Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Minden ballib bérretteg

0 bejegyzést írt és 1826 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz lenne vitatni, hogy a 2022-es parlamenti választások végkimenetele alapjaiban határozza meg Magyarország politikai, szellemi, gazdasági, sőt kulturális jövőjét is. A tét tehát hatalmas, amivel tisztában vannak ellenzéki és kormányzati oldalon is. Az év végén és az idei esztendő elején tett…..
Hallo, a Sas horgászni ment, vétel   Bár világszerte kiverte a biztosítékot, nálunk viszonylag kisebb hullámverést okozott a politikai és társadalmi közéletben az izraeli kémszoftver vitatható felhasználásával kapcsolatos PEGAZUS botrány.  Úgy tűnik eddig. Ha igaz ugyanis a direkt 36 oknyomozó…..
Köszi a fizetésemelést, azaz a semmit Friss hír, miszerint a fogyasztói árak 2021-ben egy év alatt 7,4 százalékkal emelkedtek. A magyar Nemzeti Bank előrejelzései alapján pedig jövőre 5 % körüli infláció várható. Ezzel szemben a pedagógusok legyenek boldogok és elégedettek, hogy sok év után kapnak…..
Na jó, ha én nem is (legalábbis közvetlenül), de Kövér elvtárs szerint valós nemzetbiztonsági kockázatot jelent Juhász, Márki-Zay, de még akár a kutyapártos Kovács Gergely is - lévén, nem a kormány rozzant szekerét tolják/húzzák, tehát ellenzékiek. Legalábbis egy alig egy évvel ezelőtti beszéde…..
Világbank: a romániai GDP idén először meghaladta a magyarországit Economica.net 2021. október 30., szombat, 13:44 Romániában idén először haladta meg az egy főre eső bruttó hazai termék (GDP) mértéke a magyarországi mutatót, és ha marad ez a tendencia, akkor két éven belül Lengyelországot is…..
Minden ballib bérretteg 2021.11.06 09:37:25
KÉne szólni az eorustatnak is, hogy a hazugságok hitelesebbek legyenek:

en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(PPP)_per_capita
Poland * Eastern Europe Europe 35,957 2021 34,265 2020 33,221 2019
British Virgin Islands * Caribbean Americas N/A N/A 34,200 2017
Hungary * Eastern Europe Europe 35,088 2021 33,084 2020 32,945 2019
Slovakia * Eastern Europe Europe 34,815 2021 31,832 2020 32,730 2019
Latvia * Northern Europe Europe 33,394 2021 32,019 2020 30,898 2019
Romania * Eastern Europe Europe 32,950 2021 31,946 2020 29,941 2019
Folytatja „stoppos kampányát” a kormány abban a reményben, hogy a bizonytalan szavazók jelentős részét sikerül saját táborába terelnie. Azzal ugyanis, hogy Rogán Antal és kommunikációs gépezete Gyurcsány Ferenccel riogatja az embereket, el akarják terelni a figyelmet Orbán Viktor és körének zavaros…..
A kormány változatos eszközöket vet be azért, hogy a favorizált klientúra és politikai osztály megélhetése egy esetleges kormányváltás esetén se kerülhessen veszélybe. Itt a K-Monitor és a TASZ ötödik, negyedéves Korrupciófigyelő jelentése.   (A képen Bíró Marcell,…..
Minden ballib bérretteg 2021.11.04 09:49:20
Sírtok mint a fürdős kurvák.. TASZ meg K-monitor, akik ellopták eddig az országnak járó Norvég alap támogatását:

pestisracok.hu/norveg-penzbol-soros-gyorgy-segitsegevel-tamadjak-evek-ota-magyarorszagot/

A PestiSrácok.hu akkori gyűjtése szerint a Norvég Alap és Soros György támogatásaiban részesültek:

Társaság a Szabadságjogokért (52 millió forint)
Transparency International (TI) Magyarország Alapítvány (Móra Veráéktól 143 ezer eurót akasztott)
a K-Monitor nevű linkgyűjteményt működtető, a TI-TASZ-körhöz tartozó egyesület (137 ezer eurós norvég- és összesen 37 millió forintos Soros-jusst kaptak)
Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület (165 ezer eurós norvég segítséghez és 18 millió forintnyi OSI-pénzhez jutott)
Energia Klub
Archiregnum Gyermektársadalom 2021.11.01 15:21:14
A Führer úgy döntött, ha már a progresszív közönség ennyire igényli, megerőszakolhatja magát, és játszhatja a diktátort. Egye fene! Lement a Békemenet, jönnek vissza a korlátozások. A Medián meg is mérte rögtön, hogy mekkora a támogatottsága a tömegközlekedésen való kötelező maszkviselésnek, és…..
Méltányosság Mindenki hazafi 2021.11.01 10:02:39
Az elmúlt hetekben a figyelem túlságosan is csak a miniszterelnök-jelölti előválasztásra koncentrálódott, és alig kapott figyelmet, hogy megszületett egy új ellenzéki fenomén: a hazafias ellenzék. Csizmadia Ervin történeti kontextusba is helyezi a fogalmat...
Most olyan választás jön, amelyet akkor is a Fidesz nyer, ha elveszíti azt. Körülbelül így lehetne megfogalmazni azt a vélekedést, amely mostanában ugyanúgy megjelent mind ellenzéki körökben, mind kormányoldalon. Nem alaptalan ez a felvetés, hiszen a Fidesz látványosan építi azt a gépezetet, amely…..
Végigolvastam, inkább csak összefoglalóként, a lengyel és magyar vita lényegét, amely végső soron az EU-s és nemzeti jog elsőbbsége körül forog. Az összefoglaló bizonyos interpretációival nem teljesen tudok azonosulni (úgy érzem, hogy pl. a "liberális demokráciának" nevezett berendezkedés…..
Karácsony Gergely visszalépésével két miniszterelnök-jelölt-jelölt maradt az ellenzéki előválasztás második fordulójában. Hogy ez az egész előválastás dolgo hogy ment, miben adott felemelő újat és esetleg mi volt a csalódás, azt majd egy másik írásban elemezzük ki. Egyelőre induljunk abból ki,…..
Minden ballib bérretteg 2021.10.18 09:06:02
@Etniez: "Csak szólok, hogy 2022-ben egy-egy jelölt lesz és nem 3-4."

Csak szólok hogy 2018-ban is túlnyomórészt 1 jelöltet állított az akkori összefogás.

Megjegyzem miniszterelnököt egyáltalán nem választunk. Az előváasztás csak bohockodás volt.
Márky-Zay-t Gyurcsány 1 éven belül puccsal elzavarja, és Klárika lesz a nyerő, ha sikerül nyernetek.
Minden ballib bérretteg 2021.10.18 09:07:20
@jozsef_121:
A magadfjata Gyurcsány csicskák az emberiség söpredéke.
Hazaároló elkúró éltető retardált majmok vagytok .. :D
Október 23-ra jubileumi békemenetet szervez a CÖF, Bayer Zsótika főszereplésével. A jelen blogbejegyzés semmi másról nem szól majd, csak arról, ki is az, aki "Békemenetet" szervez, mennyire ismeri Zsótika a békét, a békességet. Milyen a kommunikációja a Fidesz 5.számú tagkönyv tulajdonosának, a…..
Ezt a Fideszt már nem Orbán Viktor irányítja Bármennyire is furán hangzik a címben felvetett állítás, különösképpen egy annyira centralizált, már-már félkatonai szervezetre vonatkoztatva, mint a Fidesz belső kör, mégis fenntartom. Ezt a Fideszt már nem Orbán Viktor irányítja, hanem a félelem.…..
Minden ballib bérretteg 2021.10.15 12:26:45
@Boar.: Szerencsétlen majom vagy, aki 12 éve nyafog, mert a kedvenc elkkúrói partvonalon vannak.
Rugdosnád te az anyukád picsáját ostoba tulok, ha a végbélszél nem lökne hátra mikor próbálkozol.

Szóval sz@pni fogsz, mint gazdáid még évtizedekig, és álmodozni verésről meg rugdosásról, nyomorékul remegve egy vaságyban. :D
Minden ballib bérretteg 2021.10.15 12:34:27
@cavalry:

A probléma amiről beszélsz a 80-as években kezdődött.
A természettudományi szakokra már akkor is csak az jelentkezett tanárnak, akit nem vettek fel informatikára, vagy mérnöknek, de később akik végeztek azok közül is programozni kezdett aki bírt.

Ez nem kormány specifikus.
Az viszont kormány specifikus, hogy a közműveket kórházakat a ballibek eladták, privatizákták, a közintézményeket, kórházakat, önkormányzatokat, rommá adósították, kivéreztették.

Az ország jelenleg éppenhogy lábal ki a gödörből amibe a ballib kormányzás lökte.
Ha visszahozzuk az elkúrókat újra megyünk a gödörbe.
Az aljára.

Bizonyosan lehet jobban csinálni, mint ahogy a Fidesz kormányoz. Akár sokkal jobban is. De szarbbul, mint ahogyan az elkúrók tették nem lehet.

SOHA TÖBBET ELKÚRÓKAT !
Minden ballib bérretteg 2021.10.15 12:46:12
@Boar.: Ha valamilyen csoda folytán nyernének a elkúró kedvenceid, akkor is egy éven belül magukat verik szét.
Elég ha egy pillantást vetsz Márky-Zay és Dobrev csatájára.
De ha nem, akkor iztos lehetsz benne, hogy nem húzzák ki a 4 évet a kedvenc elkúróid.
Teszünk róla, mi emberek.
Mi akik az igazi többség vagyunk.
A magadfjata ÁVS-s tetvek behúzott farokkal nézik végig majd, ahogy kiskedvencei mennek a levesbe.
Nincsennek már köztetetek tömegbe lövő Horn Gyulák mint 56-ban.

Senkik vagytok. Gyávák vagytok. Férgek vagytok.

SOHA TÖBBET ELKÚRÓKAT !
„Van egy nyugdíjprémium, amit fognak kapni, Feri bátyám. Novemberben egy nyolcvanast, és a következő évben pedig február közepén szerintem meg fog kapni egyhavit. Még azért küzdenem kell kicsit, mert ne kétheti legyen, hanem egyhavi, de rajta vagyunk a szeren. Ott loholok a pénzügyminiszter nyakán”…..
A két szakszervezet sikertelenül távozott a minisztériumból, mert a kormányzatot képviselő államtitkár csak az egyik szakszervezettel való tárgyalásra jogosító megbízólevéllel érkezett. Először is a tanarakról (és kicsit magamról). Tanárgyerek vagyok, már biztosan mondtam. Apám egész életében…..
Fidesz. Hátra a lenini úton!    A legelső asszociáción gyorsan lépjünk túl ! És keressük a Falra Fel! 4.0 plakátárverést!  Keressük meg a hozzánk legközelebb eső féreglyukat és zúzzunk vissza kicsivel több mint 30 évet ! 1990 kora tavasza, az úttesteken még a KGST autóparkja pompázik, az…..
Minden ballib bérretteg 2020.11.04 14:51:55
@miklos_1: Ekkora barmokat miért nem tiltanak ki, mint te ? :DD
Reaktor Mi szóltunk: Trump nyer! 2020.11.04 10:26:53
Érdemes volt minket követnie annak, aki nem akart meglepetésre ébredni: tegnap azt jósoltuk, hogy Trump 274 elektorral nyer, és potenciálisan felmarkolhat 3 államot még. Ebből Arizona és Pennsylvania jelenleg is játékban van. PA az erősebb, ezért a végeredmény lehet 295 elektor is. Frissítés a cikk…..
UPDATE: Az eseményt bizonytalan időre elhalasztjuk! :(   Csókay András megosztó személyiség. Vagy rajonganak érte az emberek, vagy pedig a víz is kiveri őket tőle. Miért? Mert amikor megszólalásra kap lehetőséget, akkor mindig előkerül a személyes hite, Isten és Jézus. Akár díszpolgári címről van…..
Tanárgyilkosság Franciaországban, könyvdarálás Magyarországon. Mi köze ennek a két eseménynek egymáshoz? Ami összekapcsolja őket, az a szólásszabadság kérdése, de mielőtt rátérnék, pontosan hogyan, fontos megvizsgálnunk, mi is a szólásszabadság és miért övezi mind a mai napig vita. A…..
Minden ballib bérretteg 2020.10.29 12:39:24
@morph on deer:
"Normális ember NEM bökdösi a darázsfészket szórakozásból, és nem azért nem, mert ne lenne joga hozzá..!"

Teljesen egyetértek.
Ideje lenne abbahagyni a buzi propagandát, az óvodások nemváltoztatására bíztató baromságokkal az élen.
Minden ballib bérretteg 2020.10.29 13:09:59
@MAXVAL birсaman közíró: Pontosan.
A probléma az Indexel, meg a Facebookkal nem az, hogy egyoldalúan politikai okokból cenzúráznak és szerkesztenek, hanem azt hogy eközben függetlennek és 'liberálisnak' vallják magukat.
És ami mégrosszabb, hogy el is hiszik magukról hogy azok, miközben vélemény diktatúra aktív részesei és üzemeltetői.
Az utóbbi hónapokban a Mi Hazánk politikusai az LMBTQ mozgalom visszaszorításának érdekében akcióznak, a Fidesz támogatásával tematizálva ez irányban a közéletet. Novák Előd zászlóeltávolítási mutatványai után most a felesége, Dúró Dóra hirdetett harcot a meleg szereplőket is tartalmazó mesekönyvek…..
Minden ballib bérretteg 2020.10.12 16:02:52
@Boar.: "félcigány ribi "
Öröm nézni a Gyurcsnyisták Európai mentalitását, mélyen a liberlaizmustól, elfogadástól átitatott megszólalásait.

Hihetetlen szellemi mélyrepülésre vagytok képesek. EGyik nap félcigány ribiztek, másik nap rasszizmust ordibáltok. Igény szerint.
Ma jelenik meg az Európai Bizottság első jelentése arról, hogy milyen az EU-s tagállamokban a jogállamiság helyzete. Magyarországot Európa-szerte lassan egy évtizede bírálják a jogállam szisztematikus leépítése miatt, és bár a címben megfogalmazott kérdésre nincs egyöntetű válasz, nehezen tagadható,…..
Minden ballib bérretteg 2020.10.01 08:38:25
@Hasdrubal Barcas:

Bizonyáéra tudod, hogy a szegregáció amit vizsgáltak, és ami a bírósági döntés alapjául szolgált, az MSZP-SZDSZ kormány idejére dotálható !

Csak ezt elhallgatod te kis selejt !
Minden ballib bérretteg 2020.10.01 08:39:52
@Hasdrubal Barcas:

Mondj már csak egy darab esetet, mikor facebook kommentért, vagy vélemény közlésért bárkit elítéltek.

Nem fog menni, mert nincs ilyen. Ezerrel megy a bérrettegés, a hazudozás a nagy büdös semmin.
Minden ballib bérretteg 2020.10.01 08:44:03
@midnight coder:
Persze igazad van. Tudjuk hogy élvezi a hazudozást, és a bérrettegést, és összes tényszerűsége a sértegetés, személyeskedés.

De azért le kell írni, hogy a Matyi alias "Hasdrubal Barcas" egy elmeroggyant barom, hátha idetéved valaki, aki komolyan veszi.
Lassan, ahogy közeledünk 2022 felé, egyre inkább kezdik kimutatni az ellenzéki pártok, hogy mégis hogy szeretnék elképzelni ezt a nagy együttműködést. A Momentum már jelezte, hogy milyen gondolatai vannak, és most Ungár Péter is kijött, hogy mit gondol az LMP a jövőről...
A magyar kormány soha nem fogja beismerni, de szép lassan ráállt arra a járványkezelési modellre, melyet Svédország követ már a koronavírus megjelenése óta. Ennek főként az az oka, hogy beigazolódni látszik a skandinávok elmélete, mely szerint a vírus ellen leginkább az immunitás megszerzése a…..
Minden ballib bérretteg 2020.09.28 10:10:41
privatbankar.hu/cikkek/makro/a-svedeknel-nem-volt-karanten-megis-visszaszorult-a-virus.html
A svédeknél nem volt karantén, mégis visszaszorult a vírus
Minden ballib bérretteg 2020.09.28 10:35:39
@Hasdrubal Barcas:

Hazudsz.. Ahogy szoktál. Ordítva, és személyeskedve.

Kis gyökér gyűlöletkeltő Gyurcsanyista IQ selejtes csökevény vagy. És ez nagyon fáj neked, ezért üvöltessz.. :D

A svéd járványkezelés sikeres, és az egyetlen módja a járványkezelésnek, akkor is fele ennyire lenne sikeres, mint ami a VALÓSÁG.
Minden ballib bérretteg 2020.09.28 16:25:13
@Hasdrubal Barcas: Te egy beteg pöcs vagy. Bekészítessz 5 cikket, 4 személyeskedést és randomban tolod az agyament hazugságaid.

Így 4:30 fele már komolyan elgondolkodtam rajta, hogy csak egy program vagy, de még a determinisztikusan megírt program is változatosabb és okosabb is tőled. :D
A hét közepének egyik sokat ígérő eseménye volt, ahogy Eger újonnan megválasztott polgármestere, Mirkóczki Ádám bemutatta azokat a listákat, amelyek alapján a helyi Fidesz listázta az embereket, és így gyakorlatilag kasztrendszerbe sorolta az élő-mozgó választópolgárt (aki meghalt, annak is külön…..
Minden ballib bérretteg 2020.02.03 09:33:32
pestisracok.hu/csak-batoritottak-igy-magyarazza-ki-ron-werber-2002-es-kampanysertest/
az MSZP korábbi kampányguruja. Mint az interjúban elmondta, az emberek megbízhatóbbnak tartják Medgyessy Pétert, mint Orbán Viktort, 2002-ben is higgadtabbnak, céltudatosabbnak rátermettebbnek, őszintének és felelősségteljesebbnek mutatkozott. Arról is beszélt, az MSZP nem követett el kampánycsend-sértést a mozgósítással, mint kifejtette, csak baráti, ismerősi közösségek bátorították egymást a szavazásra.
Minden ballib bérretteg 2020.02.03 09:35:11
hu.wikipedia.org/wiki/Az_MSZP_v%C3%A1laszt%C3%B3i_adatb%C3%A1zisa
Egy videófelvétel került fel a YouTube videómegosztó portálra, melyben többszörösen törvénysértéssel vádolják az adatbázis működtetőit és használóit.[3][4] Szigetvári Viktor, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) kampányfőnöke elismerte, hogy a videón látható adatbázis valóban az övék,[1] azonban annak törvényes voltát hangsúlyozta, s kiemelte, hogy az nem vehető egy kalap alá a Kubatov Gábor által említett Fidesz-adatbázissal.
Minden ballib bérretteg 2020.02.03 09:40:53