Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kurvaanyadhildaszepprobavolt

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hé, haver, ezt te sem gondolod komolyan, hogy az ügyfél sértegetése, gyanúsítgatása, lenézése és lealázása majd jó fényt vet rád és az üzletedre! Tisztelt Tékozló Homár! Az alábbi történetet szeretném megosztani a mobileshop.hu-s tapasztalataimmal kapcsolatban. A mobileshop.hu egy telefonos…..
kurvaanyadhildaszepprobavolt 2018.06.18 16:40:58
@Lyuck: Epp nem volt panasz faszfej es raertel posztolni a gsm boltodbol?
"Az Auchan Retail Magyarország számára kiemelten fontos vásárlói elégedettsége, ezért is nagyon sajnáljuk az itt leírt esetet. A történteket kivizsgáljuk, és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy többek  közt vevőszolgálati folyamataink fejlesztésével hasonlóak ne történhessenek a jövőben." -…..
kurvaanyadhildaszepprobavolt 2018.06.11 19:41:07
@Denton85: Kellekszavatossag
kijavitas
kicsereles
arengedmeny
elallas

Elso kanyarban a vevo kerhet kijavitast vagy cseret, de a kereskedo valaszthat ha neki tobbletkoltseg a vevo valasztasa. Ezt irja felul a 3 npos szabaly. Tehat ha a vevo cseret ker, az elado nem hivatkozhat a tobbletkoltsegre es nem kuldheti javitasa a termeket.
Masodik korben, ha az elado nem tud cserelni, akkor a vevo atterhet az arleszalitasra, de nem koteles igy eletbe lep az utolso lehetosege es elallhat a szerzodestol.
Itt ez tortent. A kereskedonek annyi joga van, hogy tiszteletben tartja a vevo kellekszavatossagi igenyet.
Az alábbi történet sztoriszinten egy teljesen hétköznapi esetnek tűnik: emberünknek kellett egy fülhallgató, bement hát a legközelebbi üzletbe, megvette, de sajnos nem volt szerencséje, mert az új füles hamarosan tönkrement. Uncsi. A részleteket tekintve azonban elég elképesztő, ami a Köki…..