Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krisztian Keresztes

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Massimiliano Allegri az Olasz Kupa döntőjén végig nagyon irritáltnak tűnt, végül pedig Simone Inzaghi segítőjével, Massimiliano Farrisszal is összetűzésbe került, és ezt követően a bíró elküldte a padtól. „Valaki az Intertől elment mellettem és belém rúgott. Dühös lettem, és teljesen jogosan a bíró…..
Meglepő fordulatot hozhat a nemzetközi csatárkeringő, olasz és spanyol hírforrások egyaránt arról számolnak be, hogy a Juventusszal korábban hírbe hozott Luis Suárez az Atlético Madrid csapatához igazol, s ezzel megnyílik az út Álvaro Morata előtt, aki kölcsönben, opciós vételi joggal térhet vissza…..
Krisztian Keresztes 2020.09.21 18:27:52
@gomorra21: @Pavel1988: De Kean az jobb lenne. Okos.
Krisztian Keresztes 2020.09.21 18:31:03
@gomorra21: De amikor nálunk volt de szerettétek. Olyanok vagytok mint a TV ben a szakkommentátorok, elhatárolt, hozzá nem értő emberek vagytok.
Meg is van a Juventus új edzője, a klub hivatalosan is bejelentette, hogy az U23-as csapat élére nemrég kinevezett Andrea Pirlo veszi át a Maurizio Sarri menesztése nyomán megürült kispadot az első csapatnál. "Andrea Pirlo a Juventus új edzője. A Brescia tartományban, Fleróban született 41 éves…..
Krisztian Keresztes 2020.08.08 22:23:08
@Andras74: Végre egy értelmes válasz. A Lazio edzője sem volt "acélos" amikor kinevezték, és ha nem jön közbe a szünet..... el vitte volna előlünk a csillagot.(Zidane - ról sem gondolta volna senki hogy ilyen edző lesz belőle) Miért ne lehetne nálunk ugyan így??? Pirlo volt a legjobb döntés. Megvan hozzá a tekintéje,a tudása tisztelik az intelligenciája miatt és ambíciózus edző. Ővele legalább új irányvonalat kapunk.
Krisztian Keresztes 2020.08.08 22:39:06
@babo0410: Be fog válni, olyan szintre emeli a Juventust, mint Roberto Mancini az Olasz válogatottat. Sará il miglior allenatore tecnico. Grazie Agnelli.
Maurizio Sarri a Napoli elleni elbukott Olasz Kupa-döntőt követően nem taktikai, hanem egyéni problémákról beszélt, miután csapata sorozatban második meccsen volt képtelen kapuba találni. „Csalódott a klub, a srácok és a szurkolók, de jelenleg nemigen tehetünk többet, mivel nem vagyunk elég…..
Krisztian Keresztes 2020.06.18 09:08:08
Krisztian Keresztes 2020.06.18 11:39:11
Hát persze. Szar a csapat. Ennyi. @Andras74: Szia András. Na ezen gondolkozz el egy kicsit.
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus lecsúszhat egyik legfőbb kiszemeltjéről. Sandro Tonaliról, mivel az ifjú középpályás az Intert részesíti előnyben, s így a milánói klub jár a legközelebb az üzlet nyélbe ütéséhez.  A Sky Sport Italia szerint a huszadik életévét májusban betöltő tehetség…..
A tegnap a pletykalapokban felmerült Ousmane Dembélé neve a Juventus kapcsán, az Öreg Hölgy pedig a lehetőségeket elemzi. A bianconero és a blaugrana klub vezetői már jó ideje egyeztetnek Miralem Pjanić átigazolása kapcsán, s először Arthur Melo volt a torinóaiak célpontja, ám a Mundo…..
A hírek szerint az Arsenalnak sikerült megegyezésre jutnia Daniele Ruganival szerződésének személyes aspektusai tekintetében, így a védőjátékos az ágyúsokhoz igazolhat egy kötelező kivásárlást tartalmazó kölcsönszerződés keretében. A Sportitalia munkatársa, Alfredo Pedullà szerint az ágyúsok…..
Krisztian Keresztes 2019.08.07 09:49:01
Az Il Corriere dello Sport értesülései szerint a Juventus vezetősége több fronton dolgozik párhuzamosan annak érdekében, hogy jövőre még jobb kerettel vághasson neki a csapat a bajnokságnak és a Bajnokok Ligája küzdelmeknek. A pletykák szerint Adrien Rabiot szinte már biztosnak…..
A Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy a Chelsea együttesétől távozó Maurizio Sarri veszi át a zebramezes csapat irányítását. A 60 esztendős szakember csupán tavaly nyáron ült le a londoniak kispadjára, s 2021 nyaráig kötelezte el magát, arról azonban egyelőre nincsen hír, hogy a torinóiak…..
A Juventus igazgatója, Fabio Paratici nemrégiben csapata várható mercatójáról és a megüresedett edzői poszt betöltéséről beszélt. A bianconero együttest komolyan hírbe hozták három nagynevű mesterrel, akik mindannyian a Premier League-ben töltötték az elmúlt évet: Maurizio Sarri (Chelsea), Pep…..
A SportItalia értesülései szerint a Chelsea aktuális mestere, Maurizio Sarri egyre közelebb kerül ahhoz, hogy a szezon végén átvegye a Juventus irányítását. A Napoli és az Empoli egykori edzője esetében komolyan felmerült a múltban, hogy elhagyja a londoni klubot, azonban az elmúlt időszakban…..
Krisztian Keresztes 2019.05.21 10:33:56
@Cannavaro: Azt nézzétek már meg, hogy mikor rúgott a mi Juventus - unk 3v. 4 gólt egy meccsen,ennyit a támadó fociról szerintem.
A Juventus az Atalanta elleni döntetlennel búcsúzott a hazai közönségtől, s Andrea Barzagli, valamint Massimiliano Allegri nyáron már nem a zebramezesekkel kezdi a felkészülést. A klub vezetőségének legfőbb feladata addig az lesz , hogy megtalálja a leköszönő szakember utódját.  Számos név…..
Krisztian Keresztes 2019.05.20 15:08:47
@Sztovicska: De jól irtad
Krisztian Keresztes 2019.05.20 15:11:04
@dobor norbert: El tudnám képzelni a Juvenál. Temperamentumos és kiváló minőségű.
Massimiliano Allegri az Atalanta elleni 1-1-es döntetlent követően az újságírók kérdésére beszélt az elmúlt napokról, illetve a jövőt illető terveiről. „Beszéltem az elnök úrral az Ajax elleni meccs után, és a folytatásban egyeztünk meg, de az elmúlt kb. hat hét után összeültünk, és végül ugyanarra…..
Krisztian Keresztes 2019.05.20 11:33:59
@del pipi: Sajnos igaza van, mert nincs senki komolyabb edző. De van nekünk egy Pirlónk. Miért ne? Ilyen erővel kipróbálhatnánk őt is. :D
Őrült pletyka indult világhódító útjára az olasz sajtóban, s az először a Tuttosport által közölt történetet mostanra a Marca és a portugál A Bola is megerősítette. A nyári átigazolási időszak eddigi legmeglepőbb pletykája szerint az európai babérokról álmodozó Juventus komoly lépésre szánta el…..
A Mundo Deportivo értesülései szerint a Paris Saint-Germain nem zárkózik el Marco Verratti eladásától, Mino Raiola pedig már munkába is kezdett. Az olasz válogatott karrierje és fejlődése látszólag megrekedt Párizsban, mivel bár már 25 éves, de ennek ellenére sokszor követi el ugyanazokat a…..
A Real Madrid érdeklődésére a hírek szerint a Juventus rácsapta az ajtót, mivel a torinóiak nem kívánják elengedni Massimiliano Allegrit, azonban a megegyezés jövőre már nem zárható ki, mivel nyáron a mester szabadon távozhat, amennyiben nem újítja meg szerződését a Juventusszal. Zinedine Zidane…..