Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Suppressive Person

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt egy ismerősöm kapta:   Így indít:                                                                        …..
Friss belső emailtermés:   1. Pszichóirtásra fel! Feladó: CCHR munkatárs (a szci-k antipszichiátriai alapítványa) dátum: 2008. 06. 24. Kedves Listalakók! Én a CCHR-nál dologzom, ahol az elnyomást szüntetjük meg azáltal, hogy promózunk (pl szórólap, újsághirdetések) és…..
A The Times-ban megjelent egy igen részletes cikk a szcientológia vs. Anonymous témában. Íme: The Times cikk A Sea Arrrgh hadművelet összesítése:Kb. 3200 tüntető volt világszerte, itt vannak a pontos számok:AustralAsia / NZ: Adelaide: 40-50 Auckland: 39 Bangkok: 1 Brisbane: 60+…..
Itt a friss termés: Lenkei úr Magyarország OT-nagykövete lett - legalábbis ez derül ki ebből a ma éjfélkor küldött emailből. Ez a pozíció a legmagasabb rang a nem egyházi munkatárs szcientológusok között. Az OT szó az operatív thetán rövidítése, ami egy magasabbrendű…..
Anonymous kalandjai Drogmentes 2008.06.12 10:16:00
  Az országos tisztifőorvos közleménye több étrend-kiegészítő termék forgalmazásának megtiltásáról. Az országos tisztifőorvos közlerményben hívja fel a potenciális fogyasztók figyelmét arra, hogy a Magyar Köztársaság Legfelsőbb Bíróságának…..
Tüntetési szezon van, a hétvégén lesz a 2. tiltakozó Anonymous demonstráció, így az ellenfél taktikáját érdemes egy kicsit jobban megismerni. A címben feltett kérdésre a válasz: mert Hubbard azt mondta! Idéznék a "mestertől": ez az OSA-sok (Office of Special…..
A Freewinds nevű szcientológus óceánjáró még mindig szárazdokkban áll. Április óta. A hatóságok nem engedik vízre bocsátani. A regisztrátorok, akik eladják a hajón szolgáltatott tanfolyamokat meg konferenciákat, hazudnak. Azt mondják csak egy nagy átépítés miatt nem lehet…..
A nemzetközi Anonymous jóvoltából kikerült pár videó: 1. Hubbard tiszteletére készített, eredetileg VHS kazettán megjelent videó, az 1992-es születésnapi ünnepségére. Nem kell kommentálni, azt hiszem, mostanában talán csak az észak-koreai TV-ben látni ehhez fogható…..
Itt megtekinthető: http://www.hirtv.net/filmek/celpont/celpont20080606.wmv Rendkívül jól sikerült, gratulálok a készítőknek! A megszólaltatott szci-k elképesztően szánalmasak PR-szempontból. Kb. olyan zavarban voltak, mint egy ötfős rendőrjárőr által rajtakapott besurranó…..
A szövegben példaként szereplő személyek és események kitaláltak. A valódi személyekhez vagy eseményekhez való hasonlóság a véletlen műve. A HTI (Hubble Távirati Iroda) jelenti: A Tiszta Magyarország első évfordulójának ünnepe 2011. június 1-én került megrendezésre a…..
Két, egy másik hírportálról átvett történet. Olvasói tapasztalatok a szcientológusok zaklatásairól + egy kis adalék + egy másik történet 2008-06-01. 16:04 Nekem nemrégen sikerült megszabadulni e "jótét lelkektől". A volt munkahelyemen a cégtulajdonos igencsak…..
Megpróbáltam elérni valamit a lap.hu-nál a szcientologia.lap.hu egyoldalúsága miatt. Erre jutottam, tanulságnak felteszem: Levélváltás:From: (név)Sent: Friday, 6 June, 2008 15:37To: ReformerSubject: FW: Lap.hu oldallal kapcsolatos egyéb panaszKedves „Reformer”, Az ügyet…..