Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Igazság Kereső

0 bejegyzést írt és 1761 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"2019 január elején a cég bankkártyájával vásároltak egy 11 570 000 forintos Rolex órát. A számla megjegyzésében időmérő eszközként volt feltüntetve az óra."   https://24.hu/belfold/2022/03/17/ii-kerulet-sport-kft-rolex-orsi-gergely-feljelentes/ Érdekes hír a 24.hu-n!  Vajon a Watchtower…..
Igazság Kereső 2022.03.19 18:40:09
@Tévedhetetlen Tévelygő: @a századik juh:

A Szervezet valószínűleg még sokáig fenn fog maradni. Mindig lesz új vt tag, lesz új új világosság, lesznek új tagok, akiknek fogalmuk sincs a Szervezet múltjáról és működéséről stb.

Az, amit a Szervezet hírdet, miszerint egy utópisztikus új világ jön létre, ahol nincsenek problémák, betegség, éhezés, halál, mindig is nagyon vonzó volt és lesz az emberiség számára.

Egyelőre egyáltalán nem látom a végét. Hacsak nem akkorát fordulna a világ, hogy tönkre mennének anyagilag, vagy pedig a "felsőbb hatalmak" megtámadná őket és darabokra szedné.

Úgy hogy, még egy jó ideig el lehet játszani a színdarabot....

Az, hogy hány ember élete árán, hát az már kinek számít...
Igazság Kereső 2022.03.22 18:35:14
@a századik juh:
Biztató! LOL
Igazság Kereső 2022.04.29 00:33:12
@Egy_nick:

Az ufókat mellesleg várnám. Kik ők, mik ők? Testetöltött démonok? Azt is simán eltudom képzelni, hogy léteznek valódi földönkívüliek. Más bolygókon élő teremtett értelmes lények. Csakhogy a távolságok miatt nem tudjuk felvenni velük a kapcsolatot, sem ők velünk.

Amiket ide írtál érdekesek, csak semmi bizonyítékát nem látom. Amit te bizonyítékként kínálsz, az nekem puszta fantázia, egy egyszerű vélemény, világszemlélet. Ne haragudj! :)
  A mai napiszöveg a wénekről szól. Érdekes gondolatra lehetünk benne figyelmesek: "Ha valaki nem meri a jelenlétükben levezetni a tanulmányozást, a felvigyázó ajánlja fel, hogy levezeti. "   Mire gondolhat vajon a "költő"?  Valószínűlegfeltételezhetőenlehetséges, rengeteg testvér retteghet…..
Igazság Kereső 2022.03.15 01:41:39
@a századik juh:
Nekem az jutott eszembe, hogy vajon a wének hogyan osztják el az adományokat. Szimpi nem szimpi alapon?
Igazság Kereső 2022.03.16 01:13:02
@a századik juh: Nem pont ezekre az adományokra gondoltam. Az Ukrajnából menekültek részére felajánlott és kiosztott élelmiszer, ruha,és egyéb adományokra gondoltam. Ha vannak egyáltalán efféle adományok...

A Wén hogyan mérlegel, kinek mi jut, miből mennyi s hogyan? Felméri a rászorult "szellemiségét" ? Elbeszélget vele szellemi előrehaladásáról, szellemi céljairól, hogy hány órát prédikált a múltban, mikor lehetősége volt arra?

A saját tapasztalataimból ki indulva, meg amennyire "szerető" Wének vettek körül nehezen tudok elképzelni igazságos, pártatlan és részrehajlás mentes segítségnyujtást!
-Á, Szántó testvér, ammeddig még fogalmazhatok így, ugye! Foglalj helyt itt a vének előtt, úgy. Ne legyél megíjedve, még megbánhatod a bűneidet, hallgatunk! -Testvér! Testvérek! Én nem is tudom, miért... hogy mi van... én mindíg becsületesen beírtam az óráimat... az adományaim is...…..
Igazság Kereső 2022.02.26 03:45:15
@a századik juh: @Tévedhetetlen Tévelygő: @Kétkedő84:

"Magyar Bibliák" rész a jw.org-on.

Link:
wol.jw.org/hu/wol/bibles/r17/lp-h

Ez mi?

Csak egy bibliai szakaszt néztem meg, és három féle változatban találtam azokat meg. Sőt, gyanúsan a Tanús hitnézetekre farikcsálva az igeszakaszokat.
Igazság Kereső 2022.02.28 02:38:35
@Kétkedő84:
A Szervezet Vezetői valahogy így gondolkodnak:
"Minket nem zavar, ezt vártuk. Jézus megjövendölte, hogy a világ rendszer befejezésekor lesznek háborúk egyik hely után a másikon...stb."

Azért nem segítenek érdemben a "világiakon", mert azokat az embereket alap esetben Sátán segédeinek tekintik az Ő műhelyében. Számukra nem értékesek azok az emberek- tulajdonképpen senki sem, aki nem Tanú-mert úgyis el fognak pusztulni Armageddonkor.
Arra kell valójában következtetni, hogy a Szervezet nem szereti az embereket!
Igazság Kereső 2022.03.02 02:44:21
@a századik juh: vagyis hogy?
A századik juh blogja A Wiszkis 2022.01.18 05:38:08
Na, vajon valamelyik wezetőtestületi tagról lesz ma szó? Melyikük az, amelyikük annyira kiemelkedően szereti a wiszkit, hogy ez lett a beceneve?  Talán a Lettnek lett Wiszkis a beceneve? Nem Lettnek lett... Az említett személy édesanyja Jehova Tanúja lett, amiért fekete bárányként kezdtek rá…..
Igazság Kereső 2022.01.23 02:35:31
@a századik juh:

Köcsögök közt.... értsük ezt akárhogy is. :D
" Jehova Tanúi nem oltásellenesek. Személyes döntésnek tekintjük azt, hogy valaki beoltatja-e magát, vagy sem." írja a jw.org. Ez akkor azt jelenti, hogy a Watchtowerinc berkein belül tényleg tolerálják a személyes döntéseket, és nincs minden a legapróbb részletekig leszabályozva…..
Igazság Kereső 2022.01.21 02:31:59
@keresemazutam:
"ha Jézus most jönne a földre, szintén ezt a szimpatikus mesterséget választaná."

Valószínű.... Rolex-el a csuklóján! :D
Igazság Kereső 2022.01.23 02:31:20
Igazság Kereső 2022.01.23 02:32:28
@a századik juh:

"A gond egyszerű szemet hírdetni rolexxel a csuklónkon, miközben adományokból élünk évtizedek óta, és szegénységi fogadlmat is tettünk."

Igen tudom. Pontosan így van,egyetértek!
-Kézzel készített rajzokkal ellátott levelekkel operálnak Jehova Tanúi a postaládákba helyezett üzeneteken. A levelekben a Covid járványt is megemlítik. Sok házigazda azonban nem akar ismeretlenektől kézzel írt és kis rajzokkal ellátott levelet kapni, AMELY FÖLÖTT ESETLEG ÓRÁKIG LIHEGTEK, épp a…..
Igazság Kereső 2021.11.07 01:58:18
@a századik juh:
"Nem a gyülekezetek vannak betíltva, hanem a Watchtowerinc."

Hú...ez már csak retorikai bukfenc.

Tudjuk jól, hogy a gyülekezetek szimbiózisban működnek az égi szekérrel. Ha össze jön a gyülekezet, tudjuk jól, nem biblia tanulmányozás folyik, hanem sáskatáp kiosztás! Amúgy meg hivatalosan illegalitásban van bármiféle Őrtornyos összejövetel megtartása még magánházakban is oroszországban.

A helyi Fiókhivatal biztosan közölte a gyülekezetekkel amíg lehetett, hogy milyen a státusza a Szervezetnek jelenleg. Hogy néhány ember lemaradhatott erről az információról az nem kizárt, de az biztos, hogy a Szervezet tájékoztatta az orosz híveit a Szervezet helyi megítéléséről!

Mondjuk úgy "híreket" közölsz a posztban, de nem ártott volna hivatkozásokkal is alátámasztani a kijelentéseidet, különben csak pletyka szinten álnak meg. Az meg tudjuk milyen....

A bizonyíthatóságot fontosnak tartom. Én legalábbis. :)
Igazság Kereső 2021.12.02 03:21:06
@leslie07:
"ma is imádkozhatnak közösen jehova tanúi, tanulmányozhatják a bibliát és olyan irodalmat is,ami nem kirekesztő, uszító ,ezért nincs rajta a tiltó listán."

Ilyen összejöveteleket, történetesen amikből hiányzik a Szervezet "útmutatása" és értelmezése jobb híján nem tartanak meg. Ilyen, a bibliát, majd mi értelmezzük kis és nagy, házi vagy sem összejöveteleket a Szervezet igazából ellenez és tiltja azokat! Tehát, amit írtál a Tanúkban fel sem merül. Inkább folytatják tovább illegalitásban Őrtornyos és más szervezeti kiadványos összejöveteleiket kisebb, eldugottab csoportokban.

A másik lényeges pont pedig, ami "kekeckedés" lehet néhány érzékenyebb ember számára, történetesen az, hogy a Szervezet nem tájékoztatta volna az orosz híveket a szélsőséges besorolásukról, az arról alkotott véleményemet(az ellenkezőjét bizonyító hivatkozások bemutatásáig) továbbrais fenntartom!
Igazság Kereső 2022.01.01 18:11:30
@leslie07:

"Van ilyen álláspont is, hogy a szervezet nem tájékoztatta a tagokat Oroszországban arról, hogy tanításaikat szélsőségesnek minősítette
a legfelsőbb bíróság?"

Ezt most tényleg megkérdezed?

Századik álláspontja!!!!

Ott van a posztban....

Ezt pedig én erősen kétlem!
"Jehova Tanúi nem oltásellenesek. Személyes döntésnek tekintjük azt, hogy valaki beoltatja-e magát, vagy sem. Sok Jehova Tanúja dönt az oltás mellett."  "Az egészséget érintő kérdésekben mindenkinek magának kell döntenie" "Ez a folyóirat] nem foglal állást egyetlen kezelési mód mellett sem.…..
Kedves Dávid!   Már újra kezdik!   A kereskedők szerepe az emberek irányításában éppen olyan, mint a főpapoké. A Télapó köré összpontosul minden.   Karácsonyfák az ünnep jelképei. És alatta ott vannak a karácsonyi ajándékok: a torták, játékok, stb. A kereskedők a fő reklámozói a karácsony…..
Igazság Kereső 2021.12.19 17:32:24
@Kétkedő84:
Na de, ha ez tegyük fel pontos értelmezés, akkor a többi, mivel egymásra épülő, elviekben szintén pontosnak kellene lennie. Egyik pontos, a másik hamis... De ez miért pontos(ha az és nem véletlen egybeesés) a másik miért nem az? Véletlenül emberi értelmezés közben el-el találnak dolgokat.....na de ennyire? Na meg, ha ez az értelmezésük pontos, vajon hová vezet?

Érdekes... :)
Igazság Kereső 2021.12.23 03:31:32
@keresemazutam: Egyrészt nem szobrokba, hanem 1 szoborba. Másrészt az is igaz, hogy csak első olvasatra hasonló a jelképes, azaz leirt és a valós alak. Mármint a szobor. Elolvasva a Jelenések könyvét, sok hasonlóság van ugyan a két alak között, viszont vannak valóban komolyabb eltérések is.

Utána olvasva a dolognak, már én is erős kifejezésnek tartom a "pontos értelmezés" kifejezés használatát!

Nem eszik olyan forrón.... :)
Kedwes testwérek!   A sok irígy elméjében beteg hitehagyott mindenféle elmélettel előáll arról, honnan is van nekünk Wezetőknek pénzünk a rolexekre. Szeretnénk megnyugtatni bennneteket, hogy tisztességes forrásból jutottunk hozzá, ajándékként. Idéznénk nektek egy köztudomású tényt, amit…..
Igazság Kereső 2021.12.02 17:46:33
@leslie07:
Pontosabban 1918-ban kinevezte, mint földi csatornáját és képviselőjét( hitük szerint). A "minden vagyona" fölé való kinevezést tették át Armageddon utánra ahhogy irtad is.
A cikk címe James Sire A Szentírás kicsavarása: Hogyan olvassák félre a szekták 20-féle módon Bibliát című könyvéből származik. Ebben a rövid, de hasznos könyvben, Sire azt tárgyalja, hogy a kereszténység szektái (1) hogyan értelmezik félre és élnek vissza a Bibliával, hogy azután olyan tanításokat…..
Igazság Kereső 2021.11.13 17:33:11
@Egy_nick: @Ta0066:

Az egész lényege az volt, hogy istennek nem tetszett, hogy Dávid a nép mennyiségében bízott, a haderőben, és nem elsősorban Istenükben s annak természetfeletti hatalmában. Sok más hasonló eset van a Bibliában, mikor Isten ritkítja a haderőt, csak hogy Ő bizonyuljon az erősnek, az erő és a védelem egyedüli forrásának. Ez megalománia a javából...

Nos, ha ezért ártatlanok halnak meg, mit se számít!

Nem kell ezt feltétlenül túl misztifikálni. Ez Isten jó nagy egójáról szól. Az ember életének értéké ehhez képest 0
Igazság Kereső 2021.11.14 17:39:32
@Ta0066: @Egy_nick:

Az egészből végülis az jön le nekem, hogy Isten(legalábbis a Biblia Istene) egy despota, megalomán, dühkitörésekkel küzdő, hirtelen haragú önkény úr, egy hisztis diktátor- a történetek szerint!

És Isten igen is egoista! Mózes több ízben a hírnevére alapozva beszéli le Istent az éppen frissiben egyiptomból kihozott nép elpusztításáról, csak mert azonnal és szó nélkül nem engedelmeskedtek s mertek zúgolódni a kaja(hiánya) miatt!

Az tette helyre, hogy más népek(akik amúgy a saját teremtményei) mit fognak szólni, mit fognak Róla gondolni. A legtöbb esetben ez a hozzállás vezérelte a bibliai Istent a tetteiben. Több ízben említi is, hogy önmagáért teszi, a névéért(hírnevéért) amit tesz!

Összességében számomra az ószövetségi istenkép finoman szólva sem szimpatikus! Az az Isten a félelemre építette az engedelmességet mintsem a szeretetre! Még csak nem is hasonlít a Jézus által bemutatott atyára és istenképre. Ez nem a szeretet istene!!!!
Igazság Kereső 2021.11.15 01:46:06
@ORION:
Ez én volnék?

Ha úgy érted, hogy nagy ívben kerülöm el a tieidéhez hasonló kreált elmeszüleményeket, nos, akkor a Te fogalmaid szerint valóban "igazság kerülő" vagyok. :)

A Te igazságod az a tiéd. Pont.

Semmi közöm hozzá! Egy cseppnyi jogod sincs rámerőltetni, végképp nem megítélni amiatt, hogy nem fogadom el azt! "Ne ítélj, hogy meg ne ítéltess" Nem olvastad valahol?
Gúnyt megfogalmazni sem keresztényi hozzállás...

Na de összeségében.... Teszek rá mit gondolsz rólam, vagy a világképemről! ;)

A hülyeségeket ezek után is el fogom kerülni.

Aztán.... ítéljen meg ezek miatt, Akinek valóban joga is van hozza "odafenn"! :)
-Ópardon, ügywédúr, merugye nem testwér...  :) [Wagymár megkeresztelkedett a szerwezet newében?]   -Hogy a zosztalék nem azonos a hozammal???   -Há'énegy pénzügyileg [is] képzetlen juhocskának számítok, lássa kend, még ezt sem értem... merhogy -szerintem- egy nonprofit szervezetnél keletkező…..
Igazság Kereső 2021.10.29 03:02:23
@leslie07:
"Akkor ez nem jutott az eszedbe,amikor Atyek neked bizalmasan megküldött levelét nyilvánosságra hoztad? Mert ugye azt tudod, hogy
ez sem a szeretet bizonyítéka volt."

Pontosan tudod, hogy miért tettem közzé, jó párszor leírtam a fenti kommentjeimben, felesleges lenne újra ide is leírnom!

Maradjunk annyiban, hogy jó okom volt rá! :)
Igazság Kereső 2021.10.29 03:25:10
@leslie07:
Köszönöm!

Úgy legyen! :)
Igazság Kereső 2021.11.08 17:56:59
Felszólítás jutalék azonnali fizetésére! Kedwes Testwérek! Tudjátok, hogy tudom, hogy tudjátok, hogy tudom! Ha nem akarjátok, hogy más is megtudja, utaljatok 30 napon belül vagy az én, vagy a házastársam számlaszámára osztalékot a szervezet és a hozzá kapcsolódó szervezetek nyereségéből!…..
Igazság Kereső 2021.10.30 01:42:14
@leslie07: @a századik juh:

Ugye a hozam a: "különböző befektetéseken elért eredmény, egészen pontosan a befektetett tőke növekménye."

Kérdés, hogy a Szervezet adományai, milyen módon kerülnek befektetésre,melyből
Igazság Kereső 2021.10.30 01:44:39
@Igazság Kereső:
....lemaradt.
Melyből tőkenővekmény keletkezik. Mert maga az adomány nem tekinthető pusztán tőkenövekménynek, amíg be nem fektetik s haszon nem keletkezik.
Kedwes testwérek!   A Wezető Testület imával átgondolva és wiszkivel leöblítve arra jutott, hogy habár mi nem politizálunk, csakha éppen azzal a befolyó adományainkat tudjuk növelni, mostis épp ez a helyzet. Segítségére sietünk magyari testwéreinknek, ahol épp felszabadult egy csomó "Stop…..
Igazság Kereső 2021.10.29 02:41:53
@a századik juh:

Jesszusom! Ez már olyan szövevényes, mintsem átlátni képes voltnék!

Már-már az Egy csodálatos elme c. film titkosügynöki jelenetei jutnak erről eszembe.

Csak remélni tudom, hogy mindez nem vezet a valóságban skizofréniához...
Igazság Kereső 2021.10.29 03:55:45
@a századik juh:
"jelesül ha a beszélgetésünk előtt kiírta, hogy: "Meghalt", akkor ne írja ki azt, hogy nem tudok belépni a blogomra, mert az furcsán venné ki magát."

Ezt Leslie megtette helyette. :D

Nyilván nem tudhatta, hogy ti miről beszéltetek. Ezt figyelembe véve nem tett semmi rosszat.

Na de mindegy is már, túl lett mostanra ez az egész ragozva...
Elvileg igen, de a gyakorlatban nehéz bizonyítani vagy érvényesíteni ezeket. Nem szeretnék sem relativizálni, sem önellentmondásba keveredni, de még csak kimagyarázni sem azt, hogy egy alapvetően destruktív csoportnak milyen előnyei lehetnek. Ahogyan a maffia sem, úgy a szekták sem fognak soha a…..
Jehova Tanúi nyilvános kijelentéseinek áttekintése a gyermekvédelem kérdésében A szerkesztő megjegyzése: A cikk áttekintése után az alábbi linkek segítségével közvetlenül áttérhetsz az egyes bekezdések megtekintésére. [Az eredeti angol cikkben. - a ford.] “JEHOVA ISTEN a gonoszság minden formáját…..
Igazság Kereső 2021.10.05 04:09:20
@Egy_nick: @keresemazutam: @picket9:
Zseton hiány lehet a Zűrtornyosék háza táján. Legalábbis az újabb videókban elhangzó alattomos és undorító pénz kéregetések erre
engednek
következtetni.

Már ott tartanak, hogy ha elakarja nyerni egy Tanú Jehova áldását és szeretetét, illetve Jézus szeretetét, annak adnia kell pénzt!!! Összhangban a Zsidóknak adott paranccsal, hogy senki ne járuljon üres kézzel Isten elé. Vagyis, ha nem ad pénzt egy Tanú, ne is várja Jehova és Jézus szeretetét és támogatását!

Lloyd Evens(angol) videója részletesebben tárgyalja a témát "Ha azt akarod, hogy Jézus szeressen téged, add nekünk a pénzed!" címmel.

Link:
m.youtube.com/watch?v=0k2VbEMXfkQ
Igazság Kereső 2021.10.13 17:47:39
@Egy_nick: Figyelemre méltó amit írtál, habár erősen spekulatív!
HálaJehovának, kedves testvérnők, a szervezetünk innenstőlkezdve megszabadul a szexuáls zaklatások vádjainak tömkelegétől, mert Jehova gondoskodott minden hithű testvérnő számára megfelelő rontás elleni wédelemről:  "Rontás ellen védő ősi amulettet találtak  24.hu  2021. 05. 27.…..
Igazság Kereső 2021.06.04 01:03:35
Igazság Kereső 2021.06.04 17:50:01
@a századik juh:
Hát Te nem vagy igaz... LOL
Május 23., vasárnap „Mindig szeret az igaz barát” (Péld 17:17). Miközben egyre közelebb járunk az utolsó napok végéhez, valószínűleg súlyos nehézségekkel kell szembenéznünk (2Tim 3:1). Például egy nyugat-afrikai országban a választások után zavargások törtek ki. Voltak testvérek, akik…..
Igazság Kereső 2021.05.31 17:46:10
@a századik juh:
" ha sok "kéz" nem érintette volna a céget olyan értelemben, hogy bíróságra merték vinni az ügyüket, amiből mi egy csomót megismerhettünk, ezáltal a watchtowerinc eddig rejtett oldalára is vethettünk pár pillantást."

Egyetértek abban, hogy mindezek segítettek felébredni és kimenekülni a Szervezetből, ami óriási lépés. Azonban, úgy vélem, az ex-tanúk egyedül sajnos sosem lesznek képesek végleg megállítani a Szervezetet. Egyszerű oka van ennek: Ők vannak túlerőben!
A pénz és az agymosás hatalmas erő sajnos! Háborúk robbantak ki ezek miatt.

Kérdem tőled: Hol az ex-tanúk ereje ehhez képest?

Mit tehetnénk?

Megnyerhetünk néhány csatát, de a háborút aligha!

Ha szigorúan realista szemmel nézzük, sajnos itt tartunk, jelenleg ez a helyzet!
Igazság Kereső 2021.06.01 03:26:11
@a századik juh:

Én a magam részéről nem kívánok komolyabban a Szervezettel foglalkozni!

Egész egyszerűen azért, mert el szeretném felejteni.

Elég a saját életem és annak a stressze, az is épp elég energiát elvesz és elfoglaltságot nyújt, hogy diplomatikusan fogalmazzak!

Ha isten megengedi az efféle undorító szekták létezését, annak valamilyen, általa ismert oka van. Különben nem léteznének.

Ha akarja elpusztítja a Szervezetet , ha nem, akkor nem.

De én ebből kimaradok, magasról teszek rá!

Lassan a vallás sem érdekel, nem hogy ez a fos szekta!!!

Több ezer ilyen s hasonló szekták léteznek és szívják az emberek vérét. Mi változik? Semmi. Emberek csatlakoznak és távoznak közülük. Talán ez így is marad, vagy addig, míg isten megengedi, vagy amíg igény van az efféle vallási humbukra!

Majd meglátjuk....
Igazság Kereső 2021.06.04 01:06:11
@a századik juh:

Lehet, hogy pontosan ez tenné tönkre a céget. :D
-Á, Őstermelő testvér, mi újság veled, hogy vagy? Megyünk ingyen dolgozni hétvégén Csepelre? -Á, Szálkakereső testvér, üdvözöllek! Sajnos nem jó a hétvége, jönnek kutat fúrni a kertembe, ott kell legyek. -Ójajj, Őstermelő testvér... de ugye fémdetektorral fogják kijelölni a fúrt kút helyét? -Már…..
Igazság Kereső 2021.05.31 17:30:13
@a századik juh:
Egyik sem talált. :D :)

Pont nincs fúrt kutam, a wc tetőt pedig erősen fengsúlyosan hajtom le. :D
Igazság Kereső 2021.06.01 02:47:09
@a századik juh:
Hogy varázs-e arról azt hiszem másokat kellene megkérdezni... LOL
Igazság Kereső 2021.06.03 00:56:48
@a századik juh:
Hát....ha már ők ebben is illetékesek lettek.... XD
"Minden panasz rossz? Van-e annál bosszantóbb sérelem, mint az, amelyikről nem panaszkodhatunk? — Marquis De Custine (1790—1857) EGY nődolgozó két éven át szenvedte el kollégája szexuális zaklatását. [A Watchtowerincnél dolgozott?]Tiltakozása azt váltotta ki, hogy kollégája durván beszélt…..
Igazság Kereső 2021.05.29 01:20:54
@a századik juh:
A kézi fúrást tiltja a Biblia. :D
Igazság Kereső 2021.05.31 00:56:50
@a századik juh:

Most, hogy írtad, utána néztem, és ezt csak az Űr világ ferdítés legújabb frissített kiadása tartalmazza tiltásként! :D :)
Igazság Kereső 2021.06.01 02:49:14
@a századik juh:
Hát... ezzel kapcsolatban sajnos nem áll módomban nyilatkozni.
:D :)
Nem wéd a pászka, nem wéd az aranyóra, sem a Macalan, nem véd az adományokból kapott szerény, pár rolexre azért épp elegendő juttatás... "144 ezer SMS-t kapó regisztrált csütörtöktől már Pfizer-oltást is tud online foglalni 2021. május 13. -…..
Igazság Kereső 2021.05.21 00:55:19
@a századik juh:

Mármint mire gondolsz, milyen trauma? Nem értem. :)
Igazság Kereső 2021.05.21 17:17:10
@a századik juh:

Én rég óta nem érzek hiányérzetet, vagy kifejezetten magányt azóta, hogy nem vagyok Tanú. Már körülbelül másfél évvel az előtt sem jártam összejövetelére, hogy elkülönültem. Nem igazán volt szoros a kapcsolatom a helyiekkel. Prédikálás és semmi több! Nem igényelték a barátságomat, hogy finoman fogalmazzak.... Nincs komolyabb érzelmi kötődés pont emiatt a részemről egy jó ideje!

Úgy hogy, ez az oldala a helyzetnek nem volt túl traumatikus a számomra. :)
Igazság Kereső 2021.05.22 02:01:04
@a századik juh:

"
Ma egyébként annyi tanút láttam a városba kiöltözve, hogy ihajj, ráadásul a prémiumwéltozatok, a zúttörők nyomultak keményen, elkezdődött a rajzásuk..."

Nocsak! Talán elindulnak a köztéri prédikálások és az összejövetelek megtartása is? Utóbbihoz nem kell majd védettségi igazolvány?
-Mert ezt a tanúságot is te eröltetted. Én nem akartam. Szerintem akkor romlott el minden, amikor behálózott ez a szekta. Amikor megbeszéltük, hogy összeházasodunk, csak azért, mert a tanúk szerint ez a feltétel, hogy együtt lehessünk, komolyan elgondolkoztam, hogy akarom-e ezt. Aztán, mivel…..
Igazság Kereső 2021.05.21 00:57:02
@a századik juh:
Ezzel aztán tényleg okosabbak Lettünk! :D
Igazság Kereső 2021.05.21 17:47:27
@a századik juh:
Nem tudom. Miért?
Igazság Kereső 2021.05.22 01:09:08
@a századik juh:

Arra gondolsz, hogy talán a főrészvényesek közül kerülnek ki a VT tagok? Vagy részvényesekké válnak a mindenkori VT tagjai közül?
Kedves olvasóim, gyűjtést indítok olyan esetek felderítésére, amikor szerintetek a Watchtowerinc "állam elleni ellenszegülés"-re buzdít az oktatási láncán keresztül, miként arra az Őrtorony 1996-os számának egyik kiscsillagjában utalnak:   "Érdekes módon F. F. Bruce professzor a Róma…..
Igazság Kereső 2021.05.18 17:34:24
@a századik juh:

"Miért, ha tüsszent valaki, azt mondod, hogy jobbulást? :)"

Nem, azt mondja Robituszin... :D
Igazság Kereső 2021.05.20 17:24:03
@Ta0066:
"halni és halni tudni" erről lenne szó."

Ez mit takar? Kifejtenéd bővebben, kérlek! Így elsőre zavarosan hangzik.
Igazság Kereső 2021.05.21 17:42:41
@Ta0066:

De így nem igazán tiszta. Magyarázd el, mert pont amiatt, hogy nem egyezik a gondolkodásmódunk, a világképünk, nincsenek azonos sémáink. Nem tudom, hogy és mit értesz a kijelentésed alatt!
Emberi szemszögből nézve talán ésszerűtlennek tűnhet, de ma az ésszerűségről lesz szó. Jehova Tanúi roppant ésszerű embernek tartják magukat, erre folyton buzdítják is őket, a wéneknek meg egyenesen kötelező ésszerűnek lenniük, nézzük, előírás szerint hogyan: "ÉSSZERŰSÉG Az…..
Igazság Kereső 2021.05.13 01:09:27
@a századik juh:

Asszem, nagyon sokat kellene még el nem innom, hogy legyen egy. :D
Igazság Kereső 2021.05.14 00:54:12
@a századik juh:

Jelentkezzek VT tagnak? LOL
Szőrtorony-tanulmányozás zoomon, "az kiwálasztottaknak" szánt kiadás:   [Yacht] Mesternek se hívjanak benneteket, vagy az aranyórátokat! kárognak a hitehagyottak! De hogyan reagáljunk mi erre? Például mondhatnánk ezt: -Hájajj, egy aranyóra, hogy került ez ide??? Tudom már, biztos az…..