Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_dorotilla _

11 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy a legvacogósabb, leghidegebb napokon mielőtt kimozdultál volna otthonról, Neked is megfordult már a fejedben legalább egyszer, hogy egyszerre két réteg kabátot viselj, aztán  egyből el is hessegetted ezt az őrült gondolatot. Nos, van egy jó hírem! Idén az…..
 Az állatmintás ruhadarabok idén ősszel nagyon felkapottak lettek a divat világában. Azt kétség kívül meg kell hagyni,  hogy épp úgy, ahogyan az állatok, úgy a róluk mintázott cipők, táskák, kabátok és egyéb ruhaneműk is gyönyörű szépek. De vajon jót tesz e a divat az állatvilágnak? Jót tesz e,…..
Attól még, hogy nem vagy tökéletes modell alkat, még lehetsz vonzó.Nem kell rejtegetned a tested, olykor sokkal előnytelenebb tud lenni, egy nagy lepel amit magadra kapsz, mintha kiemelnéd a vonalaid.  Összegyűjtöttem három olyan őszi outfitet, ami a molettebb alkattal remekül működik, kiemeli a…..
 Érzelemkifejezésnek nevezik azt a lelki jelenséget, melynek során egy ember külső jelenségekhez való viszonya tükröződik különböző csatornákon keresztül. Ez a csatorna akár lehet, a kedvenc feliratos pólónk is. Hiszen, ha fontosnak tartod önmagad kifejezését, olyan emberek számára is, akiket nem is…..
_dorotilla _ 2018.08.23 16:16:25
@Tompahawk: Kedves Tompahawk! A cikkemben nem említettem egyszer sem, hogy a feliratos pólók menő szándékkal hordott viseletnek számít. Illetve ez a cikk jelenleg nem is a vicces feliratokról szól, hanem sokkal inkább az értékes, tartalmi mondandókról. Persze, a vicces feliratú pólók megkérdőjelezése teljesen jogos, és a csajozós kérdésére választ adva, jómagam igencsak kedvelem a jó humorral rendelkező srácokat, és a sört is. Tehát nálam a példának felhozott vicces szándékú póló, inkább egy megmosolygást eredményezne, mint, hogy sértő szándékkal hasson rám. Persze, mindenki maga dönti el, hogy mivel szimpatizál, nincs ezzel semmi gond. (De gustibus non est disputandum.)
2018-ban már nem csak a fesztiválszezonban lehet összetalálkozni színes, extrémebb frizurákkal. A szürke hétköznapokat remekül feldobhatjuk színes kiegészítőkkel. 2018-ban ez a kiegészítő pedig nem más mint a csodálatosan rikító hajkorona.  Természetesen a pink mint ahogyan azt megszokhattuk, most…..
_dorotilla _ 2018.07.27 20:52:52
@feketekanari1: Örülök, hogy ilyen színes, és vagány olvasóim vannak! :)
fuckingcliche Kendőt a hajba! 2018.07.27 20:34:28
Idén nagyon felkapott lett a kendős frizura az Instagram és a Pinterest-nek köszönhetően. Rengeteg variáció létezik, számos elkészítési technika, a legegyszerűbbtől a legbonyolultabbig. Ám a legtöbb kendős frizura, pár perc alatt elkészíthető, ha elég ügyesek vagyunk. Amellett, hogy rendkívül…..
Nem, nemcsak a strandra, az utcára is kiváló outfit kiegészítőnk lehet a szalma táska. Manapság már sokkal igényesebben készült darabokat vehetünk magunkhoz, mint pár évvel ezelőtt, igaz akkoriban csak a strandra hurcibáltunk magunkkal szalmatáskát, majd ledobtuk a homokos parton, és ott várt ránk…..
                                  Smink nélkül is szép vagy! Ezt sokáig én magamról sem gondoltam így, és évekig még a kisboltba se mentem le smink nélkül, és persze akkor sem egy natúr sminket csináltam magamnak, hanem egy jó erős primadonnásat, amivel teljesen eltorzítottam a valódi arcomat, de ez…..
A lábszárra tapadós, vérkeringést elszorító skinny legendás trónfosztója egy olyan darab amit 2018-ban totálisan eltalált a divatvilág, ez pedig nem más mint a mom jeans. Ez a fazon a 80-as években került képbe és mondhatnánk úgy is, hogy a mom jeans maga a FARMER. Ugyanis ebben a fazonban megvan…..
fuckingcliche Skam (Szégyen) 2018.07.03 15:05:49
A Skam egy norvég, tini dráma sorozat, ami egy fiatal társaság életét mutatja be, akik ugyan abba az oslói gimnáziumba járnak. Minden évadban más karakter kap főszerepet, és mindig más témát helyez figyelembe, így más-más szemszögből is betekintést nyerhetünk a sorozatba, de természetesen a többi…..
fuckingcliche Időutazás 2018-ban. 2018.07.03 00:26:18
Ruhadarabjainkat sosem érdemes kidobni, hiszen a divat ismétli önmagát. 2018-ban pedig eljött az ideje annak, hogy előtúrjuk a 90-es évekből visszamaradt darabokat, amiket újra hordhatunk. Én pedig összeszedtem nektek 5 dolgot a 90-es évekből, amik idén a divat világában elengedhetetlenek.Lássuk a…..