Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NyitrayDani

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár éve az egyik kedvenc korallzátonyomnál taníthattam búvárkodni egy fiatal párt. Az időjárás tökéletes volt, kellemes vízhőmérséklettel és kristálytiszta vízzel. Csodálatos táj, élénk színű korallok. Még a búvárfelszerelésen keresztül is láttam a mosolyt a tanítványaim arcán...
Létezik megoldás az étel házhoz szállítására rengeteg eldobható csomagolóanyag nélkül is Bajban van az ember, ha ételt szeretne házhoz rendelni. Nem elég, hogy többnyire benzines járművel érkezik az életmentő vacsora, a szemetest félig megtöltő felesleges csomagolóanyag is jár hozzá. Ennek azonban…..
Így kerülheted el a fölösleges műanyag szemét termelését Összeszedtünk jó néhány hasznos ötletet, amelyekkel egyszerűen csökkentheted az általad megtermelt műanyag szemét mennyiségét. Fontos, hogy a nagyvállalatok és a kormányok is bátor lépéseket tegyenek – de ne várj rájuk, kezdj el…..
Egyre több ország tesz bátor lépéseket az eldobható műanyagok visszaszorítására – egy világtrend szemtanúi vagyunk? A világ belefullad az eldobható műanyagokba. Minden percben egy teherautónyi műanyag szemét kerül az óceánokba. Ezt felismerve egyre több ország hoz bátor döntéseket az egyszer…..