Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NaomiHenger

849 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kisrigók mikor van karácsony? 2014.12.04 14:00:36
   ilyen gyönyörű tulipántos ruhám nincs, és a nap se süt minden reggel, de valahogy így nézünk ki, ahogy leszállunk a tizenötösről és gyalogolunk az óvodába. de ma a nap is sütött, mondtam is nekik, hogy micsoda öröm, de csaba figyelmeztetett, hogy a föld másik felén…..
Közel három éve áll a polcon a többi könyv mellett. Közel három éve olvastam ki először, hat és fél perc alatt és kb. egy fél órán át sírtam rajta. Ma újraolvastam. Kicsit rövidebb idő alatt, és ezúttal kicsit kevesebbet és másként sírtam rajta. Elmondom miért. Amikor…..
Antibaby naplója 7. hónap 2014.02.07 22:04:05
Elképesztően gyorsan elrohant ez a hónap is, és ami még elképesztőbb, hogy ezalatt a 30 nap alatt fejlődött RT a leglátványosabban. Sokkal "naffiúsabb", az akaratát is kifejezi már, és részt vesz a társaság életében, legyen az egy baráti összejövetel, szűk családban…..
NaomiHenger 2014.03.14 19:46:29
@Antibaby: igen, ugyanúgy zseer.
zseer.blog.hu. Mondjuk pár hónapja csak piszkozatokban írok, de készülök az élesítésre ;) . A szülés-születés csodája részig ott van minden.
Eljött hát az idő. Az összes munkahelyi jelszavamat elfelejtettem. Ez persze akkor derült ki, amikor a remote accesst segítségül hívva megpróbáltam a szülési szabadságom szülői szabadsággal meghosszabbítani, az erre a célra létrehozott alkalmazásban. Bravúros húzás volt,…..
Anyám könnyben ázó szemekkel vette kezébe Pankát. Két nap könyörgés után, mert annyira rettegett a művelettől, hogy elmondani nem lehet. Közben persze bennem kétségeket keltett, miszerint engem inkább mégis "farkasok neveltek". Viszont mikor végre hajlandó volt a kezébe fogni…..
8 éve, amikor a macskák utcai Villa Monte Carlo földszinti lakását megvásároltuk, azt gondoltuk, hogy egy igen bájos és egyben sokszínű lakóközösségbe költöztünk. Itt voltak Puncogóék, DeMulder néni a sokkutyás butch, Széppárék, és Xavier az épp aktuális nőjével. Ő kb.…..
Eljött a nap, hogy hosszas egyeztetés után végre megvehettem anyámnak a repülőjegyet, így már bizonyos, hogy január második hetében itt lesz unokát látogatni. Ha a látogatás megint a békesség jegyében zajlik, csakúgy mint szeptemberben, akkor nem lesz gond. Szerintem ő is edz…..
Ha kedd, akkor Belgium! ATAK 2013.12.18 12:35:00
Alacsony Tejhozamú Anyák Klubja néven hoztam létre az egyelőre egyszemélyes kis klubomat, melynek gyűlésein rendszeresen elmorzsolok rengeteg könnycseppet afelett, hogy gyermekemet képtelen vagyok magamból táplálni, holott a kórházi nővérek és bábák szerint teje márpedig minden…..
Francoise a mi védőnőnk, azaz Panka védőnője. Kezdetben elég rideg teremtésnek tűnt, de a harmadik sessionre azt éreztem, hogy betört. Vannak a belga gyermeknevelési normákkal szemben fenntartásaim, de neki erről nem kell tudni. Néhány ismerősöm már ecsetelte, hogy itt "edzett"…..
Ha kedd, akkor Belgium! Célegyenes 2013.12.05 13:36:51
Ígéretéhez híven 8:15-kor Buxa mosolyogva megjelent az ajtóban. Mi is hasonlóval próbálkoztunk, de a fáradtságtól a miénk talán már nem volt olyan őszinte. Együttérzőn mondta, hogy teljesen megérti az előző este kifejezésre juttatott aggályainkat, de mi mindketten  a…..
Ha kedd, akkor Belgium! Elődöntő 2013.12.04 20:31:20
A hétvége békés eseménytelenségben telt, hiába próbálkoztam lépcsőzéssel, erőspistával, Panka nem mutatta jelét annak, hogy indulni kívánna. Hétfő reggel aztán taxit hívtunk, mert én magam a volán mögé már nem fértem be és a belvárosba hajtattunk. A járást már…..
6-án éjjel már nem voltam annyira bizakodó, mint annak előtte, így elkezdtem lélekben felkészülni a 7-én estére előirányzott indítási kísérletre. Kutyasitting terén akadt némi fennakadás, próbára téve ezzel egy barátságot, ám egy másik megerősödését indikálva. Erre…..
A vasárnapi X-Faktor a Döntés alcímet viseli, de persze ez a rész, a döntés az egyórás műsoridőből úgy nettó hat percet jó, ha elvisz, mert előtte a szavazatok utáni könyörgés, az aktuális heti sztárfellépő playback-műsora és az egyre rettentőbb ruhákba öltöztetett…..
NaomiHenger 2013.11.03 14:35:00
@sixx: ezzel természetesen sem gond nincs, az enyém is csak egy észrevétel. A világ ezen szegletében pl olyan produkciókért tud rajongani a flamand közönség, ami otthon nem férne egyetlen igénytelen csatorna képernyőjére sem.
Ha kedd, akkor Belgium! Letelt 2013.11.01 23:12:00
Íme itt vagyunk a várva várt nap éjjelén , de semmi jele annak, hogy a gyermek elindult volna. Békésen ficánkol odabent, határozott ám egyáltalán nem durva rúgásokat mérve a hugyhólyagomra. Szeretem, hogy már most finom és nőies, szerintem nagyanyámra ütött. Ha csak fele olyan…..
Ha kedd, akkor Belgium! Egyben 2013.10.31 16:32:00
Nemrégiben ėrtünk haza Buxa doktor rendelőjéből, ahol is a rutin vizsgálatot monitoring követte,  majd orvosunk mosolyogva közölte, hogy gyermekünk véletlenül sem lesz októberi születésű, viszont, ha így haladunk provokálás lesz a vége, melyre már elő is jegyzett november…..
de nem teszem. Időközben eltelt közel két hónap, készülődtünk, mostam, vasaltam az örökölt holmikat, lakberendeztünk, konyhaszekrényt és lámpákat mostunk egészen mostanáig, amikor is elkezdett nagyon közeli lenni az ominózus nap, november 1. Buxa még holnap látni akar. Az…..
Ha kedd, akkor Belgium! Zen 2013.09.10 15:05:00
Nem tudom, hogy kiben milyen zen attitűd uralkodott, de anyám 10 napos ittléte felhőtlen boldogságban, egyetértésben és persze kényeztetésben telt, úgy, hogy egyikőnk sem szedett még csak herbal alapú szedatívot sem. 38 múltam, egyke vagyok és az első gyermekemet várom, így…..
Egy nap és megérkezik szeretett anyám. A cél az, hogy konfliktusmentesen, de legalábbis megközelítőleg békességben tölthessünk kilenc napot úgy, hogy én még gyermeknek érezzem magam, mielőtt magam is anyává válok. Lássuk, menni fog-e...
Ha kedd, akkor Belgium! Bankoljunk 2013.08.28 19:26:00
Sosem voltunk alapos és megfontolt bankolók, nem csekkoltunk kamatlábakat, befektetési portfóliókat, csakis hitelkamatokat néztünk akkor is, amikor az akkor még bájos centeaban, Erickéknél folyamodtunk lakáshitelért. Hűségesek lettünk, idővel náluk lett, lakás és autó…..
Ha kedd, akkor Belgium! kick ass 2013.08.20 15:58:00
Életem! Ma nemes egyszerűséggel fejberúgtad kis Köksit, aki nem tudta mire vélni ezt az egészet, hisz a mozdulat belőlem jött anélkül, hogy én magam megmozdultam volna. Tudod, előszeretettel teszi a fejét a pocakomra. Minden alkalommal elmagyarázzuk neki, hogy ott növekszik a kis…..
Kicsim, ezt mindenképp el kell neked mesélnem, mert fogalmam sincs, hogy mennyit érzékeltél az egészből, de Apád uh-értelmeziési nehézségeiből ma igazán nagy röhögés kerekedett, bocs, ha nagyon összeráztam a magzatvized. Az az igazság, hogy Buxa doktor, aki roppant alapos és…..
Apád 2 hete rendelte meg az általunk csak nemes egyszerűséggel coin d'enfant-nak, (aka. gyermeksarok) titulált, a hálószobánk jelentős hányadát képező szektorba a kombinált ágyadat. Semmit sem akar a véletlenre bízni, alapos kutatás eredménye a választás. Az otthoniak…..
Anyámat állítólag többen hülyének nézték, amikor kiderült, hogy születésem pillanatától beszélt hozzám. Ennek már 38 éve, azóta a szakirodalom is kimondottan javasolja a kommunikációt a gyermekkel, már magzati állapotban. Én szakkönyvek nélkül is folyamatosan kommentálom…..
Ha kedd, akkor Belgium! Buxa doktor 2013.08.07 18:59:20
13:40-re volt időpontom, de ismerve az ilyen helyeket tudtam hogy ez csak hozzávetőleges, hiszen mindig van eltolódás. Ezért amikor a magas, kellemesen őszülő, még Töki szerint is sármos doki pontosan 40-kor kilépett az ajtón és engem szólított, elállt a szavam. Ott hevert előtte…..