Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tikitaki

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Lényeg A nagy GDP átverés 2020.02.18 12:41:22
Zúgjanak a harsonák és peregjenek a dobok, hiszen megérkezett az ADAT! Magyarország GDP-je 2019-ben 4,9%-kal nőtt.  Érkeznek a szalagcímek sorjában, miszerint várakozás felett alakult a növekedés, és az EU-ban ezzel az értékkel az élmezőnyben vagyunk, vagy akár a legelsők is lehetünk. Eddig 19…..
tikitaki 2020.02.19 12:14:19
@ulpius66:

"KB. KÉTSZER ANNYI PÉNZT TALICSKÁZNAK KI A MULTIK MAGYARORSZÁGRÓL, MINT AMENNYI AZ EU-TÁMOGATÁS!"

Ezek a mondatok a debilekhez szóló propagandaüzenetek. Ugyanis a multik, akiket állítólag örömmel látunk itthon, ha befektetik nálunk a pénzüket, a befektetéseikkel nyilván évente némi profitot is termelnek. Ez a profit a saját pénzük, amit oda "talicskáz" mindenki, ahova kedve van. És ha Magyarország egy befektetésbarát ország lenne, akkor ezt a pénzt továbbra is itt fektetné be a multi, egyrészt ha biztonságban érezné a magyarországi befektetéseit, másrészt pedig ha ismét elfogadható profit megtermelését remélhetné egy újabb magyarországi befektetéséből.

Ennyike.
A bicósok feketével írhatják 2016.10.13-át, ezen a napon ugyanis a magyar rendőrség hivatalosan is megállapította, hogy legális kerékpárt lopni. Jelmondatuk megváltoztatásán is gondolkodnak a következőre: Lophatsz és megvédünk. Most megyek feltörök egy autót, nem ellopom, csak közlekedési céllal…..
Fotelforradalmár Út a pokolba 2014.01.13 07:37:43
Alig három hónap van a választásokig, a múlt héten pedig "végre" felállt a magát Fidesszel szemben meghatározó politikai blokk is, benne Mesterházyval, Bajnaival és mindenki kedvenc Gyurcsány Ferencével. Ebben a posztomban nem kívánok már azzal foglalkozni, hogy ki honnan jött, erről már volt bőven…..
tikitaki 2014.01.13 15:28:24
Demján Sándor seggéhez annyira hozzátapadt már a nyereg, hogy azt hitte, össze is nőtt a paripával. Az élete igencsak zsúfolt volt, mert amellett, hogy a saját kis szarjait igazgatta, még egyeztetésekre is járkált a Parlamentbe, meg minden egyéb helyre, ahol a kormányközeli…..
tikitaki 2013.08.18 15:58:56
@tobeor: naivitásod megejtő. A Lajos biztos tudna érdekes dolgokról mesélni mondjuk egy memoárkötetben, de a meséjével annyira jutna, hogy max. újra megnyitnák számára a Lipótmezőt magánzárkának, sok-sok ápolóval, amíg egyszercsak ki nem zuhanna véletlenül az egyik erkélyről, valami műszaki hiba folytán.
Allegória miatt kell magyarázkodnia a nemzetgazdasági miniszternek. Matolcsy egy konferencián azt nyilatkozta: A gazdaságunk olyan, mint a pénisz, a kormány már felállította, de az öröm fejben dől el. Matolcsy szerint a magyar olyan, mint a nemi szerv, minél inkább verik, annál…..
Az ELTE Társadalomtudományi Karának dékánja, Tausz Katalin közölte: súlyos etikai szakmai vétséget követett el Semjén Zsolt, a szakdolgozatával kapcsolatban. Mint ismeretes a HVG.hu előbb arról közölt cikket, Semjén Zsolt a Pázmányon írt szakdolgozata, majd pár nappal később…..
Furcsa szövegegyezések merültek fel Matolcsy György Heti Válasznak adott interjúja és egy 1979-es metafizikai előadás között. Valószínűsíthetően a ténylegesen is komoly potenciállal rendelkező 3D nyomtatás és a biológiai-alapú számítógépek technikai fejlődésére,…..
Teadélután Hisztéria 2012.11.25 03:00:28
Nincs új a nap alatt - az "egy a zászló egy a tábor" elv mentén gondolkodó politikai racionalitás még mindig uralkodónak mondható két évvel azután is, hogy a Parlamentbe bekerült kettő, a korábbi szisztémát tudatosan kritizáló párt: a Jobbik és az LMP. Az LMP kongresszusi…..
GFG Blog Az ostromlott erőd 2012.08.30 09:21:18
„Az leszek, amivé ti tesztek, / ellenségeim, ti neveltek!” (Szabó Lőrinc: Ellenségeimhez)   Van egy lelkiállapot. A jobboldali politikai közösség mind a mai napig úgy viselkedik, mintha ostromlott erőd lenne. Részben ez magyarázza, hogy ha a jobboldal…..
Az ellenzék még mindig nem érti Magyarországot. Ezzel az egy mondattal és az alá linkelt vasárnapi hírek összeállításról szóló cikkel le is lehetne tudni ezt az egész ellenzékeskedést. Legalábbis a jelenlegi formáját. Mert az van, kedves idióták, hogy ha ti ezt tényleg…..
tikitaki 2012.08.19 13:49:46
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: úgy van, ahogy mondod, csak az "elképesztő" kifejezés nem fejezi ki a dolog természetét, hanem inkább csak az, hogy "arcátlanul gátlástalan és cinikus".
tikitaki 2012.08.19 13:57:08
@béla a görög: bocs, csak mondtad, javítsunk ki: szóval az EGY FORDULÓ azt jelenti, hogy létrejön a parlamenti összetétel az EGY FORDULÓ-t követően azonnal, és láss csudát, a Fidesz mondjuk 25%-nyi támogatottság mellett is megszerez az egyéni választási körzetekben annyi parlamenti képviselői helyet az EGY FORDULÓnak köszönhetően, amelyik elegendő lesz ismét akár a kétharmados többségéhez is, ha a hülye ellenzékiek nem képesek az egyéni körzetekben közös jelöltek indítására. Oszt jónapot.
tikitaki 2012.08.19 16:50:04
@béla a görög: most mondod jól és teljesen igazad van abban, hogy "Kell csinálni egy "Bárki csak nem a másik kettő" nevű tömörülést". Ez viszont csak úgy jöhet létre, hogyha az összes létező párt, pártkezdemény vagy független induló, amelyik se nem Fidesz és se nem Jobbik, meg tudnak egyezni még a választások előtt, hogy közülük csak egy induljon és ki legyen az a személy, akit mindegyikük támogat. Ugyanis ha többen indulnak, akkor mindegyikük feltehetően kevesebb szavazatot fog kapni mint a Fidesz, aki így befut elsőnek a 25%-os támogatottságával és megnyeri az adott körzetet és ő jut be onnan egyedül a parlamentbe.
  A munkaadók 7,5 millió forintig adómentes támogatást adhatnak dolgozóiknak a rögzített árfolyamú végtörlesztésre - közölte Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján, utalva az Országgyűlés erről szóló hétfői…..
Régen frissült már nagy sikerű ’festmények szombatra’ rovatunk, (a régebbi részek a jobb oldali hasábban találhatók) de most ihletet kaptam. Mai témánk a híres alkotmányos orbánviktoros festmény. Elsőre talán mindenkinek a gyönyörű színekben pompázó, a festmény kb.…..
A dolgok jelen állása szerint a kormány gyaníthatóan azért nem akar egyelőre változtatni a 1,5 százalékos növekedési előrejelzésen, mert akkor nyíltan el kellene ismernie, hogy az államadósság korlátozására és csökkentésére vonatkozó alkotmányos szabályokkal ellentétes a…..
tikitaki 2011.11.11 20:22:36
@Almaleves: ahogy azt a Nagy Bölcs Vezető megmondta: az almaleves legyen almaleves:)
Orbán Viktor miniszterelnök részletesen bemutatta a következő két évre vonatkozó terveket.   „Tisztán látható mindaz a fejlődés, ami politikánk eredménye, az előrejelzések pontosak és megkérdőjelezhetetlenek.” - írta le Orbán a bemutatott grafikont. Hogy a…..
tikitaki 2011.10.14 16:39:14
Olvasom az újságban, ahogy Megyesi Gusztáv kifigurázza azt a törvényt, és lassan elterjedő gyakorlatot, hogy a szociális segélyekért bizonyos, igencsak magánügynek számító dolgokat ellenőrizhessenek az önkormányzatok. Megyesi szépen szembesíti a polgármestereket és…..
A Fidesz azokat a tényezőket hagyta figyelmen kívül vagy iktatta ki idehaza, melyek megvédhették volna a sokkal keményebb nemzetközi csapásoktól. Súlyos mulasztások történtek a kormányoldal részéről, mégis elmaradni látszik a felelősségre vonás. (Kép: [origo])…..
 Mi nem azért írunk, mert ezzel pénzt keresnénk, a célunk csupán az, hogy hallassuk a hangunkat. Hallassuk, mert hiszünk a véleményben, annak szabadságában és a véleménycsere fontosságában. A parlament előtt álló médiaalkotmány ellenben nem tágítja, hanem csökkenti a…..
Megtörtént, amire kevesen számítottak – ha nem is úgy, ahogy esetleg erre néhányan gondoltak. A ma délelőtti szavazáson egy szavazat hiányzott a szükséges kétharmados többséghez az Alkotmánybíróság jogkörét szűkítő Lázár-féle alkotmánymódosításhoz benyújtott…..