Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egyszeru

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A most következő cikksorozat-fordításunk egy, az oldal eddigi tematikájához képest némileg eltérő hangvételű, komplex, sok elemből álló, nem könnyen emészthető gondolatokat tartalmazó írás egy egykoron a MILAB programban kiképzést kapó állítólagos bennfentestől, Aug Tellez-től. Az alábbi cikket az ő…..
Egyszeru 2019.10.02 08:06:06
@UFO Kutató: igen. Azt szeretitek!:)
Egyszeru 2019.10.02 16:44:00
@athena 28: ok.
Mark Passio egy kilépett sátánista és okkultista, félig vallásos római katolikus családban nőtt fel Pennsylvania-ban. Miután a vallása elkedvetlenítette és úgy érezte, a vallás nem más, mint egy kontrollmechanizmus a családja és a társadalom részéről, dühös lett és őszinte gyűlölettel kezdett…..
Egyszeru 2019.08.17 15:12:32
@airt: a levágás után csomó ideig él még a növény, és az állatokban/növényekben nem lakozik Titkos Nevelő, csak szeretne és ha lesz is benne, nem valószínű, hogy még életében vagy egyáltalán, túlélővé teszi a halandói személyiségét, ha van Neki...
Egyszeru 2019.08.19 01:07:05
@airt: szóval muszáj, ha élni akarsz, de amúgy leszarom, élsz-e vagy halsz-e, úgyse tudnál annyira pontosan, mint én, s nincs idő idegeskednem miattad, bocsi:-)! És goranga!
A most következő cikksorozat-fordításunk egy, az oldal eddigi tematikájához képest némileg eltérő hangvételű, komplex, sok elemből álló, nem könnyen emészthető gondolatokat tartalmazó írás egy egykoron a MILAB programban kiképzést kapó állítólagos bennfentestől, Aug Tellez-től. Az alábbi cikket az ő…..
Egyszeru 2019.06.04 16:18:14
@athena 28: igen, minden állat egyenlő, de vannak olyanok is, amik egyenlőbbek másoknál :-)
Alábbi bejegyzésünk a Simon Parkes beszámolóiból összeválogatott, most már éveken átnyúló cikksorozatunk egy újabb fejezete, amelyet Simon saját csatornáján futó Connecting Consciousness című műsorának általunk legérdekesebbnek ítélt kérdéseiből és válaszaiból állítottunk össze. A közös szál, amely…..
Egyszeru 2019.04.19 12:07:32
@UFO Kutató: Mert! Baszdmeg xDDD sziasztok kis retardáltjaim:-), ajánlom becses figyelmetekbe csupán magát a tényt, hogy Dragon Balls Heroes...a májer főgonosz ezúttal, Akinek szétverte két ssj4 Goku laboratóriumát, most "Hearts", Kinek űrhajója az Univerzum magja, és kockákkal semmisít meg Bármit, olyan területi hatást tud idézni, hogy majdnem végtelen gravitációt kb., megbénítja Jirent is...amúgy elég kiábrándítóan van fordítva Kawassilas, mindegy. Meg sok baromság van benne. LoL.
Egyszeru 2019.04.23 20:41:54
@nornic: én tutti nem. Mert gyógyíthatatlan beteg vagyok egyenlőre, mert ide írok pl.;-)! Olyan szinten alábecsülik egymást a lelkek...főleg saját magukat...nincs is ennél fájdalmasabb. Magányosnak lenni. De azért abban van valami, hogy egyesek már most is halottak, nem lesznek képesek...meg hogy ilyen-olyan ambíciójú A.I., meg hogy meg kell menteni a Női minőséget, meg nem feltétlenül felszállni egy hajóra, ha majd jönnek "megmenteni", hogyha már a szentháromság a Nap-Föld-Te, nem elhinni az ismét köztünk emberként járó Nap-ról, ha majd jön, hogy "Ő az Antikrisztus"! A nőkön van a hangsúly, gondoljatok már bele...olyan szinten szét vannak irányítva, hogy csoda, hogy nincs még mindegyiknek egy neve...na de hogy lehet egy nő most itt gyógyuló félben? Ha elfogadja önmagát és ad? Vagy ha szégyenli magát és irányítani akar?
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/01/kozmikus-kozzetetel-xii17.html    ..
Egyszeru 2019.02.28 23:32:40
Olyan fincsi ilyen ínycsiklandó igazságokat olvasgatni ezen, egy magyar ilyen témájú blogon...mert, szerény véleményem szerint a probléma a következő! Nincs ígény a gógyira államvezetésben(nyelvi, nemzeti probléma, mert a ROSSZ GÉNEK generálták, a "hazafiasság", a szellemi vezetés hiánya, hogy ennyi van, most is arra van csak ígény, hogy több legyen...olyat nem hallani érdekes, hogy nyilvánítsák már egybe a hazámat a szomszédossal, mindegy milyen neve lesz, mert úgy is már olyan jóban vagyunk, szeretjük egymást, legyünk már egyek...), mert sokkal nagyobb részt kormányozni akarnak, pontosabban halálosabb, biztosabb, gyorsabb leigázási, titkos terveket, s csak a "látótérben" keveset összehangolnak, pedig lehet a kormánynak csak is azt kellene, szinte. A szellemi vezettetés utáni sóvárgó vágy--->annak tényleges hiánya, az elszaporodni hagyott tömegek fogyatékosokból és elfajzottakból, értve ezt arra a párszáz, párezer emberre is, plusz akik basznak segíteni, miközben talán nagyobb érdekük is lenne...értve ezt mindennemű felszíni lakosságbeli átlag metafizikai potenciálú lakos képességein túltevő potenciállal rendelkező lényekre is, akik szintén itt élnek...MIFÉLE BE-NEM AVATKOZÁSI FASZSÁG?!?!, aki pl. nem tud más nyelven, milyen Őt szellemben inspiráló munkát adsz? Nincs annyi sitt, amennyi százalék a 8 milliárdból hordhatná...és kb. mindenki utcaseprő 3 diplomával, igen, mert ami munka van hasznos, azt is, biztos lehetsz benne, hogy nem a megfelelő módokon végzek...közös nyelv kellene, és lehetnénk Baál hívők is, Minket tényleg csak az menthet meg, ha mégjobban szentesítjük a magánföldet és a kereskedést, ez is megy most az űrön és túl, csak Te valamiért kimaradtál a buliból...nem?! Tudsz csinálni űrhajót? Tudsz hazahozni nemesfémet, technológiát, kapcsolatokat? És nincs kedved meditálni?:-) A másik hasznos dolog lehetne egy üzenet, amit mindenki ért, s miatta a tényleges nem kívános, rossz, hibás, fogyatékos, elfajzott tömeg öngyilkos lesz. Ezért írtok faszságokat, mert aki tényleg számít, nem írnék ide, maximum. olvassa, a retardálttaknak esélyük sincs fejlődni, mert ha igazságba ütköznek, megvetik azt...aki számít nem márhalott lelkileg, IGEN...nos az ha igazságot hall, az egyből megérzi és elfogadja, és dob egyet a vállán rajta...kb.. A hit önmagában kevés? Nos akkor Te bűnös vagy istentagadásban, mert tudtommal Jézus azt mondta, hogy egyedül csak is hit által juthatsz a mennybe. Mert az igazság felismerése megcselekedhető, bezony.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/01/kozmikus-kozzetetel-xii1.html    ..
Egyszeru 2019.01.15 20:31:21
@Egyszeru: a fekete lyukba menés. Mint Ré-knél a 8. denzitás. Na ki hányadikból van most itt?:-) A legtöbben nem friss 2-kból jött újoncok vagytok, de még az is lehet, hogy mondjuk pont egy ásványi eredetű, ami nagyon ritka, is olvas minket:-). A legtöbb "vándor" 6-kból jött állítólag és a legkevesebb a 4., azok azok a tökhülyék, akik sajnálatból hagyják magukat fertőzni a monogámiával/női emancipációval, mert olyan szerencsétlen a másik fél, bröhá, még a hideg is kirázott^^.
Egyszeru 2019.01.17 19:20:33
@László Sebestyén: kurvára nem mindegy bémeg Te kis ilyen olyan:-), ha már szóba kerítesz; mert Akit Én szeretek, azon egy úriember uralkodik, aki nem rest szolgálni, ha a biztonság és öröm királyságáról beszélünk, illetve a feneketlen, minden negativitást magában kérlelhetetlenül elnyelő kútságra, tehát Bárki is legyen Ő(a szerelmem), lehetőségei határtalanságai minimum négyzeteződnek. Egy elsőszülött sárga vibrációs sugarú is miután egy fa volt...vagy egy elhagyott szerelmi zálog-ékszer ékköve...IS képes felemelkedni a fizikai testben/ből/be. Miért ne?! Olyan is volt az előző/mostani főciklusban, hogy egy darab összesen de lelket, sikerült a negatív idő/térbe csalogatniuk...hogy szegény a 6-ig szopjon álarcban...meg hogy olyan is volt/van hogy egy korai 6-kból jött negatív(o_O...wtf, where they from?:-D)is jött, remélem halnak ki amúgy...ha mondjuk pont most a Cobra-s pár tucat Archon családról lenne szó...emberi testben élő démonok, sima egyszerű emberi testben...AM remélem nem szoktál lábbal macskákat simogatni, nincs fenn Facebookon fekete-fehér félmeztelen kép...nem az vagy, aki eszembe jutott:-), mindegy, Ő...nem szabad tesó féjjé' attól, hogy birtokolsz/birtokolnak, illetve a birtoklási/birtoklottsági vágytól való félelem is azt teszi, hogy inaktív leszel zöldben...testvérem, ez nem jó így. A teremtőként való elfogadása a Másiknak...meg még csak következik...szexuális mágia, aki tud ennél királyabb dolgot kérem folytsa magába, és haljon meg. Tetszik érteni?! Meghoztam a tyúkhúslevest, hallatszik a lépcsőházból...
Egyszeru 2019.01.17 19:34:48
@Egyszeru: szolgálj olyat Akit elnyomnak, kihasználnak, leigáznának, ne olyat, aki elnyom, kihasznál és leigázna, és voálá', mindjárt nem is olyan rossz dolog ez a rabszolgásdi/frissen tartott kincses tartály-ság egy siralomvölgyben, ahol nem oda kell menni, ahol zsivaj és kedv van, hanem leülni ott, ahol néma nyomorú szomorúság.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható: https://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2018/06/kozmikus-kozzetetel-xi11.html    ..
Egyszeru 2019.01.11 13:47:55
@nornic: Vélt tudás nincs, nincs semmi sem jól, az ördög meg nem létezik, és egyébként szerinted ebben a hozzászólásodban mennyi tartalom van?!:-D Igazán nem sajnálom, hogy ha akarnék sem tudnék, nem gúnyos lenni(...), miért "jó" "Neked" is, hogy csak bátortalanul kihagyod csordulni a kómás szád szélén, hogy nem tudsz egyenlőre mást magadban érezni, mint frusztrációt a hit, akarat hiánya miatt?! Hmm??? Miért csináljátok, végtelenül mindig újra+újra, ugyanazt a dolgot, "pörgetni kedvenc" "fájdalommal elegy szépség"hiány érzeteteket, a semmit...ha egyszer ennyire "rossz"? Amúgy is nehezemre esik nem szörnyethalni a nevetéstől folyton, aztán "Te" írsz egy ilyet ide...hát gratulálok, olyan kis nyomorult vagy, tudod?! Ha igazán érdekelne...amit nem értesz, miért nem üvöltöd ki torkod szakadtából a magas tágas égnek, kérdéseid? Több értelme lenne, hidd el...pl. merni, mindig mindent egyre fegyelmezettebben intenzíven...akkor nem kellene félni, milyen "károkat" okozol "véletlen", Isten:-DDDDD, pedig athena28 Neked lehet a barlang kellene, ott nem tudnál ilyen inadekvát módon próbálni segíteni, jajj tényleg olyan kár, hogy létezünk...szóval gondolom Te nem tudsz lebegve sétálni, hogy vigyázz rovarokra, férgekre, stb., és ráadásul, festhetnél is falakra virágos réteket...mert az hót ziher, hogy amit írtál, egy jobb esetben ezt a blogot olvasó, ki nem "idézeteket" szarrá beállított "spontán" elkapott hátterekkel-eket Facebookra posztolót, nem zökkent ki a bamba nyálcsorgatásból...ellenben a sokkterápia igen is használ, és azt is lehet, miért ne lehetne, jó célokra használni...Ré szerint is, Szerintem is, a polarizációs munkában nagyon sokszor szerepel a katalizátor sokkot kiváltó hatása, amit a változatosság kedvéért, ha a negatívat szinte mindig már megszokásból elfogadják, a pozitívat meg szinte mindig figyelmen kívül hagyják, most el lehetne fogadni! Ha már annyira összejött a magunknak jótakaróknak pl. a szexuális zavarra való hajlamot a természetesség ruhájába öltöztetni, hogy nehogy a legtermészetesebb dolog haladó lehessen, és tudjon mindig mindenkor mindenkinek, gyógyulást, áldást és inspirációt adni...akkor az erőszakolást is kurvára lehet jóra használni, higgyétek el, ha nem nyúlüregeitek végső menny biztonságában, szép, otthonos, kényelmes házban, lakásban, szobában töltenétek az áldást Istentől...mindenféle idézett dologgal feltöltve parányira vert értelmeteket, nulla kreativitással és igazi boldogságot nyújtani tudó örömök nélkül, elérne az erős Karom Titeket, és hamar pucéran találnátok Magatokat a hideg fagyos sárban, ami olyan jó lenne...hiszen értelme egy dolognak van, minden erővel edzeni, a végtelenségen is túl, hogy a cél mi úgy is el fog érni...minél hamarabb bekövetkezzen...hogy pucéran a végtelen űrrel szemben is, megálld a helyed, Sőt...és hogy az anális szex bűn, mert hogy félsz a fertőzésektől...pedig az kerekebb lyuk...pedig alulról "csak" a Teremtő tud fertőzni, ezért is van nevetségessé próbálva téve a tévében a fóliasisak, mi a gonosz idegenektől véd...szexelni családtaggal...ja hogy Te vad idegennel akarsz és csak elzáródásokat erősíteni, családtaggal meg soha...én magamat feljogosítottam a segíteni próbálásra, nem lesz "bajom" ebből..."Sőt"(...), mivel senki nem kérdezett semmiről, Én beszélhetek nyugodtan, talán sikerül elüldöznöm egy embert is innen, a rétre birkózni...csak a hüledezésem elég, az itt(Föld) látottak miatt, kár. Hogy nem tudtok gúnyolni...pedig annak örülnék...kár, hogy az erő láttán csak hasraborulni vagy félni tudtok, mert egyik sem hagy képesnek, hogy figyeljetek...mindegy.
Egyszeru 2019.01.11 15:32:05
@athena 28: Mi bajod vele? Azt lehet fiúval is, meg lánnyal is...és nem sérül meg Senki, valamint a versenyszellemű játékra gondoltam célozni vele...amúgy meg, Te csinálod úgy, ahogy "Szerinted" nem kellene, mert "harapsz", és az nem célszerű, a szabályok szerint, mert azt mondod ostobán, kibicsaklott megértéseddel, hogy jobbuljak meg, ami igaz így van, de te nem erre gondoltál;-), látod...a gúnyolódás nem is az, ha igaz, és te meg nem is tudsz, hiába akarsz(gratulálok), mert kerek egész vagyok...amúgy meg...neked mi bajod Velem?!:-) Értem, hogy fáj az igazságom, de Engem "sajnos", csak felajz, ha hangot adsz neki...próbálj meg figyelni inkább, ha már érdemben cselekedni, hasznos dolgot elérni, esély nélkül, az interneten kommentelgetve, nem tudsz...az idő előrehaladtával, bármily esélytelen, legalább az Én próbálkozásomnak egyre több esélye lesz hasznot elérni, míg te még mindig csak csak csökkenteni tudtad a sűrűségét a metafizikai potenciáljának, ennek a digitális kis pöcegödörnek, növelni a súlyát...ezzel a figyelemhiányos kommentel, szóval; jobbulást Neked!;-D(<---ez a jó, adekvát használata, ennek az emoji-nak, tanuld meg, ezt is lehet jól, jobban, tiszta, kedves, csak jót akar, hogy legyen olyanod, mid nincs, jó kedved...) Hiába, nem tudtok elvonatkoztatni...ettől én is rosszabbul lehetnék, de tudod, van ilyen is, amit helyes figyelmen kívül hagyni. És sok sikert...de soha senki nem fogja elérni többet, hogy ide írjak, mert sikerült lenyugodnom, igazából csak xyront akartam finoman megérinteni, a kis szikémmel...jó poén volt azért:-)! Vissza a "passzív" munkámhoz el, a homályos koromsötétségbe...lehet, hogy unalmasnak tartod az együttérzésed, de Nekem dolgom van/és nem tehetek Róla...
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2018/06/kozmikus-kozzetetel-xi10.html    ..
Egyszeru 2019.01.05 20:06:14
Had írjak már én is újból...először is...szerény meglátásom szerint, a legtöbben ugye még nem döntöttek, itt is, főleg csak olvasnak, kb. unalomból, ez tényleg szomorú. Ezért külön köszönet pár retardált halála után még rosszabb helyzetben lévőnek...hogy elfogadják a kért vagy kéretlen vezettetést, hogy idehányják az érzéseim szerint direkt minél zagyvább és érthetetlen, értelmetlen hozzászólásaikat, könnyítve mások döntéshozatalát...remélem azért van aki köztük fizetést is kap ezért. Hogy legalább annyi "haszna" Önmagának legyen belőle...aztán, lehet ebben sok igazság...

www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/alieninterview/alieninterview.htm#Table%20Of%20Contents

De ezekben biztosan több...

www.llresearch.org/library/the_law_of_one_hungarian/hungarian_translation.aspx

mek.oszk.hu/00100/00160/00160.htm

Tehát fátyol van az biztos, mint minden, "mesterséges", mert tudatok tudatosan megtervezték, létrehozták...érdekes és felettébb központi téma, a lényeg szerintem mindenkinek ezzel kapcsolatban, hogy ha eléggé gyakorlott leszel a személyiségbeli önfegyelmezésekben, Neked nem lesz túl nagy gond ez a fátyol, mert amúgy is nem teljesen átjárhatatlan, ezek tények. Na de hogy pontosan miért is van vajon!? Mindegy, mert ha tényleg is folyton csak visszaküldenek a "nagy küldetéssel", miután megszerették lelkedet milliárd voltokkal, széthipnotizálnak válogatott hazugságokkal, ez a tényeken nem változtat, úgymint; lehetséges végtelen fejlődés, egyre szabadabbnak, önkorlátozóbbnak lenni, kikerülni bármilyen rabságból, egyedül ambíció kérdése...mert teljesen zárt rendszerek nem léteznek, a termodinamika 2. főtétele hazugság, az idővel együtt nem a káosz nő...van értelme hinni a fényben...és a célodon sem változtathat senkisem, ami polarizáció gyűjtése...ezért lenne fontos dönteni, hogy mi legyen Neked a piknik, mások szenvedése vagy öröme, kitartani mellette bármi áron, mert minden egyes figyelemelterelésnél/meggyőződésbeni váltásnál a polarizációk közt veszteséget kell elkönyvelj. És az egyetlen erőről van szó, mit használhatsz bármire...Isten túl jó fej. További tény, hogy ez a bolygó olyan eredménnyel fog gimibe menni, hogy teljesen kizárt dolog(többek között Én gondoskodom erről), hogy egyrészt jó darabig bármilyen fizikai, 3d-s, sárga vibrációjú, mindegy, életet támogatni tudjon, aztán hogy végül továbbra is börtönül szolgáljon és/vagy önmagát szolgáló civilizáció otthonává, élet-iskolájává váljon, mert másokat szolgálók fognak itt lakni, fejlődni. Egyébként a legtöbben önként vagy mindegy miért amnéziásan máshol folyt köv. a próbálkozásaikban, aztán a legkevesebben szintén máshol csatlakozhatnak Raszputyin vagy Dzsingisz Kán kalandjaihoz, sok sikert Nekik:-DDD(utóbbi kereskedő segéd most, alias manager asszisztens, csak nem Bioptron lámpa a termék...), van aki már itt van és vár a születő új otthonára, van aki hazamegy, van aki ittmarad. Nos?! Csupa jó hír, nem igaz!?:-) Igen, a legnehezebbek a legjobb dolgok...összehangolni az együttérzést a bölcsességgel, írni vagy nem. Ez az oldal Nekem ennyit megér. Elfogadni, hogy bármennyire fáj a másik nyomorultsága, dühít vagy akármennyire is segíteni szeretnél Rajta, effektíven nem tudsz, maximum nyugodt lenni folyamatosan lelkiismeretben, hogy mindent megteszel mindig, hogy lehetőséget, katalizátort elérhetően tartasz. És eddig kommentben leghasznosabb dolgot, mondhatni egyetlent, egyet láttam, Vivien írt pár ilyet, és audio-vá átírt szöveganyagot tett elérhetővé párszor. Aztán. Nem csak hogy felesleges, de káros is ide írogatni én nem is tudom, miért teszitek...akkor lenne csak valami értelme, ha egymásra találnának a fizikai életben is azok, akik a hozzászólásaik alapján érdeklődést váltanak ki a másikban! Remélem elég egyszerű voltam srácok, További jó próbálkozást/tényleges tevést Nektek, emlékezzetek, érdemeljétek ki...kicsi igazság a kicsiknek, nagy a nagyoknak való, örülj, ha gúnyolnak, hiszen a tudatlan megveti a bölcsességet! Hatványozódjatok erőben, van, Akinek több segítsége lesz ehhez...ad Astra/Aspera!
Egyszeru 2019.01.05 21:09:44
@xyron: ja hogy Te szerinted beszélgetsz/én javasolnám Neked, ide ne írj?! Nos nem, Te még nem tartasz ott, hogy beszélgetni tudj, beszélni tudsz, de az állatok is kiadnak hangokat, hozzátenném gyorsan, a legtöbb jelentős felgyülemlett elzáródások és tudati/testi/lelki kiegyensúlyozatlanság-kombinációk nélkül is, ugye, felettébb harmonikusabbakat! ÉS BÍZTATLAK BŐSZEN, írogass csak fáradhatatlanul(nem esett le Neked a kifejezett hálám az eddigiekért is...sem...), mert mint mondtam már, egy ilyen információkkal szolgáló blogon az ilyen hozzászólások legalább azt elérik, hogy páran önmérséklést tudjanak gyakorolni, mégegyszer nagy hála a további megnyilvánulásaidért is előre! Igaz megprópálhatnék beszélgetést kezdeményezni Veled, de nem fogok, mert m
Egyszeru 2019.01.05 21:13:46
@Egyszeru: ég egy állat is érezné, Te nem tudsz/akarsz, valamint Te is légy hálás, hogy nem fordítok több figyelmet Rád!
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2018/06/kozmikus-kozzetetel-xi8.html    ..
Egyszeru 2018.09.07 14:19:56
@UFO Kutató: Te lány vagy és Szegeden élsz?! Huhh...:-)
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   https://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2018/06/kozmikus-kozzetetel-xi7.html    ..
Egyszeru 2018.09.04 10:51:06
@UFO Kutató: eza majd ezt még bővebben kifejtem később...Ez az egyiptomi kutya is sokszor "írta" ezt könyveiben...egyszer sem lett belőle semmi;->
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   https://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2018/06/kozmikus-kozzetetel-xi4.html    ..
Egyszeru 2018.08.05 14:17:19
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2018/04/kozmikus-kozzetetel-x12.html    ..
Egyszeru 2018.06.07 17:36:47
Csősztök!

"...Mindegyikőtök tud már ezekről az információkról. Bárki más olvasó pedig kivonatolhatja a jelentés lényegét e fejtegetésből, érdekeltség nélkül arra, kik a példák forrásai. Ha nem volna mindegyikőtök teljességgel tudatában e válaszoknak, nem szólhatnánk. Érdekes, hogy sok kérdésedben nem is tájékoztatást, hanem megerősítést kérsz. Ez elfogadható számunkra.
Kérdező: Ez felhozza a fizikai testet öltés rendeltetésének lényegét, úgy vélem. Ez mégpedig az, hogy saját gondolati folyamataid révén érkezz el egy meggyőződéshez mint problémáknak és megértéseknek egy teljesen elfogulatlan vagy teljesen szabad helyzetbeni megoldásához, bármely bizonyíték nélkül, vagy bármi olyasmi nélkül, amit bizonyítéknak tekintenél, ahol a bizonyíték önmagában egy nagyon szerencsétlen szó. Kibővítenéd a gondolatomat?
...Véleményed elegáns habár némileg zavaros a szubjektív ismeretek kinyilvánította szabadság és a szubjektív elfogadás kinyilvánította szabadság közti kapcsolataiban. Jelentős különbség van a kettő között. Ez nem a mindentudás dimenziója, még szubjektíven sem, a kozmikus és egyéb beáramlások áttekinthetőségének hiánya folytán, amik kihatással vannak minden egyes szituációra, amelyik katalizátort állít elő. A szubjektív elfogadása a pillanatban rejlőnek, és a szeretet megtalálása ama pillanatban – ezek képezik a nagyobb szabadságot. Ennek szubjektív ismeretként való, bizonyíték nélküli ismerete bizonyos mértékben szegényke barát, mivel bármennyi információt gyűjtesz is össze, a harmadik denzitást alkotó torzulások folytán mindig lesznek anomáliák."

Jónapot, menjetek levegőre!;-)