Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabadnap

193 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csodálatos alakzatok születtek a Balaton-parton, ahogyan a hidegben partra fröccsenő víz megfagyott és varázslatos látványvilágot kölcsönöz a minden évszakban egyformán gyönyörű tónak. Videónk:     Tetszett? Kövess minket Facebookon és iratkozz fel a YouTube-on is! Szabadnap..
Lelkes sportemberek százai mártóztak meg a Balaton szinte jeges vizében, hogy így köszöntsék az újévet. Videónk:..
Ezrével futottak a mikulások Budapest belvárosában, akik nem csak a rakpartot töltötték meg, hanem a Váciutcánis örömet csaltak az útjukból az utca szélére húzódó járókelők arcára. Videónk:..
Ilyenkor szentelik a folyókat és a karácsonyfák lebontásának is eljött az ideje. Videónk:..
Rendkívül izgalmas találkozási lehetőség a tűzoltó, rendőr, mentő és egyéb speciális járművekkel a Budapest Airport melletti Aeropark reptéri múzeumban. A Kéklámpás Találkozón mintegy ötven különleges mai és történelmi jármű mutatkozik be a közönségnek, amikre felmászni, beülni, működés közben látni…..
Május 7-ig látható a Margitszigeti Krisztály Színtérben a mintegy ötven éve készült Budapest Makett, amit mindenkinek látnia kell ezen ritka alkalommal. Videónk:..
Húsvét hétfő a locsolkodás ideje, ami a néphagyomány szerint legjobb tiszta vízzel és vödörből. De azért nem minden nő rajong érte, ha elázik és a különféle szagos vizek keveredő illatát is sokan nem szeretik.Érdemes megkérdezni a hölgyeket, hogy ők hogy szeretnék, vagy eleve csak néhány csepp…..
Február végén zár a Budapest belvárosi Komplex rendezvénycsarnokban látható Art of the Brick kiállítás, ahol száznál több, Lego kockákból épült műalkotást csodálhatnak meg a látogatók. Videónk:  ..
Az Amazon Prime bemutatta a Jack Ryan sorozat harmadik évadát, ami részben a történet szerint is Budapesten játszódik, részben pedig ismét külföldi helyszíneket alakít a magyar főváros. Nézzük milyen budapesti helyek jelennek meg a képernyőn! A harmadik évad előzetese:..
Hatalmas érdeklődés övezte Monori Centerben tartott idei Holdújévi ünnepséget. Videónk:..
Egyetlen lovas 15 lóból álló puszta tizenötöst lovagolt a 2022-ben is hatalmas érdeklődés mellett megrendezett Nemzeti Vágtán, a már szokásosnak mondható versenyszámok és megannyi lovas bemutató mellett...
Hatalmas érdeklődés övezte a Vörösmarty téren immár 93. alkalommal megrendezett Ünnepi Könyvhét akcióit és dedikálásait. Videónk:..
Vasárnapig volt lehetőségünk megcsodálni a Cinema Mystica páratlan látványvilágot teremtő vetítéseit az egykori Margitszigeti Palackozóban kialakított Kristály Művészeti térben. Videónk:..
Szombaton ismét gulyásversenyt rendeznek Hortobágyon, ahol magyar cowboyok mérkőznek meg az állatok terelése, befogása mellett a népi hagyományokat őrző pányva dobás, gémeskútból víz húzás, karikás ostor használat és nyúl ütés versenyszámaiban. Videónk:..
Nagyszabású, autentikus sárkányhajó ünnepet szerveznek szombaton a Velencei tónál. Az érdeklődőket a sárkányhajó verseny és egyéb vizi programok mellett megannyi ázsiai kulturális program is várja. Kapcsolódó videónk:..
Bámulatos vödrös locsolást tartottak húsvét hétfőn a hollókői ófaluban. Bőrig áztak a népviseletbe öltözött palóc lányok a legények kíméletlen vödrös locsolásában. A sikoly persze őszinte, de azért a kényszert csak megjátszották a lányok, akik önként jelentkeztek rá, hogy a fesztiválon meglocsolják…..
A hivatalos hajózási szezon csak április 29-én kezdődik majd, de a népszerű Budapest körjárat már a húsvét hétvégén is közlekedik a belvárosban. Videónk:..
Nagyszabású képzőművészeti kiállítás nyílt a Szépművészeti Múzeumban. A Hieronymus Bosch művei köré szerveződött Menny és pokol között című kiállítás július 17-ig várja az érdeklődőket. Videónk:..
74. születésnapját ünnepli a Gyermekvasút. A jeles alkalomból változatos programokkal várják az érdeklődőket, akik olyan feladatokba és helyekre is betekintést nyerhetnek, ami máskor elzárnak az utasforgalom elől. Videónk:..
Az egész Hősök terét betöltő békejelet rajzolt a Greenpeace Budapesten mintegy kétezer fáklyát tartó ember részvételével, akik együtt énekelték a Dona nobis pacem, Adj nekünk békét! imádságot. Videónk:..
A József Attila Művelődési Házban kerül megrendezésre a 4. Balázs Oszkár Harang, Csengettyű és Ütőhangszeres Fesztivál, melyet bárki ingyen látogathat és megnézheti, hogyan zenélnek különféle hangszereken a legifjabb óvodásoktól a hivatásos zenészekig...
Több ismerős és ismeretlenek is belefutottak, hogy (jobbára kamu) pártok megszerezték az adataikat és a jelöltállítás során illegálisan használták fel azokat. Tegyetek ellene! Van rá könnyű, gyors és egyszerű megoldás!..
Gondos nagyfelújítás és alapos próbaüzem után ismét jár az idén 152 éves Budavári Sikló a Clark Ádám tér és a Budavári Palota között. Videónk:..
Ismét nemzetközi sztárparádé volt a Fővárosi Nagycirkusz porondján a Budapest Cirkusz Fesztiválon. Sikeresen szerepeltek a magyar versenyzők is, de az oroszok taroltak a nemzetközi mezőnyben. Videónk:..
Sok éves hagyományt követve ismét ingyen látogathatók a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz Tanszékének vizsgakoncertjei a Budapest Jazz Clubban...