Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hauke

58 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kutatás szerint az év legdepressziósabb napja január harmadik hétfője, vagyis idén január 21. (Angolul Blue Monday-nek nevezték el) De hogyan élhetjük túl ezeket a szomorú időszakokat? Az egyik legegyszerűbb módszer: a mosolygás. Kevés energia kell hozzá, nem kerül pénzbe, és bizonyítottan…..
Az idei első néhány munkanapon leltároztunk volna. De első nap, a reggeli értekezleten a főnökünk sajnálattal közölte, hogy sikerült benyelnünk egy zsaroló vírust, amely minden egyes adatunkat törölte, amit december folyamán rögzítettünk. Miután megpróbálkoztunk többféle módszerrel, hogy…..
Egy ismerősömnek szeretnék adni valami ajándékot. Arra gondoltam, körbenézek a neten. Így év vége felé talán találok valami jót. Be is írtam a keresőbe, hogy "vicces ajándék ötlet". Kb 10 percet töltöttem a keresgéléssel, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy az internet milyen találatokat ad ki.…..
Néhány évvel ezelőtt részt vettem egy esküvőn. A beszédben az előadó azt fejtegette, hogy mennyire másképp gondolkodnak a férfiak és a nők. Például lehet, hogy egy férfi teljesen elfogadhatónak tartja, ha a 4-6-os villamoson, két megálló között megkérdezi: „Na, hozzám jössz?”. De a szíve…..
"A magyar József Mama a magyarat mongol nyelvre fordítja és magyarra konvertálja."..
A videó leírásában kb ez olvasható: "A bombayi rendőrség által kiadott videóban egy fiatalembert láthatunk, aki ellopja az előtte álló pénztárcáját, majd azt követően visszakozik, miután felismeri, hogy egy biztonsági kamera figyeli."..
Péntek este moziba megyek 5 barátommal, megnézzük a Casablancát. Vicces, a moziban a nézők átlagéletkora kb 70 év… mi képviseljük a fiatal generációt. Ja, még ül előttünk két pupák.Nem tudom, mit keresnek itt, lehetnek kb 17 évesek. Mikor leülnek, a lány pupáknak az első dolga,hogy szelfizzen egyet…..
۰ Vivi: Mikor néz ki jól a hajad?    Krisztián: Ha nem alszom el.    Vivi: De akkor mikor alszol?   ۰ Tanárnő: Nem hallok semmit!    Szandi: Jobbulást!   ۰ András: Én egy jó nagy hülyeséget írtam!    Tanárnő: Mindenki magát reklámozza.   ۰ Jessica fésülködik (már megint).    Tanárnő:…..
Bírom azokat a cikkeket/cikkírókat, akik azt hiszik, hogy a vesémbe látnak. Sok olyan cikk címet alkotnak, ami nem a cikk tartalmát írja le, hanem az olvasóról közöl valamilyen véleményt. De vajon hány százalékban jön be nekik? Nézzünk példákat:    „Ezt még biztos nem látta” Sokszor…..
Kicsit meghökkentem, mikor megláttam ezt a cikket: Ez most komoly? Vagy csak nekem furcsa ez a két jelző egy leveshez? Mindenesetre felkeltette a kíváncsiságomat, és elengedtem a fantáziámat, hogy vajon miből állhat egy "szexi és izgalmas leves". Például kell hozzá csirkehús, meg…..
Vár Kaposvár "Városom, Budapest" 2018.09.05 08:05:39
"Jól áll neked az is, hogyha hó esik,szép vagy akkor is, ha esőben állsz,egyébként csúnya vagy, én városom." (Für Anikó: Budapest)     Köszönjük a képet Róbertnek...
erre gondolt Dodó: The Rolling Stones: (I Can't Get No) Satisfaction..
 Még fiatal koromban, sok-sok évvel ezelőtt, hetente jártam egy idős nénihez, hogy segítsek neki bevásárolni. Bírtam nagyon a Terike nénit, volt humora, sokat nevettünk együtt. Vidám pillanatok voltak például, amikor valamilyen félreértés miatt mást vittem neki, mint amit kért. A félreértés…..
Vár Kaposvár Apró füllentés 2018.09.01 10:39:05
Feri ment az utcán. Egyszer csak Kati termett mellette. - Szia Feri! („Jaj, ne! Ez a Kati levakarhatatlan!”) – Szia. - Hogy vagy? - Jól. („Tudom, hogy azt illik kérdezni >És te?< de egyáltalán nem érdekel, hogy hogy van!”) - Fúú, örülök, hogy összefutottunk, szeretnék kérni tőled egy…..
Az első két utam nem sikerült túl fényesen. Bár az volt az alapvető hozzáállásom, hogy én nem barátkozni akarok, hanem csak utazni, mégis csalódtam, hogy két barátságtalan sofőrt fogtam ki. Ennek ellenére még nem adtam fel a reményt, hogy lesz egy normális utam. Ekkor egy barátom felhívott, hogy…..
Vár Kaposvár Kik is vagyunk mi? 2018.08.26 11:58:28
Sokan ismerik a "Kik vagyunk mi?" kezdetű rövid képregényeket. Talán ez a kettő a legismertebb:       Íme itt van még néhány jó:           És végül a személyes kedvencem: (megerősítve a tételt, miszerint "minden vicc szomorú")         ...és egy bónusz, amire nemrég…..
  Hówhite és the seven törps   Hole volt, hole nem volt, lived egy king meg egy queen. Egy day, nekik lett egy daughter. Her haja volt mint ében. s her skin like hó. Így lett her name: Hówhite. Mindenki volt happy, de a queen meghalt in TBC. Hówhite's apja lett nagyon sad and Hówhite too. But nem…..
A mellékelt kép alapján a hely, amit keresel: 7400 Kaposvár, … ööö… hol is van? Szóval a hely, amit keresel az az e-Cafe. Itt azt írják, hogy a cím: Budai Nagy Antal utca 9. Itt meg, hogy Dózsa György utca. Amúgy meg Rákóczi tér… Mindegy, a Csikyvel szemben van, így már biztos mindenki…..
  Mindenhol jó, de legolcsóbb otthon. Néma gyereknek az anyja se látja a fától az erdőt. A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas. Okos vagy, ha csak a felét  hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. A kémia ugyanaz, mint a fizika, csak büdösebb. Az irónia nem más,…..
A munkahelyen sokféle ügyféllel/vásárlóval összeakadunk. Vannak ilyenek és vannak olyanok. Most egy pár szót szólnánk az olyanokról (ez a legszebb jelző, amit tudunk rájuk mondani), azokról, akik rövid idő leforgása alatt sokféle érzelmi reakciót kiváltanak szegény értékesítőkből – a bosszúságtól…..
Beszélget a pesti, a somogyi, meg az ingázó. A somogyi meséli a többieknek: - Hát, képzeljétek, minap lementem sétálni, és ahogy nézegelődtem, megláttam egy csimpaszt, amint ott gugyult egy fa mellett, és fötört valamit. Pustolt a hó, így nem láttam eléggé, de aztán közelebb mentem, és kiderült,…..
(Az első rész itt olvasható)   "Hány szóból áll ez? Kettőből! Azért, mert kettőből áll!" "Ricsi! Van egy négyese, és egy ötöse. Ez stabil hármas. Holnap felel!" "Vegye ki a száját a kezéből! … Vagy fordítva?" "Új füzet kéne." Mire az egyik diák: "És új tanár…" "Mostantól fogva, aki megszólal,…..