Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orosz Flóra

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyári Top10:  1. helyezett Sarkvidéki fagy 2. helyezett Finom Rózsa 3. helyezett Eperfagylalt One-Step 4. helyezett Kék 003 CCO  5. helyezett Piros 005 CCO   6. helyezett Rózsaszín 006 CCO 7. helyezett Nude Nr…..
  A géllakk eszméletlen tartós és gyönyörű marad akár hetekig is, ha jól sikerül  az előkészítés és a lakkozás. Viszont a legtöbben azért tartanak tőle, mert a közhiedelem szerint nehéz az eltávolítása. Pedig ez egyáltalán nem így van, csak a kulcsszó a türelem. A technika a következő: 1.…..
A nyári körömlakkjaink közül ezek a kedvenceitek:     1. helyezett Love Lime  Ár 1980 Ft Részletek 2. helyezett Lagúna Ár 1980 Ft Részletek 3. helyezett Koranyár   Ár 1980 Ft Részletek 4. helyezett A napfény íze   Ár 1980…..
A nyári körömtrendek kihagyhatatlan műfaja a fesztiválok körömtrendjei. A fesztiválkörmök lehetnek vidámak, örültek, extrémek, csillogósak, vagy ezek keveréke:  Kép forrása: stockphoto A sorozat következő részei: A legszebb nyári körömötletek 1. A legszebb nyári körömötletek…..
 A nyári körömötletek sorozat második része a legvagányabb színválasztásról, a neonszínekről fog szólni. A legszebben a más lesült barna bőrön mutat.      Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj a legújabb trendekről, ötletekről és akcióinkról: Nailgel A sorozat következő…..
Ha a nyári divatról beszélünk, mindig a vidám színek, vicces-aranyos minták jutnak eszünkbe, no ez most se lesz másként:)  Az első sorozat kifejezetten a nyaralásról, pálmafákról, élményekről és színes finomságokról fog szólni, vágjunk is bele:    Kép forrása: stockphoto A sorozat…..
1. Festés előtt egy nappal alaposan olajozd, vagy krémezd be kezedet, különösen a körömágyakat. Minél hidratáltabb a köröm és a bőr felület, annál tartósabb marad a lakk. 2. Használj jó minőségű alapozó lakkot a jó tapadás miatt. 3. Válassz minél rövidebb, enyhén kerekített köröm-fazont. Az ilyen…..
AMájusban az alábbi géllakkokat választottátok a legtöbben 1. helyezett Szikrázó pala 2. helyezett Sivatagi kvarc 3. helyezett Fehér 4. helyezett Nude Nr 11 5. helyezett A tűz érintése   6. helyezett Finom rózsa 7.…..
Ugyan eddig a klasszikus nude-fehér-pezsgő színeket néztük végig, de ideje megismerkedni az esküvőkön is szépen mutató színes körmökkel: Kezdjük a legegyszerűbb és leglátványosabb verzióval: matt fekete és arany Ugyanez tengerészkékkel, és bordóval akár koszorúslányoknak: Ékszerszerű: matt…..
A következő sorozat, a nem annyira ékszerszerű, hanem inkább ruha/csipkeszerű ötleteket taglalja: Ez egy nagyon látványos nude alapon, sablonnal készített aranydíszítéses köröm. Kicsit bevállalósabb menyasszonyoknak ajánlom:) Ez egy fantasztikusan kidolgozott klasszikus csipke mintás szett,…..
Most, az esküvőszezon előtt érdemes felkészülni, akár menyasszonyként, akár vendégként készülünk a nagy napra. Itt is alapszabály, hogy a ruhához és/vagy a kiegészítőkhöz tervezzük a körmeinket. Természetesen itt is érvényesül a kevesebb, a legtöbb francia manikűr kis extrával jól mutat…..
Az utóbbi néhány évben a géllakok hatalmas népszerűségre tettek szert, ami nem is véletlen, hiszen a hagyományos lakkozáshoz képest sokkal szebb és tartósabb a végeredmény, ami ráadásul otthon is elkészíthető. Ugyan sokan tartanak az előkészítés, az uv lámpázás, és az eltávolítás nehézségeitől, de…..
Egyszerre különleges és elegáns: A geometrikus minták divatja következik. 5. Geometrikus minták   Ez egy ecsettel készült, szabadkezes változat, gyönyörű szép színekkel. A nem tökéletesen egyenes vonalak még picit játékosabbá teszik az összhatást. Precíz, elegáns nude-fekete…..
Ahogy a divatban és a lakberendezésben is minden felületen megjelent a 3d hatás, nem maradhattak ki a körmök sem. Itt is, ahogy az eddigiekben is a visszafogottól az extrémig minden műfaj képviselteti magát. 4. 3D hatás Kagylóminta és 3d kontúr strasszokkal kiegészítve. Extrémebb változat:…..
A nyár közeledtével egyre több színes, világos, vidám körömmel lehet találkozni az utcákon. A legismertebb technika, világos minták készítésére az akvarell technika. 3. Akvarell technika Nagyon látványos, de sok munkát igénylő, ezért (is) főleg 1-2 ujjon, mutat, egyszínű körmökkel…..
Sorozatunkat folytatjuk 2018 legmenőbb trendjeivel íme a 2. helyezett: 2. Ombre körmök Az Ombre divat már a frizura és ruhadivat után természetesen elért a körmökhöz is,  nagyon kreatívan és ízlésesen alkalmazható, egészen a finom egyszerűségtől a legvadabb megoldásokig. Mutatok és néhány…..
2018 ugyanúgy, mint a divatban is, a "mindent mindennel kombinálhatunk" éve. Még mindig nagy erőkkel hódítanak a természetes árnyalatok és a nude színek, de az óriás ragasztott díszítések, izgalmas új színek és technikák is legalább annyira megjelentek a körmökön. Nézzük végig az idei év…..