Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lekvarospiritos

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kihagyja a futball-vb-t Ifj. Knézy Jenő, miután egy 2008-as asszonyverési ügyben most megszületett ítélet szerint hat hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott, és emiatt a képernyőről is lekerül. Először úgy nézett ki, úgy megverte a feleségét, hogy eltört az…..
Lekvarospiritos 2014.04.09 07:42:22
@manager2008: Ilyen nőt nem kell feleségül venni, ha már úgy jártál, el lehet válni, ott lehet hagyni, el lehet, el kell menni. Az megoldás, ha kap egy-két pofont, megváltozik tőle a személyisége, a társad lesz hirtelen? Ne viccelj már.
Autizmusmesék Kilenc 2014.02.04 11:19:58
Kilenc évvel ezelőtt néztelek ahogy feküdtél mellettem a kórházi ágyban és csak próbáltam felfogni, hogy itt vagy és létezel. Még nem tudtam, hogy kalandos születésed egy buktatókkal teli de csodálatos út elejét jelzi. Nyolc évvel ezelőtt úgy hozta a sors, hogy mennünk…..
Szorult helyzetében Lili nem vette jó néven, hogy először nevetek egy nagyot, majd lefényképezem, és csak utána szabadítom ki. Türelmetlenül topogott a lábával, hogy na mi van már. Ideje lenne megtanulni előrefelé kúszni. (soulemama nyomán)..
Lekvarospiritos 2013.01.25 21:42:07
@Ziebi: :D én is...
(eddig nagyjából zugolvastalak titeket az elmúlt 1-2 évben, de ez a tekintet a fotel alól... :D szóval kommentelni kellett. gyönyörű! :) )
Subba Reflexshop nyereményjáték 2011.09.29 21:30:00
Megérkeztek az őszi szelek, itt az ideje, hogy nyerj egy négyzsinóros paplansárkányt, amivel seggen csúszva felszánthatod a közeli rétet. Egy Invento Alpha 2.5 R2F sárkány lehet a Tiéd, amit a Reflexshop Facebook rajongói között sorsolunk ki 2011. október 4-én...
Lekvarospiritos 2011.09.27 23:27:57
Huszonéves unokahúgom mesélte, hogy barátai, akik 3 éve egy párt alkotnak, és 27 évesek – eljegyezték egymást. Ez még önmagában nem nagy hír, de a reakciók mégis érdekesek. A baráti kört meglepte a hír. Vajon miért? Egy három éve együtt járó, harminchoz…..
Lekvarospiritos 2011.09.25 09:31:10
Sziasztok. Kövezzetek meg, de én most ellenpontozni fogok... :) 14 éves korom óta hosszú kapcsolatokban élek, a barátai társaságból mindenki ugyanígy. A jelenlegi párommal voltak ugyan közös ismerősök, de neten ismertük meg egymást: nem húztuk sokáig így... ;) 4 hónapra rá együtt éltünk, azóta eltelt bő egy év és köszönjük, jól vagyunk. Soha nem akarok férjhez menni hozzá, ahogy ő sem akar nősülni.

A legelején nekem az a fura érzésem volt, hogy úgy beszéltetek a házasságról, mint egy pecsétről, egy konzerválásról, ami ha megvan, már megmarad a kapcsolat. Nehezebb elválni, de egy kapcsolat attól még elromolhat. Gyerekkorom óta látom, hogy a szülők fele elvált, a másik fele nem, de csak azért, mert nem tud, nem mer és szenved a kapcsolatában. Kiegyensúlyozott kapcsolatot, házasságot látni nagyon nehéz volt, pedig jártam lakótelepi sulitól elit gimiig, a baráti társaság is elég vegyes volt... Ahol látszólag dúlt a szerelem és ideálisnak tűnt, az is felbomlott, ugyanilyen intenzitású háborúvá vált.

És ez az előző generáció, akik boldogan - naivan házasodtak 20-25 évesen. Nekünk már nem megy a rózsaszín szemüveges szerelem, igazatok van benne. De ez nem csak megvetendő dolog: nekünk sem igazán jó, amikor a párunkban előre látjuk azokat a dolgokat, amik 20-25 év múlva megváltoztathatják. Nem könnyű így.

Most egy olyan kapcsolatom van, ahol szerelmes lehetek és a párom is az, de mindkettőnkben benne van, hogy önmagunk az első, a saját egészünket nem adjuk fel a másikért. Megadjuk a szükséges szabadságot a másiknak, amellett hogy hűségesek vagyunk. Úgy érzem, hogy ez működik, közösek a terveink, együttélés, költözés és idővel majd gyerek is.

De amíg kamaszként biztosak voltunk a barátnőinkkel, hogy fiatal anyukák leszünk, mint a sajátjaink, mert ez így jó, addigra most itt állunk 20-23 évesen és lakáshitelt, albérletet fizetünk, jó esetben van munkahelyünk az egyetem mellett/után, de ez kevés ahhoz, hogy magunkon kívül bárkit eltartsunk. Hónapról hónapra élünk szólóban, párban szintúgy. Egy végzettséggel az ember lánya kevés, nyelvek, tapasztalat, külföld kell, ha olyan egzisztenciát akar, amiben családot vállalhat felelősségteljesen. A szülőkre nem számíthatunk erejükön felül, a rokonság szétszórva, messze.

Ja, és soha nem beszélgettünk még a műkörmökről! :) Nem kell általánosítani, a mai fiatalok mindig mások lesznek mint a mai "öregek" :), mert változik a világ. Nekünk sem egyszerű idomulni ehhez, de azt is érzem, hogy nem tudom elképzelni az életemet tanulás nélkül. A munkám önmagában kevés, bár ez húszévesen egyetem mellett még csak ideiglenes, de egyre inkább érzem, hogy ha a hivatásommal foglalkozhatok majd, nekem akkor is tanulnom, fejlődnöm, kutatnom kell majd. És ha gyerekem lesz, nem egy frusztrált szülő képét akarom átadni, aki feladta magát a gyerekvállalásért, hanem egy egészséges, egész emberét, aki kiegyensúlyozott kapcsolatban, szeretetben neveli a gyermekét.

És kor ide, kor oda, nem érzem úgy, hogy ez annyira más lenne, mint amiről ti írtok… :)
"Helló!Pár hónapja már szerepelt a blogon a világlátott ebem, Chuck (http://cukisag.blog.hu/2011/01/14/chuck_a_vilagjaro), pár napja azonban új jövevény érkezett meglepetésszerűen kis házi állatkertünkbe, amely egy kidobott és erdőben megtalált vadászgörénnyel is van…..
Ahogy a kép készítője, Barna összefoglalta: - Jól sikerült a táblanyomtatás, Józsi!- Igen, csak azt nem értem, hogy akkor most ez úth vagy uthca? UI: Igaz-e vagy sem? A kommentekben heves vita támadt a kép hitelességéről. Nos ha hinni lehet a hozzászólásoknak, most már nem…..
 A Magyar Ízek Sétánya egyenletesen alacsony színvonalú, egy súlyos mélyponttal: ez sajnos az Ország Tortája. Magát a tortát a budai rakparton mellettem ülő anyuka szavaival tudnám a legjobban jellemezni, aki három pfujjogó gyermekébe próbálta belediktálni a…..
"Kedves Cukiság!Pünkösdkor született kiscicánkról szeretnék küldeni néhány képet. Egykének született, de mégsem unatkozik, hiszen anyukáját és 3 éves féltestvérét, illetve a húgomat folyamatosan szórakoztatja. Nagyon eleven, egészséges kismacska. :) Hosszabb idő…..
"Sziasztok! Szeretnék nektek két videót mutatni Botiról és Lexyről. Boti a 9 hónapos kisfiam, Lexy pedig 3-4 hónapos kiskutyus, akit ideiglenesen fogadtunk be, míg el nem költözik az új gazdájához. :) Nagyon szeretik egymást, játszanak, birkóznak és együtt fedezik fel az…..