Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BucketWorld

6 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utazás megszervezésekor sokan elveszünk a részletekben, hogy most akkor melyik országba milyen dokumentumot is kell pontosan magunkkal vinnünk. A probléma nagyon is létező, hiszen a majdnem 200 országgal meglévő magyar és EU-s megállapodásokban kiigazodni nem mindig könnyű. Ebben szeretnénk most…..
Gondolom te is sokalltad, hogy eurós bankszámla nélkül külföldön mekkora átváltási költségek árán tudsz csak vásárolni, a készpénzfelvételről nem is beszélve. Hála a fintech cégeknek ez ma már azonban nagyrészt kiküszöbölhető. Most bemutatunk neked egy megoldást, ami hazánkban még kevésbé elterjedt,…..
Még mindig él az a tévképzet, hogy külföldre (értsd: az Adriától távolabb) utazni valami úri hóbort, mert egy hosszú hétvége a Balatonnál 100 ezerbe, egy barcelonai hét meg akár fél millióba is belekerülhet. Ha leragadunk ennél és az egyetlen megoldásnál maradunk, amit ismerünk, mert az már egyszer…..
Általánosságban mi magyarok nagyon szeretünk kényszerből vagy anélkül is spórolni, hogy aztán nyáron 1-2 hétig viszonylag emelkedett színvonalon tölthessük el a nyaralásunkat akár itthon, akár külföldön. Mi történne, ha teljesen máshogy állnánk hozzá, tudatosan, előre eltervezve (persze nem…..
Ha kellően nyitott vagy rá, az utazásodból sokkal többet is ki tudsz hozni, mint ahogy azt általában gondolnád. Most az olcsó repjegyeken, szállásokon túl és azok helyett inkább erről a "többről", az emberekkel való találkozásokról, valamint az inspirálódásról, pontosabban ezeknek az egyszerűbb…..
Mindannyian szeretünk utazni, ez nem is kérdés. Abban is talán mindenki egyetért, hogy rendkívül sok új tapasztalatot ad akár csak egy-egy út is, pláne, ha úgy döntesz, hogy egyenesen nekiindulsz a nagyvilágnak. Most megtudhatod, hogy 25 éves fiatalként melyik az a 25 lényeges dolog, amit…..