Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atti Békási

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kereszténység felvétele előtti magyarságról nagyon kevés forrás áll rendelkezésünkre, és a fellelhető anyagoknak sem tulajdonítanak túl nagy jelentőséget hazánk oktatási intézményeiben, pedig ezek ismerete nélkül ad abszurdum a magyarság nem igazán, vagy csak nagyon hiányosan ismerné saját korai…..
Atti Békási 2018.09.18 14:55:57
@Lord_Valdez: Anno keresett volt europában a magyar gyors és kitartó ló! Eleink nemcsak használták hanem húsforrásnak is tartották a lovat! Anno egy portyára induló magyar csapat a lovagolt lovon kivül átlag három négy vezetéklovat is vitt magával fejenként!!! Mivel lovasnomád nép voltunk igy a katona lovagolt s nem gyalogolt! Az akadályozta volna az egységek mozgását! Hidd el az a 20000 ló nemhogy sok hanem még kevés is a húszezer lovashoz!
  Az utóbbi napokban éles támadások érték a Magyar Iszlám Közösség tagjait, a mecsetük felgyújtásával és gyilkossággal is megfenyegették őket. Az iszlámot sokan, az európai normákkal összeegyeztethetetlen hitrendszernek és civilizációnak tekintik, és csak kevesen tudják, hogy még saját nemzetünk…..
Atti Békási 2018.09.18 13:06:33
@Voznyák Pista: Attol függ mit nevezel asszimilációnak! Mert én pl. Németországba élek és konkrétan vannak arab valamint török kollegáim. Becsületesen dolgoznak és baráti viszonyt ápolunk mind származási országtól függetlenül! Eljárunk bulizni is együtt stb. Viszont azt nem várhatod el hogy annyira világi életet éljen egy moszlim mint egy átlag magyar, mivel sokkal jobban átitatja a mindennapjaikat a vallàsuk gyakorlása. De az igazsághoz azis hozzá tartozik hogy egy átlag Bayor is sokkal vallásosabb az ő keresztény hitében mint egy magyar! Ugyanis számukra teljesen megszokott hogy hétvégén megy a templomba a család valamint hogy a gyerekek bérmálkoznak, konfirmálnak ami otthon már ritkasàg!
Vendégszerzőnk, Sayfo Omar írása   Őszinte köszönet illeti Speidl Biankát a Mandineren megjelent, Abdelsamad Belhaj iszlám-kutatóval készült interjújáért. Mély, de laikusok számára is érthető analízist olvashattunk a dzsihádizmus és a neoliberális gazdasági rendszer összefonódásának…..
Atti Békási 2018.07.22 16:42:52
@Pelso..: Itt az eredménye amikor a vallást politikai célok szolgálatába állítja az ember! A legszebb az egészben hogy O.V. és pártja véleményem szerint maximum képmutatás szinten templomba járó , aki csak és kizárólag tanácsadói javaslatára megy el a templomba! Mert attól becsületesen nek és komolyabb hazafinak látszó sok a választói szemében! Egy nem templomba járó hanem HÍVŐ ember a másik vallását nem használja fegyvernek ellene, s nem nyilatkozik ilyen becsmérlőn és elítélően egy embertársa vallásáról!!! Én személy szerint nem támogatom a bevándorlást ! Mert meggyőződésem hogy nem tudjuk anyagilag magunkra venni azt a terhet, amit ennyi ember a társadalmunkba történő bármilyen szintű integrálása jelentene! Mellesleg mivel hazafinak tartom magam, úgy gondolom hogy akkor kell külső népcsoportok problémájával foglalkoznunk és ennek érdekében anyagi valamint humán erőforrásokat mozgósítani. Ha a saját őshonos népességű k számára biztosítani tudjuk mind anyagi mind a szellemi jólétet! De akkor elsőként a hazai kisebbségek felemelkedését kell biztosítanunk! S ha ezeken túl vagyunk jöhetnek a gazdasági bevándorlók! De akkor sem korlátlanul hiszen nem azzal teszünk jót ha az éhező el halat adunk, hanem ha megtanítják halászni!!!!