Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hugica23

25 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azahriah fan történet 7. rész 2023.09.05 17:28:20
  -Az lehet kicsim. De te sokkal jobb vagy tőlük. -Köszönöm.-pusziltam meg mosolyogva. Fürdés közben beszélgettünk majd hamar készen is lettünk. Felvettem a pólót amit Atitól kaptam de alá nem vettem fel semmit. Ati egy szál törölközőben állt a szekrénye előtt. A hátához mentem majd…..
Azahriah fan történet 6. rész 2023.01.03 16:19:03
 (A képek és videók csak illusztrációként szerepelnek)   -De nincs jegyem. -Nálam van. Tessék.-húzott elő a zsebéből egy jegyet majd átadta. -Köszönöm.-köszöntem meg. Elköszöntünk egymástól majd elment. Készítettem magamnak vacsorát majd megettem, elmosogattam végül elmentem fürdeni. -Mit…..
*Reggel*   Hamarabb keltem fel mint a többiek. A nappaliban ültem felöltözve és csak a tegnap estén gondolkoztam. -Miért ilyenek az emberek? Miért kell elvenni mástol azt akit szeret? Ennek semmi értelme. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy néhány ember ilyeneket csinál. És tudom, hogy egy páran…..
Azahriah fan történet 5. rész 2022.05.30 16:07:23
  -Egy kérdés. Mi lenne ha elmennénk valahova?-tette fel a kérdést Bence (Fészek). -És hova?-kérdeztük egyszerre. -Nem tudjuk. Sétálunk egyett majd beülünk kajálni aztán jön a többi.-sorolta Desh a tervet. -Hát nem tudom. Menjünk?-nézett rám Ati. -Mehetünk.-mosolyogtam rájuk. -Akkor…..
Azahriah fan történet 4. rész 2022.04.01 19:24:29
  -Nyugi nem fogják elérni. -Remélem.-mondtam szipogva. -Haver nézünk fil.....-jött be Ati és amint meglátta, hogy István elengedett így hozzánk jött. -Mi történt?-kérdezte Ati. -Majd elmondom.-mondta Csődör majd kimentek. Miután beszéltem a bátyjámmal, kész lettem a főzéssel és a fiúk…..
Azahriah fan történet 3. rész 2021.12.28 11:08:33
    Most hamarabb fent voltam mint a fiúk. Csináltam reggelit mindenkinek meg kávét majd vártam. Pár perc múlva a fiúk is lejöttek felöltözve. -Jóreggelt.-köszöntek mosolyogva majd leültek az asztalhoz. -Jóreggelt.-köszöntem én is vissza. Elkezdtek enni majd reggeli után megitták a nappaliban a…..
   Új város, új élet és ez mind lassan 1 éve. Egy kastélyba dolgozom ahol egy kedves királyi család lakik. A király sajnos elhunyt így csak a királynő és a herceg él itt. Bár a herceget még egyszer sem láttam ami egy kicsit furcsa. Állítólag egyfolytában az irodájában ül és dolgozik meg…..
Azahriah fan történet 2. rész 2021.09.19 16:56:08
( A videók és a képek nem az enyémek szóval ha valakiét felhasználtam akkor előre is BOCSÁNAT de én nem tudok sajátot készíteni)     *Pisti szemszöge*   Már 5-kor fent voltam bár nem tudom, hogy miért. Kávét készítettem magamnak amikor megcsörrent a telefonom. Ati hívott amit fel is…..
Azahriah fan történet 1. rész 2021.09.18 14:50:23
  Sziasztok Ceryak Elizabeth vagyok. 21 éves és egyetemista. Utolsó évem van az egyetemből amit alig várok  mert utánna a bátyámhoz költözök Ceryak Istvánhoz aki Budapesten lakik természetesen. Járja a világot amiért irigylem is. A barátnőm Körcsönyei Polla aki 24 éves de olyan nekem mintha a…..
Sziasztok!   Bemutatnám nektek a szereplőket.        Azahriah (Pálffy Attila) és Desh (énekesek)   Ceryak István (dobos)      Szabolcsi Bence (gitáros)      És a kis csapat :D            ..
-Miért?-kérdeztem tőle. -Majd meglátod.-kacsintott egyett. Felöltöztem gyorsan majd elmentünk. Már sötét volt kint és egy tengerparton voltunk kint. A naplemente csodaszép volt és kedvem támadt csinál képet. Elővettem a telefonomat majd bele léptem a fényképezőbe. -Csinálhatok rólad…..
  -Nincs baj. Ne haragudjon, hogy így kioszttotam a lányát. De nem bírtam magamba tartani.-kértem én is bocsánatott.  -Nem kell bocsánatott kérned. Most legalább megtudtuk, hogy milyen is valójában a lányunk. Köszönöm.-ejtett egy mosolyt majd elment. -Éljen Susan!-kiabálták a diákok. -Ügyes vagy…..
  *Másnap*     8 órakkor keltem fel mivel valaki hivott ismeretlen számon de nem vettem fel. A nappaliban ültem és gépeztem amikor az emailjeimet néztem akkor megakadt a szemem egy levelen. Megnyitottam és a fotózásról  szólt.   Tisztelt Susan Morgan! Szeretnél profi fotós lenni vagy énekes?…..
  -Fájt a fejem meg hányingerem volt.-válaszoltam sóhajtva. -De jobban vagy ugye?-kérdezte tőlem Ashley. Láttam a szemében azt, hogy tudja, hogy nem csak ez a bajom és ez ott volt Andy szemében is de nem faggattak. Amiért hálás is vagyok. -Megyek vissza fekszem.-álltam fel majd el akartam mosni a…..
  Hozzám jött majd megállt és a szemembe nézett szomorúan. -Ugye te is megbocsátasz nekem?-kérdezte tőlem. -Nem tudom Andy. Félek, hogy megint elkezdesz majd velük barátkozni.-néztem végig a szemeibe. -Nem lesz még egy ilyen. Esküszöm.-fogta meg mind két kezemet. -Andy ezt már kétszer…..
   Az órára néztem és 3:00-át mutatott. Andy nem feküdt mellettem ezért lassan felültem. Kinéztem az erkélyre és ott állt és cigizett. Lassan kimentem hozzá majd hátulról megöleltem őt. -Miért nem alszol?-nézett rám ijedten majd magához húzott, hogy ne fázzak miközben tovább szívta a mérgét. -Nem…..
  *MÁSNAP*   Már 8 órakkor fent voltam mivel valaki hívta Andyt. És az a valaki Jacob volt a menendzserük. A fiúknak megint elkellett menniük valahova de nem tudom, hogy hova. A csajok is fent voltak és unatkoztak ahogy én is. -Menjünk el vásárolni.-vetette fel az ötletét…..
    Jared Kay   -27 éves és egy bandában énekes.  -Amit szeret: Zene, videójáték, főzés, Marvel / DC, sziklamászás, Fallout, The Elder Scrolls. -Van egy barátnője akit nagyon szeret. A történetben össze ismerkedik a Black Veil Brides srácokkal akikkel nagyon jóba lesznek. -Hangszerek:…..
  Készen lettem és nem ismertem magamra. Teljesen máshogy néztem ki. Megköszöntem a csajnak majd vissza mentem a lányokhoz. -Susan te nagyon megváltoztál.-mondta mosolyogva Emily. -Felnőttesebb lettél.-mondta Abby is vigyorogva. -Vajon Andynek tetszek majd így?-kérdeztem tőlük…..
  -Kérdezhetek valamit?-törte meg a csendet Andy miközben hallkan sétáltunk vissza a buszhoz ketten. -Persze te bármikor.-mosolyogtam rá. -Ha vége lesz a turnénak akkor eljössz velem valahova? -Hova? -Szeretnélek bemutatni a szüleimnek.-mondta Andy. -Ko-komolyan?-kérdeztem tőle. Egy kicsit…..
Ha az emberek beszólnak a kinézeted és az öltözködésed miatt, akkor már tényleg nincs mit kezdeniük magukkal. Ez azt jelenti, hogy benned sokkal több minden van!! ~Andy Biersack~   **1 HÉT ELTELTÉVEL**   -Gyertek induljunk.-mondta a sorfőr nekünk. Hajnali 4 óra van és mi már a cuccainkat a…..
  -Andy mit csinálsz?-hallottam meg kint egy hangot. -Majd nemsokára megyek én is utánatok.-kiabállta az ajtóm előtt. -Mi van? Az ajtómnál van?-kérdeztem magamtól. Pár perc múlva valaki kopogott. -Megyek.-töröltem meg a szememet majd az ajtóhoz csoszogtam és kinyitottam azt. És az ajtómban…..
Susan Morgan vagyok és 20 éves egyetemista lány. Nemrég költöztem ide az USA-ba és itt kezdtem el az iskolát is. 2 hete járok már ide és kezdenek lenni barátaim is. A suliba van egy banda amelyikbe csak egy csaj van a többsége fiú és van egy fővezér akit Andy Biersack-nek hívnak. Minden lány vele…..
  Susan Morgan (21 éves) Egyetemista lány aki egyedül lakik egy szép kis takaros házban. A suliban piszkálják őt folyton de viszont van 3 lány akivel nagyon jó barátnők lettek és nem csak barátnők hanem testvérek is. Aztán az élete egy nap fenekestül felfordul. Később viszont Susan teljesen meg…..
Elizabeth Morgan vagyok egy átlagos lány akinek a hétköznapjai unalmasan telnek. Egy nagyon jó barátnője van Jessica Thompson akit szinte testvérének tekint. A lány élete fenekestül felfordul. Hogy miért? Ezt a történetből megtudod. Ez lennék én: Elizabeth Morgan:         Jessica…..