katalin és Lezsák Sándor méltatja ma a szadista gyilkos Héjjas Ivánt, az antiszemitizmus elleni zéró tolerancia szent nevében. Felkészül Rotyis József és Francia-Kiss Mihály.     Héjjas Iván 1950. december 14.-én este halt meg a vigo-i Praza de Compostela 11.  második emeletén lévő…..
      Szó szerint sikerült leadni a putyinista propaganda anyagokat. Igazi, kemény Nyugat-ellenes, asszadista uszítás.       "Olyan médiaforrásokra hivatkozva alakították ki a véleményüket, amelyek olyan személyektől és szervektől származtak, akikről bebizonyosodott, hogy dzsihadista…..
Kovácska 2018.09.04 13:39:16
  Akkor kezdtem el flörtölni a konzervativizmussal, amikor Megadja Gábor még pelenkát hordott. Évekkel ezek után lett szkinhed Békés Márton. Jóval később írt dadaista verseket a "zsidó kurvái" "szétbaszott seggéről " L.Simon és anális élményeiről Orbán János Dénes (Külvárosi kéj, nem is rossz…..
Kovácska 2018.09.03 14:30:07
@jaegtoer: A konzervatív nem egy ideológia. Csak azok a konszarvatív éttermiségiek kérik számon Orbánon a konzervatív ideológiát, akik valójában már libbantak, hiszen eltértek a valódi konzervatív ideológiától....oh wait!
       Szijjártó Péter kül- és futsallügyi miniszter bejelentette, hogy addig idegesítette Indiana állam kormányzóját, amíg az alá nem írt egy Indiana állam számára teljesen értékelhetetlen megállapodást arról, hogy képzést indít a Notre Dame egyetem Budapesten (és talán Piliscsabán is).        A…..
        Interjút adott a Klubrádiónak Békés Márton a Terrorháza "kutatási" igazgatója, a Kommentár szerkesztőségi főmunkatársa. Csak tizenhét perc, érdemes meghallgatni, segít megérteni a mai Magyarországot.        Békés nem egy böllérbicskás huthgergely, nem valamilyen agresszív kis utcai bűnöző,…..
Kovácska 2018.07.13 18:43:55
@harmadikszem: Megnéztem, tényleg nulla. Kevertem Megadjával, neki vannak publikációja. Ettől függetlenül szerintem ő nagyobb senki, legalább nagyobb talpnyalója a rendszernek.
       Stefka István még az első Orbán-kormány idején közölt portrét a Magyar Nemzetben Dobó Andor matematikusról.      "Dobó Andor alkalmazott matematikus 1979-ben jelezte a Jupiter egyik, addig ismeretlen holdjának létezését, amit 1980-ban igazolt a Voyager űrszonda. A csillagászati probléma…..