Regisztráció Blogot indítok
Adatok
McManus

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy mennyire lehet komolyan venni a bulvármédiát, azt szerintem már eddig is illett tudni. De ez...Most olvastam egy e-mailt "Ányy" nevű kommentelőmtől (nagy köszönet!) és majd kiesett a müzliszelet a számból.Ha esetleg valaki nem értené a lényeget:Decemberben…..
McManus 2009.02.08 11:36:04
Aki nem érti a végét, az lebukott, hogy nem ismer Michael Jackson klippeket :P..
Szilveszter észrevett az egyik hiperborzalom reklámújságában egy érdekes akciót!   Hogy ez a "Kihívás játékai" most hogy jött képbe, azt nem tudom. Mindenesetre jó dolog megint 590 forintért árulni az ingyenes játékokat.(Igaz, az 590 még akár jó ajánlat is,…..
McManus 2008.12.10 17:55:15
Megkértek, hogy rakjam fel az Alien Anarchy kézikönyvet képregényt, amit ezennel meg is tettem. ITT megnézhetitek őket, vagy kattintsatok a képre és akkor ott a jobb felső sarokban kattintstatok a következő képre  ..
McManus 2008.12.06 12:02:26
kac
Esetleges hanghibákért elnézést kérek. Aki a német hibát nem értené. Auf & Weg. Ilyen nincs. Legjobb Öffnen & Schliessen lenne, de ha már mindenképp Auf akkor a zárva legyen "zu". Mert a Weg, az szó szerint "el"-t jelent, vagy utat. A játék leírása:…..
Nincs semmi gáz, élek, virulok. Az új videón dolgozom azóta is (ha éppen nem Superbutt koncerten vagyok). Elvileg ma már kész lehetne, de akadt egy kissé morbid ötletem a videóhoz, amelyet még meg szeretnék valósítani. Csak nem tudom, hogy hogyan, de azért össze fog jönni.…..
Tiszta véletlenül botlottam bele ebbe a videóba. Azt hittem, valami hülyeség lesz, de "djpety" tényleg felhívta "mesterlövészeseket". Igazából, azt sem tudtam, hogy van ilyen segélyvonal a játékokhoz, de felnyitottam jó pár Cool Games-es könyvecskét és tényleg…..
McManus 2008.07.05 14:57:46
pff
ZeroCool újra valami hihetetlen egy Stuntvideót rakott össze. Vágás is ismét már-már betegesen durva.(A tényleges stuntok másfél perc után kezdődnek). Gratula   ..
Az Airborne Herot készítők másik mestermunkája. Bár feltűnni nem hiszem, hogy sok embernek fel fog, de ne tudjátok meg, milyen nehéz volt az elején 3 féle hangzást megtalálni, hogy egyben lejátszhassam, illetve a végén megfelelő képeket szerezni... Ja és az Assholer egy elírás…..
Új videómból már csak a szinkron maradt hátra, addig is nézzétek meg a 'GlitchHunterZ Team' videóját, ahol elég poénosan lehet biciklizni San Andreasban. Videó elején leírják, hogyan lehet megcsinálni. ..
2 nagy hiba van benne:1: Sajnos egy kicst motyogsz2: pályaszerkesztő kimaradt..