Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koczka Rebeka

63 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Hétfő van, így belevágtam az esküvői készülődésbe. Ma az edzésekről fogok nektek írni. Ugye elhatároztam, hogy az elkövetkezendő egy hónapban ami még az esküvőig hátra van, le fogok fogyni. Igen, tudom, már nagyon uncsi, hogy évek óta nem sikerült lefogynom... Nem tudom mennyit, vagy…..
Haligali! Ahogy az előző posztomban említettem, esküvőre megyünk júliusban. Mikor megtudtuk, vagyis amikor meg lettünk hívva, és hivatalos lett, hogy meg is lesz tartva (ugye a vírus miatt képlékeny volt a dolog) egyből el kezdett járni az agyam. Mik azok a dolgok amik nekem Nőként eszembe…..
Sziasztok! Még engem is megdöbbentett mennyire régen jártam itt. Az még jobban meglepett, hogy ennek ellenére is mennyien járnak erre. Boldogsággal tölti el a szívem, hogy vannak akiket érdekelnek az írásaim. Így szeretnék most már huzamosabb ideig ezzel foglalkozni. Vágjunk is egyből a közepébe.…..
Salom! 62,6 Új nap, új hét. Ismét hétfő van. Elkezdődik a diétám második hete. Vártam is meg nem is. Végre nem kell céklát ennem. Ahh, megkönnyebbülés. Viszont egy újabb mumust köszönthetek a konyhánkba. A cukkinit. Nem tudom hirtelen eldönteni, hogy melyiket utálom jobban. Tudom... felnőtt…..
Hellobello! Kezdjük a második hetet. Ugyebár mérlegeléssel kezdek minden hetet. Az elmúlt hetem így alakult kilók szempontjából: 65kg -> 63,5 kg -> 62,8 kg -> 62,8 kg -> 62,5 kg -> 63,3 kg -> 62,6 kg A centik maradtak teljesen ugyan azok nagy bánatomra. Bal comb: 60 cmJobb…..
Labas! Ez azt jelenti szia! litvánul. Legalábbis a Google fordító szerint... 62,6 Vasárnap van. Végre! Már nagyon vártam. Az utolsó nap a héten. Már kezdett szenvedés lenni az étrend. És előre lelövöm a poént, csaltam ma. Nem is keveset! De erről majd később. A vasárnap nálunk általában ugyan…..
Hej! 63,3 kg A hatodik nap a héten. Most már kezdem nem komfortosan érezni magam az egyhangúságtól. Úgyhogy ma volt kedvem és időm is, így megsütöttem reggel a céklát. Elég sokat kellett bűvölnöm ahhoz, hogy elkészüljön, főleg, hogy zsiradék nélkül kellett megsütnöm. De sikerült. És naaaagyon…..
Hei! 62,5 kg Péntek az én napom! Ma kozmetikushoz mentem. Szép lettem. Igen. Mondhatják rám, hogy hiú vagyok, akik nem ismernek. Mert csak rám kell nézni és látni fogják, hogy nem is... Melyik nő ne szeretné magát szépnek érezni és csinosnak látni a tükörben? Természetesen ez mindenkinél más.…..
Salut! 62,8 kg Csütörtök. Hmm. Mit is mondhatnék. Ez már kispéntek. De semmi különleges. Sajnálom. Nem tudok nektek semmi újdonsággal szolgálni. Tegnap óta megint csak jobban lettünk köszönhetően a gyógyszereknek és annak, hogy Abi végig alussza az éjszakát. Imádom. A reggelivel kapcsolatban azon…..
Ciao! 62,8 kg Szeerda van csajok! Már csak 67 nap!!! Juhuuu. Be kell valljak nektek valamit. csaltam. Tudom... tudom... De muszáj volt. Olyan rosszul voltam, hogy muszáj volt bevennem gyógyszert. Algopyrint, köptetőt és strepsils-t. Tudom. Gyenge vagyok. DE! Meg kell mondjam jól vagyok. Sokkal…..
Üdv nálam! 63,5 kg Új nap, új remények. De meghalok. Nagyon rosszul vagyok. Nem vettem be semmilyen orvosságot mert hát... tudod...cukor van benne... Jó hülye vagyok, tudom. Előre leszögezem, hogy nem fogok össze-vissza rizsázni a semmiről, hiszen minek. Kinek van ennyi ideje? Nekem nincs,…..
Helloka! 65 kg. Ma hétfő van. Egy szar nap. Nagyon szar. Abigél beteg. Naaagyon beteg. Egész éjjel fent voltam vasárnap és ma is. Én is beteg lettem. Beteg is voltam, de beigazolódott, hogy a betegséget ki kell pihenni. Mert ha nem akkor jön a gebasz. És mi nem pihentünk. És ez enyhe kifejezés.…..
Sziasztok! Tudom, megint eltűntem. Ma már szerda van és jelentem haladok a diétával! Azért nem jelentkeztem mert semmi erőm és kedvem nem volt írni. Rettentő betegek vagyunk ( és még a menzeszem is most jött meg... ) de hálistennek inkább már csak voltunk. Úgyhogy újult erővel vágok bele a…..
Sziasztok! Az előző bejegyzésemben ( https://kismamanaploja.blog.hu/2020/01/24/uj_ev_uj_en_673 ) már olvashattátok, hogy végre és most tényleg nekiállok diétázni. Lehet mondani, hogy túl sokat foglalkozok ezzel a témával, de nem hiúságból. Igen, rosszul érzem magam a bőrömben és igen, utálok bele…..
Sziasztok! Hosszú, hosszú idő után nagy elhatározásra jutottam. De most tényleg! A napokban robbant ez a médiabomba. Igen a Norbi ügy. Nem hiszem, hogy sok olyan ember lenne az országban aki, ne lenne tisztában a dologgal, vagy csak simán ne jött volna szembe vele valamilyen platformon a…..
Heeeeellllooooo! Atya világ milyen rég jártam erre... Tisztagáz. De nem jött az ihlet... Viszont most! Mint tudjátok kövér vagyok és csúnya. Ezen akarok már nagyon rég óta változtatni. De aki ismer az azt is tudja, hogy ennél még inkább lusta vagyok. Így elég nagy fejtörést okoz a dolog... Én…..
Hello! Huh. Hát. Na. A címből talán kiderült miről is lesz szó. Nagyon belemelegedtem a peluskeresésbe. Nagyon élvezem. Bár lehetséges, hogy először jobban utána kellene járnom a dolognak, de én személy szerint gyakorlat közben jobban tanulok. Lehet, hogy először magyar oldalakon kellene…..
Sziasztok! Újra itt vagyok. Igen, tudom, megint eltűntem és be kell valljam még milliószor elő is fog ez fordulni velem. Az elmúlt időszakban rohadtul nem volt se időm, se energiám és meg kell mondjam, kedvem se ahhoz, hogy írogassak. Muszájból meg nem fogom csinálni. Meg amúgy is, ki a szart…..
Sziasztok! Tudom, hogy ez a bejegyzés nem témába vágó, de szót kell hogy ejtsek róla. A napokban nagyon sok olyan téma jött velem szembe ami fölött egyszerűen nem tudok elsiklani. Az egyik az amiről ma írni fogok. Ma (május 17.) van, a Nemzetközi homofóbia, transzfóbia és bifóbia elleni világnap.…..
Koczka Rebeka 2019.05.19 17:00:03
@droid_:

"egy random gyerekbol szerencsere csekely valoszinuseggel lesz homokos, es nagy valoszinuseggel hetero. meg a posztolo szerint is egyik oka a kornyezet annak, ha valaki homokos lesz. "

Nem elegáns kiragadni a kontextusból mindig azt ami éppen az érvelésünket támasztja alá. Igen az egyik oka (lehet) a környezet, ahogy más tényezők is befolyásolják. Mutass nekem kérlek olyan tanulmányt vagy kutatást vagy bármit ami azt igazolja, hogy a homo családokban felnevelkedett gyerekek nagyobb valószínűségben lesznek homoszexuálisok mint a hetero párokéban.

"ha nem akarunk egyre tobb homokost, akkor hetero gyereknek jobb ha hetero csaladja van. mivel nem lehet elore kivalogatni a gyerekeket, homokos parok bizony hatra kell sorolni. az hogy a homokos mit akar, itt masodlagos. es nem azert mert homokos, hanem agyerek miatt. a szulo mindig masodlagos a gyerekhez kepest."

Miért mi a baj a homoszexuálisokkal? Mi az hogy ha nem akarunk belőlük egyre többet? Igen a szülő másodlagos a gyermekhez képest. Azt kell nézni ami a gyermeknek jó. Szülők nélkül jobb neki felnőni mint meleg szülőkkel?
Koczka Rebeka 2019.05.19 17:34:44
@droid_:

őszintén szólva nekem marhán nincs bajom azokkal akik nem heteroszexuálisak. mert annyi különböző szexualitás van, hogy ihaj. és őszintén mondom, hogy sokkal több emberség, együttérzés és elfogadás van bennük mint például benned. és ettől jobb lenne a világ. és ha ez egy eldöntendő kérdés akkor igen, legyenek többen.

persze hogy értem. de még mindig kétlem, hogy attól lesz valaki rossz szülő és attól lesz kártékony egy család vagy egy környezet, hogy azonos neműek alkotják.

és valószínűleg menthetetlen vagyok, mert nem gondolom, hogy egy alkoholista család jobb lenne egy gyermek számára, csak mert az hetero kapcsolat...
Koczka Rebeka 2019.05.19 21:07:15
@Infect82:

Nem ítélem el a férfi nemet azért mert a nőknek küzdeniük kell az egyenlőségért. Ettől függetlenül abszolút nem értek egyet azzal, hogy ez így van. Nem a férfi tehet arról hogy férfinak született. De arról ahogyan gondolkozik, amit képvisel ahogy a nőkkel bánik arról már igen. Természetesen vannak kivételek. Rettenetesen elkeserítő, hogy olyan világban élünk hogy van olyan ország ahol csak tárgyak a nők, hogy nem egyenrangú partnerek. Nem tartom jogosnak ezt a fajta megkülönböztetést, hiszen a nő sem tehet arról, hogy nőnek született, miért kellene hogy más jogai legyenek mint egy férfinak. És egy nem heteroszexuális sem tehet arról, hogy nem az.
Hellóka! Még mindig teljesen analfabéta vagyok a videószerkesztéshez, kérlek ezt nézzétek el nekem. De már rajta vagyok az ügyön! Ebben a videóban bemutatom nektek azokat a termékeket amiket tesztelni kezdtem. Iratkozzatok fel a csatornámra, hogy értesüljetek a legújabb videókról.…..
Hellobello! Eddig csak blogbejegyzéseket olvashattatok tőlem, de most bele kezdek a Vlogolás világába. Hogy miért is? A videóból kiderül. A videóban elfelejtettem említeni, hogy ha valaki sokkal-sokkal jártasabb a videózás világában akkor írjon nekem, hogy milyen szerkesztőprogramokat használ.…..
Sziasztok! Igen, tudom, megint eltűntem. De annyi dolog volt és annyira nem volt időm, sem kedvem írni, hogy inkább nem is tettem. Nem látom értelmét kényszerből írogatni. Számomra az nem túl hiteles. Megpróbálok visszamenőleg mindent ami eszembe jut megírni nektek, de csak a teljesség igénye…..
Sziasztok! A tegnapi napom is a szokásosan indult. 8-kor Abi ébresztett, szoptatás, pelus csere, öltöztetés. Rendrakás, mosás, játék. Aztán Abi elálmosodott, letettem aludni. Ilyenkor van egy kis szabadidőm. Gondoltam ránézek az e-maileimre, a blogra, egy kis Facebook, Insta, csak a…..
Hellobello! Elérkeztünk a diétám 6. napjához. Ki gondolta volna, hogy idáig eljutok?! Én biztosan nem. Természetesen csalás nélkül nem ment, de én ezt vállalom. Nem tudok egyik napról a másikra átállni egy "rendes", megszokott étkezésről egy fogyókúrára. Mert nem. Büszke lehet magára aki igen!!!…..
Csáó! Eljött az 5. nap a 3D chilis diétámban. Szombat van. Ez annyit tesz nálunk, hogy Apuci itthon tölti az eeeegész napot szinte, így elintézzük az ügyes-bajos dolgainkat. Menü Reggeli: Író fagyasztott málnával / Joghurt fagyasztott eperrelTízórai: CsirkesonkaEbéd: Lecsó csirkével / Fasírozott…..