Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Minden ballib bérretteg

0 bejegyzést írt és 1898 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Úr 2023. évének legfontosabb kérdése, hogy megbuktatja-e Putyin Viktort? A hivatásos hörgők hörögni fognak a kérdés feltevésén is, hiszen mindenki tudja, hogy Vova és Viki világraszóló spanok. Csak egy hülye gondolhatja, hogy Vologya ejti az ő druzsbáját. A blogger persze, hogy hülye, ez nem…..
  Nagy port kavart hétfőn Matolcsy György beszéde az Országgyűlés Gazdasági bizottságának ülésén. A Magyar Nemzeti Bank elnöke éles kritikát fogalmazott meg a kormány gazdaságpolitikájával szemben. A baloldal azóta is ezen csámcsog.   Ami engem illet: kifejezetten bírom az effajta kibeszéléseket.…..
Ó, igen, én még emlékszem milyen volt a "régi rendszer", amikor még itt voltak az "ideiglenesen hazánkban állomásozó szovjet csapatok", amikor még tilos volt valutát váltani, az útlevelünk csak pár országba volt érvényes és lelőttek, ha el akartál szökni az országból. Olvasd el te is, ha nem élted…..
Létezik-e ma Európában fasiszta rendszer? A 21.század első két évtizedében Oroszországot sokféleképpen emlegették: kleptokráciának, maffiaállamnak, zsarnokságnak, új autokráciának, szuverén demokráciának. Nemrégiben Szergej Gurrijev és Daniel Trejszman könyvükben Vlagyimir Putyint a manipuláció…..
Minden ballib bérretteg 2022.10.11 15:14:58
@Boldeone2: Magadfajta Liberálfasiszta pöcsöknek nincs érteme magyarázni.
Persze közben te is tudod, hogy egy kanál vízben megfojtanád azt aki mást gondol a világról, mint a többi ballib fasizsta. :D
Minden ballib bérretteg 2022.10.11 15:18:56
@Boldeone2:
" A nyugati országoban mèg EGYETLEN ember sem zárták politikai nèzeteièrt börtönbe"

Óriási tévedés. A liberálfasiszták előbb-utóbb mindenkit börtönbe zárnak aki a normalitást pártolja.

Börtönbe küldtek Írországban egy tanárt, mert nem volt hajlandó gendersemleges névmással szólítani az egyik, magát transzneműnek valló diákját.
www.blikk.hu/aktualis/kulfold/tanar-letartoztattak-irorszag-transznemu-diak-gender-semleges/5gy5zrs
A napokban azon gondolkodtam II. Erzsébet királynő halála kapcsán, hogy az angol monarchia egykori uralkodója mennyire nem vette zokon, ha filmet forgattak róla és a családjáról...
Minden ballib bérretteg 2022.09.13 11:04:28
Egyből lejön, hogy egy Gyurcsnyista bérrettegő szerkesztette a posztot.
Miért lenne kötelező egy politikusnak, akik Soros támogatását elfogadták, kinyalni Soros seggét, feladva az érdekképviseletet amiért megválasztották az emberek ?
Hogy kéoviselje a körzetet, kerületet, települést, országot, ahol megválasztották ?

Egyébként Soros listázza azokat, akik az ő általa irányíott Nyílt társadalom NGO-it szolgálják a munkájukkal pl itt:
www.nezopontok.hu/2017/04/19/soros-megbizhato-szovetsegesei-az-europai-parlamentben/

Szerintem azok érdemelnek megvetést, akik ezen a listán szerepelnek, és a Soros/Biden féle üzleti érdekekekt képvisleik NGO-kon keresztül, ahelyett hogy azokat képviselnék akik megválasztották.

Akik pedig 30 felettiek, azok éltek Gyurcsány elkúrása idején, és ezen emberek óriási többsége soha nem fogja visszahozni Gyurcsányt, mert Orbán ezerszer jobb választás.
És ez mivel tapasztalat, így az uszítás, és O1G nem működik. :)

Persze Orbántól van jobb, és meg is választjuk majd vélhetőleg, ha az alternatívát nem az elkúró Gyurcsány irányítja majd, és nem a bloggerhez hasonló seggnyalói magyarázzák majd a bizonyítványt. :D

Objektivitás, meg szubjektivitás mi ? Osotba hülye. Visszhangkamrák vannak, és mindenki bezárta magát egybe. Valaki annyira, hogy nem is látja a külvilágot onnan, és azt hazudja ő maga a megtestesült objekltivitás. Ez mindkét oldalra jellemző egyébként, hogy az elvakultak nem látnak ki a gödörből, vagy visszhangkamrából, vagy abból a szarból ahol a saját gyűlöletük élteti őket.
Az O1G tipikus példája ennek, ahogy a Gyurcsány utálat is, ami nem tapasztalati tényekre korlátozódik.
Minden ballib bérretteg 2022.09.13 13:31:46
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Sose hagytam el, csak pihentem, dolgoztam..
Nem nagyon érdekelt a polidili, mert a dolgok mentek maguktól.
Te és a többi ballib Gyurcsány seggnyalók szoptak, az ország meg haladt előre.. ;)

Most se érzek sok indíttatást, de megint van egy kis időm, hogy a magadfajta Gyurcsány seggnyalókat helyretegyem.. :D
Se szeri, se száma az olyan, többségében nyugati filmeknek, könyveknek, amelyek valamilyen fikciós, alternatív történelmet írnak le. Vajon Magyarországon lehetséges volna ilyen? Lakatos Júlia blogbejegyzése...
24.HU Az informatikusok kivándorlását okozhatja a katatörvény  Lányi Örs - 2022. 07.13.  Az informatikai szakemberek tömeges elvándorlásának megakadályozása érdekében az IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért új adónemet javasol a KATA átalakítása kapcsán. A szervezet közleménye szerint az…..
Minden ballib bérretteg 2022.07.20 15:26:47
@Mankel: Válságban nyilván számít.
Miért szerinted rendben van, hogy vannak cégek, akik minden munkavállalójukat KATA-ra kényszerítették, hogy adót csaljanak ilyen módon ?
Minden ballib bérretteg 2022.07.20 16:22:31
@Billy Hill: Szerintem az EVA-t nem szüntették meg. De ebben nem vagyok biztos.
Minden ballib bérretteg 2022.07.20 16:26:23
@Minden ballib bérretteg: Boccs.. az EVA megszünt, de helyette lett az átalányadózás:

acounto.com/atalanyado-2022/
A szomszédunkban dúló háború, kialakulóban (elmélyülőben?) lévő gazdasági világválság, megszűnőben lévő KATA, tovamúló rezsicsökkentés okán egyre több írás, cikk követeli az augusztus 20-ai tűzijáték bojkottját, akár teljes megszüntetését. Jómagam nem is tudnám ezen törekvéseket jobban ellenezni.…..
Minden ballib bérretteg 2022.07.20 15:19:18
@kewcheg:

"ha olimpián egy katinka vagy bárki aranyat nyert, nem kérdezzük mennyibe került."

Nyugi, ha a ballibeken múlna olimpia se lenne, és sportolók sem. Túl nemzeties nekik, az öröm, és a dicsőség.

A rendezésnek egyszer már keresztbe tettek.
  Már a választások előtt is sokan beszéltek arról, hogy nem jó az, ha a Fidesz túlnyeri magát. Még olyanokat is ismerünk, akik csak és kizárólag azért szavaztak a Kétfarkú Kutya Pártra, a Megoldás Mozgalomra, vagy épp Toroczkaiékra, hogy ezzel is akadályozzák Orbánék újabb kétharmadát. Jómagam…..
Nézem, nézem a vereségre adott reakciókat, és azt látom, hogy az ellenzék nem tud akkora pofont kapni, amekkorát megérdemelne. Az emberi tisztesség minimumára is képtelenek, még akkor is ha "nincs tétje". Nem tudok mást mondani: elejétől a végéig ez egy értékelhetetlen söpredék. A 35% nem túl kevés,…..
Minden ballib bérretteg 2022.04.07 08:40:35
@gigabursch: Karigeri az egyetlen kulcs a szabadrabláshoz a Gyurcsnyista oligarchának.

Karácsony meg se mer mozdulni, és továbbra is tátott szájjal nézi, ahogy lerabolják Budapestet Gyurcsány, Bajnai és társaik.
És akkor Brüsszelből lealázzák Orbánt, meg minket is…  Mindösszesen 2 napra volt szükség ehhez. Máris Elindult a jogállamisági eljárás Magyarországgal szemben.  Vígadja ki magát mindenki, de gyorsan. Terüljön az örömmámor, senki sem vitte el a fiainkat Ukrajnába golyófogónak, hurrá! (Amúgy sem…..
Minden ballib bérretteg 2022.04.06 20:47:28
@white999:

Azt azért jó nézni hogy a ballib elkúrók szurkólói mennyire szurkolnak azért hogy szopjanak a magyarok. Hogy szívassanak meg mindenkit, csak mert nem a kis kedvenceik nyertek.
Jó hog ymegmutatjátok hogyan válik el a szar a víztől.
Hogyan lesz tényleg minden Gyurcsnyista blogger hazaáruló tetű egy pillanat alatt.
Minden ballib bérretteg 2022.04.06 20:59:59
@white999: Tutira nincs jogállam.
Ezt onnan is tudni, hogy nem vernek rommá mindenkit a tüntetéseken, mint Gyurcsány alatt 2006-ban.
Vagy hogy nem küldik vissza postafordultával az EU-s pénzeket a Starbagnak és társainak, hanem itt hasznosítják azokat, itt adóznak utána.
Vagy hogy 140 ezer Bruttó felett nincs 40% SZJA mint a balibeknél, hanem a középosztály megtakarításai soha nem látott mértékben növekedett.

Szóval láthatóan nincs jogállam, mert soha nem látott mértékben győzött 4-szer a kormánypárt, és megszopt@ a Soros csicska, bevándorlás és háború párti ellenzék.
Ez a legfőbb bizonyíték egyébként erre, hogy nincs jogállam. :D :D
Minden ballib bérretteg 2022.04.06 21:02:56
@white999: De te szerencsére érted, hogy miért nem fog soha a büdös életben senki se vidéken a ballibekre szavazni, az a lényeg..
Majd legfeljebb 2026-ban is megüt a guta.. :D
Egy nagyon ronda választási kampány után nagyon csúnya végeredmény született. A parlamenti képviseletből kiesett vagy hat millió ember, maradt 2 millió és nyolcszáz ezer, aki örülhet, a többi néma csend. A választásra jogosultak harmada most is távol maradt – erre mondják azt Magyarországon, hogy…..
Politikazabáló MZP védelmében 2022.04.04 21:41:12
Logikusnak tűnik, hogy a vesztes pártok vezetői (Gyurcsány Ferenc, Jakab Péter, Kanász-Nagy Máté) Márki-Zay Pétert hibáztatják a vereségért. Mindenért ő a hibás, a pártvezetők semmiért. Logikus, tapasztalt politikushoz való hozzáállás, de nem igazán gerinces. Ráadásul az a Jakab Péter mondja, akit…..
Minden ballib bérretteg 2022.04.05 12:47:43
@Ekrü:

Semmi különbség nem lett volna.

Márki Zay ha nyert volna, ugyanígy lapátra tették volna Gyurcsány és Jakab, csak akkor még kapott volna 1 év haladékot.

Márki Zay az előválasztáson minkettőjuk egocentrikus arcába csúnyán belemászott. Mindketten esélyesnek tartották magukat (persze Gyurcsány esetén Klárikáról van szó).

Nem véletlen, hogy már a kampányban is gyakorlatilag érzékelhetetlen támogatást, magyarul lófaszt se, kapott mindkettejüktől.
Óriási pofont kaptak a kormányváltásban reménykedők tegnap, az újabb kétharmad még a kormányközeli kutatóknál sem volt benne a pakliban. Kommunikációs szinten is előkészítették a sima győzelmet, nagyon úgy tűnik, hogy még a fideszesek is meglepődtek az arányon. Előre tehát nem látta szinte senki,…..
Hiába csinál bármit az ellenzék, a Fidesz úgyis kétharmadot ér el a választáson. Így összegezhetnénk a tegnap történteket, és így összegzett a miniszterelnök is...
Minden ballib bérretteg 2022.04.05 11:47:32
@Minden ballib bérretteg:

Gyurcsánynak van stabil 10%-nyi szélbalos ultrája, akik a gyűlöletkampányt tolják.
Aggresszívak és mindenkit bedarálnak aki bántja a főnit.

És van 60%-nyi szavazó, aki mindent megtesz hogy az elkúró soha ne térjen vissza. Akik emlékeznek az elkúrásra, 2004-re, 2006-ra, és pl arra is, hogy az NBH-t a KGB-vel világította át.

Ma is ő a legnépszerűtlenebb politikus és az is marad. Ez van.
Tegnap bebizonyosodott, hogy az ellenzék jelenlegi formájában soha nem fogja tudni leváltani a Fideszt. Próbálkoztak már mindenhogy, együtt, külön, így, úgy és még amúgy is, de sose sikerült. Egyértelmű, hogy ennek a hat pártnak egyszerűen nincs jövője a magyar politikában. Az az elmélet is megdőlt,…..
A vasárnapi választáson kiderült, hogy a demokrácia a magyarok többségét nem nagyon érdekli, ennélfogva nem sok értelme van már közéleti dolgokról beszélgetni vagy vitatkozni nyilvános fórumokon. A Fidesz fokozatosan elérte azt is, hogy az értelmiségi ember ne akarjon kitűnni, csupán belesimulni a…..
Zdrasztvujtye továrisi! Gyönyörű napra ébredtünk, süt a Nap ezerrel, szép az élet, én meg éppen úton vagyok a trópusi Dániába biszniszből kifolyólag. Lássuk csak mi történt itt tegnap. Íme a véleményem, az meg, hogy mi lesz holnaptól, fogalmam sincs, azaz de. Megnyerte a fideSS-NLP (nem létező…..