Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hombre B

2 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Számtalan találgatás, pletyka kapott szárnyra a WRC-szezon második felében a 2007-es Forma-1 világbajnok jövőjével kapcsolatosan, az elmúlt pár hétben például, szinte minden nap olvashattunk az elektronikus sajtóban olyan cikket, amelyben azt latolgatták, esetenként…..
Hombre B A Három Testőr 2009.12.07 17:15:00
Fernando Alonso:   Az egyik ősi rivális, aki kétszer legyőzte Schumachert, 2010-től a Ferrari pilótája lesz. 2005 vagy 2006-ban kiröhögtek volna, ha azt mondom: egyszer még piros overál lesz Alonson. Bár eszembe se jutott volna ilyen, mert nem szerettem Alonsot. Spanyol pilóta…..
ALonso a Ferrariba, Raikkönen a McLarenbe, Kubica a Renault-ba, Rosberg a Brawn-ba, Kovaleinen a Williamsbe - ezek még csak a jelenlegi csapatok, és azoknak is csak 1-1 pilótája. Azt hiszem, idén a Red Bull csapatok kivételével mindenhol mozgásba lendül a pilótapiac, ilyen vagy olyan…..
Hombre B 2009.10.01 17:47:38
@donpapa82:

Azok utcai autók nem? és az egyik fekete (a legszebb amit nem sikerült megszerezni)... de majd kijön a McLaren új sport autója és akkor azt lehet megvenni neki...

totalcar.hu/magazin/hirek/2009/09/09/mclaren_mp4-12c_utcan_is_veri_a_ferrarit/
Hombre B 2009.10.01 20:55:08
@donpapa82:

:):)...
Nos, ezzel talán meg is volnánk. Hónapok-évek óta találgatunk, reméljük, skelulálunk, félünk tőle, aggódunk, és most bejelentette a Ferrari. Ezek szerint valósággá vált a pilótapiac két legmeghatározóbb szereplőjének idei legégetőbb kérdése. De mit jelent mindez? Mit…..
Annyira idegesít, amit az olaszok csinálnak, hogy gondoltam, megpróbálok összeírni egy listát azokról az érthetetlen baromságokról, amik akkora hibák, hogy már a laikus néző is kiböki a tévé előtt, nemhogy a szakmabeliek, riválisok a paddock többi részében. Nem azért zavar,…..
Hombre B 2009.09.28 15:45:53
Érdekes amit írsz, csak van egy-két észre vételem.
A helyettes pilóta kérdésben Badoer tényleg nem volt a legjobb megoldás, de bárkit hoztak volna, úgy se tudta volna az produkálni, mint Kimi v Massa tette volna. Így sztem vagy az kellett volna, h a bárki csak teszteljen, v egy fiatal tehetséget alkalmazni. De előbbi v utóbbi is lett volna megoldás, nem sok pontot jelentett volna a csapatnak (Grosjean, Alguersuari, Liuzzi sem hozz pontokat (FI szépen visszaesett)). Ja és kb. uan így alakult volna bármely más csapatnál is.

A másik a csapat taktika és Dominicali munkája, vannak hibái de abból már tanult sztem és nem követi el még1x ugyanazt. A megbízhatósággal meg az idei év 2. felében nem nagyon volt gond, és ha hihetünk a motor táblázatnak, akkor a Ferrari használta fel a legkevesebbet eddig. A jövő évi pilóta párost meg, h kezeli a csapat az tényleg kérdéses, de ez ugyanúgy igaz a McLaren is. Én még mindig azt mondom, h két top pilótát nem lehet ugyanúgy kiszolgálni.

Aranykor: Persze a legjobb akkor volt a Ferrari-nak amikor Schumi – Brawn – Todt triumvirátus volt, de a lényeg a VOLT-on van. Nem lehet mindig a múlttal jönni, kb. mint nálunk amikor mindig felhozzák, h bezzeg az ARANYCSAPAT így meg úgy… Át kell adni a helyet a fiataloknak, h ők is bizonyíthassanak. Persze az elején lesznek hibáik, de beletanulnak és még túl is szárnyalhatják az elődöt.

+ én még szkeptikus vagyok abban, h a Red Bull és a Brawn jó lesz jövőre. A Red Bull-nál tényleg ott van Newey és két jó pilóta, de ha az idei évet nézzed, akkor bukták a VB-t: motorhiba, fék, + Horner nem ér fel egy Brawn-nal. Aztán a Brawn: ott tényleg jó a csapatvezetés + a motor a Merci részéről. De még mindig nincs szponzor + az év elejei teljesítmény után mindenki azt mondta, h 2004 ismétlődik majd, nem így lett. Több futamon szenvedett a csapat és csak a szerencsének köszönhetik, h nem lett szorosabb a vége + az idei év jó teljesítményéhez nagyon kellett a 2008-ban a Honda által elköltött 350 millió. A McLaren sztem is jó lesz jövőre, de Whitmarsh-ról még nem tudjuk, h hogyan fog nyomás alatt teljesíteni (amikor a csapat a VB-ért harcol) és persze, h mit kezd majd Kimi-vel és Hamilton-nal.
Kubica-Heidfeld-Coulthard??? Ne röhögtessenek már! :DKubica zseniálisat ment, megérdemelten aratta le első futamgyőzelmét, noha rendkívüli szerencsék segítették autóversenyét, a BMW első futamgyőzelmét megérdemelten szerzi meg. Első KETTŐS győzelmét, Heidfelddel biztosítva a…..