Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krisztianson

0 bejegyzést írt és 128 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tiago Djaló érkezését követően természetesen azonnal megosztotta, mennyire örül, hogy felöltheti a Juventus mezét. „Nagyon elégedett vagyok, a Juventus a legnagyobb csapatok egyike, keretét minőségi játékosok és tehetséges fiatalok alkotják. Jól érzem magam, ez sorsfordító nap számomra. Készen…..
Itt található az éppen aktuális tippversenyek linkje, a komment szekcióban pedig nyugodtan lehet beszélni az adott fordulóról, a nagy meccsekről, a hatalmas meglepetésekről, és persze dicsekedni is lehet a rangsorban elfoglalt helyedről is. Ha lehetséges, akkor a blogon használt névvel játszatok, és…..
Krisztianson 2023.08.19 22:33:00
@Hollóka: Akkor jelzem itt is a szándékomat. Noha lehet szezon közben már én is megfeledkezem erről. De most az idei meccsekre leadtam a tippeket.
Krisztianson 2023.09.28 04:57:47
Tegnap este több forrás beszámolt arról, hogy tárgyalások zajlanak a Chelsea és a Juventus között Dušan Vlahović és Romelu Lukaku csereügylete kapcsán, és a SportItalia szerint az olasz klub 50 millió eurót plusz Romelu Lukaku játékjogát kéri a szerb csatárért. A Goal.com beszámolója szerint a bér…..
Massimo Mauro, a Juventusszal 1985/86-os szezonban bajnokságot nyert egykori játékos kritikusan fogalmazott Romelu Lukaku esetleges érkezése kapcsán a La Gazzetta dello Sport munkatársának adott interjúban. „Idős vagyok, de én nem szerződtetnék olyan játékosokat, mint Romelu Lukaku, aki nyilvánosan…..
A Juventusnak új főszponzorra van szüksége, mivel a 2023-24-es szezon lezárultával lejár az azóta Stellantis autógyártó konglomerátummá alakult vállalattal kötött szerződés, így feltehetően idén látható jó ideig utoljára a Jeep felirat a Juventus mezein.  A bianconero klub olasz szinten kimagasló…..
Krisztianson 2023.07.14 17:13:40
@Ethan Hunt: Lényeg, hogy végre ne ez a "J" betű legyen rajta, hanem a címerünk.. képtelen vagyok megemészteni ezt sajnos
A Bianconeri frissen kinevezett új sportigazgatója, Cristiano Giuntoli hivatalos bejelentését követően máris adott egy rövidebb interjút a klub saját csatornájának számító Juventus TV-nek, melyben többek között kijelentette, hogy a torinóiakhoz való csatlakozás hatalmas büszkeséggel tölti el,…..
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
Krisztianson 2023.07.07 07:52:27
@ZecH: Amilyen ütemben fogyasztják páran a nőket, teljesen rendben volt az a megfogalmazás:D
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
Mint ahogy azt több, megbízható olasz hírforrás (mindenekelőtt Fabrizio Romano, Gianluca Di Marzio, valamint Romeo Agresti) már a tegnapi nap folyamán lehozta, a Juventus francia középpályása, Adrien Rabiot egy évvel meghosszabbította szerződését a Bianconerivel, melyet a torinói klub az elmúlt…..
Krisztianson 2023.06.27 20:58:34
@JuventusFanatikus: Ha jól tudom a mozgásvilága, a martalóc futásai, eleganciája és a fizikuma miatt kezdték el a szurkolók így becézni, Ő meg megszerette.
Krisztianson 2023.06.27 21:05:51
@JuventusFanatikus: Akkor lehet az sem véletlen, hogy nála táltosodott végül meg. Végén még kiderül, hogy nem is az volt a gond, hogy a sportigazgatói pozíciót is neki kellett ellátnia, hanem, hogy lovászkodnia kellett. :D
Romeo Agresti pár perce megerősítette, hogy Timothy Weah a Juventus játékosa. A Juventus 12 millió euróért igazolja le az amerikai és francia állampolgársággal rendelkező sokoldalú futballistát a Lille együttesétől, és a 23 éves futballista a következő napokban Torinóba érkezik, hogy aláírja ötéves…..
A tegnapi nap folyamán több, egymástól független szaúd-arábiai, valamint az arab világ más részein működő forrás is lehozta a hírt, miszerint az ország jelentősebb alakulatainak egyike gyakorlatilag megállapodott a Juventus vezetőedzőjének számító Max Allegrivel a tréner közel-kezeli…..
Krisztianson 2023.06.25 21:14:18
@Marci04: Közben írt is Romano. Állítólag szóbeli megkeresés történt, amit Allegri elutasított újfent, mondván, hogy csak csak a Juventusra szeretne fókuszálni.
Itt bátran lehet OFF-olni, a politikán kívül bármely témáról nyugodtan lehet társalogni, természetesen a Szabályzatot betartva...
Krisztianson 2021.01.26 22:30:08
@dobor norbert: Mulatságos események zajlanak :D
Ráadásul akárki is jut tovább, ellenünk már se Lukaku, se Ibra nem játszhat majd.
Krisztianson 2021.02.13 17:31:50
Krisztianson 2023.06.24 22:17:41
@JuventusFanatikus: Én ugyanezen hírt Albenese-től hallottam. Bár ő sincs a zöld kategóriában.
Az angol Sky Sport értesülései szerint jelenleg nagyobb érdeklődés mutatkozik Federico Chiesa iránt, mint Dušan Vlahović iránt, így a Juventus az olasz játékost értékesítheti most nyáron. Több klub is érdeklődött a súlyos térdsérülésből lassan visszatérő Federico Chiesa iránt, az Aston Villa ki is…..
Krisztianson 2023.06.23 16:50:19
@Attilio79: Ha csak annyi történne idén, hogy a J betű eltűnik és visszakapjuk a címérünket, én már elégedett leszek az idei blamával is meg a jövő évi akármivel is..
A tegnap éjjeli órákban némiképp meglepő, ám mindenképpen nagyon fontos hírek láttak napvilágot a Juventus mercatójával kapcsolatban, ugyanis először Fabrizio Romano számolt be arról, hogy a Lille amerikai jobbszélsője, Timothy Weah rendkívül közel került a Bianconerihez, mivel a klub előrehaladott…..
Miközben a Juventus két legnagyobb sztárjának, azaz Federico Chiesának és Dušan Vlahović jövője továbbra sem biztos Torinóban, egyre több pletyka és hír lát napvilágot azzal kapcsolatban, hogy a páros távozhat az Öreg Hölgytől, lévén, hogy a klubnak mindenképpen szüksége lenne a belőlük származó,…..
Krisztianson 2023.06.17 15:55:09
@Kmarcika: Megvolt ígérve, vagy sem, szerintem jelen helyzetben lehetne benne annyi emberség, megértés, hogy nem kéri számon a klubbon azt a plusz 3M eurót. Komolyan a gyomrom kifordul a modernkori labdarúgástól..egész hátralévő életemben nem tudnék elkölteni 5M eurót, neki még nem elég évente..mert még
Krisztianson 2023.06.17 15:56:04
@Krisztianson: na fene..korai enter :D
Szóval neki meg nem elég évente, mert megígérték neki.. én csalódnék benne, ha ez igaz..

Muszáj volt ventilálnom, sorry :D
A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint a Juventus igazgatója, Giovanni Manna a hétvége folyamán találkozott a Tottenham Hotspur és a Chelsea képviselőivel, hogy Dejan Kuluševski és Dušan Vlahović esetleges értékesítésének ügyében egyeztessen velük. Az ifjú svéd játékos kölcsönben szerepel a…..
Krisztianson 2023.06.13 18:58:15
@xXPeiperXx: Van forrás? Nem találtam semmit róla.
A Corriere dello Sport értesülései szerint Cristiano Giuntoli hétvégén Isztambulba utazik a BL-döntőre, miután az elmúlt időszakban Capri szigetén nyaralt. A sportigazgató és a Napoli között minden köteléket elvágott az elnök, és az edző kérdésével személyesen Aurelio De Laurentiis, a játékosokkal…..
A Juventusnak még maradt matematikai esélye arra, hogy biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája jövő évi kiírásában, de a sorsa már nem a saját kezében van, s alapvető minimum, hogy a maradék két mérkőzésén be kell gyűjtenie minden megszerezhető pontot. A vasárnap esti összecsapáson a zebramezesek hazai…..
Az első mérkőzés 1:1-es döntetlenje után a  Juventusnak a Sevilla otthonában kell kiharcolnia a továbbjutást az Európa-liga elődöntőjében, s ehhez le kell győznie a sorozat igazi specialistájának számító spanyol együttest. Massimiliano Allegri keretéből bizonyosan hiányozni fog a Cremonese elleni…..
Krisztianson 2023.05.18 21:06:33
@Rodri13: Nálam inkább a kép
A Juventus ma este könnyed, 0-3-as győzelmet aratott a Salernitana együttesével szemben, melyben hatalmas szerepe volt a csapat két szerb labdarúgójának, a két gólja mellett egy gólpasszt is kiosztó Dušan Vlahovićnak, illetve az ismét remek teljesítménnyel előálló, s egy találatot is szerző Filip…..
A tegnapi nap során került tárgyalásra a vádlottak oldalán Juventus nevével fémjelzett plusvalenza ügy. A beszámolók szerint a FIGC ügyésze, Giuseppe Chinè az érintett személyeken túl a klubra magára is büntetést kért pontlevonás formájában, illetve egyidejűleg kérte a korábban lezárt nyomozások…..
Krisztianson 2023.01.21 18:02:14
@rockitbaby: Megosztanád kérlek? Nincs ilyen platformokhoz hozzáférésem :D
A számos klubot megjárt, legutóbb a Salernitana szolgálatában lévő Walter Sabatini a Sky Football Club munkatársának nyilatkozott a Juventus és Massimiliano Allegri helyzetéről, és az elismert sportigazgató jó véleményének adott hangot. „Massimiliano Allegri sokoldalú mester, akinek a figyelme…..
A Juventus vasárnap este sima győzelmet aratott az Inter felett, így a tabellán már elérhető közelségbe kerültek a BL-helyek, ám a következő ellenfél igencsak kellemetlen lehet, ahogy erre Massimiliano Allegri is utalt a sajtótájékoztatóján. Ami viszont a Juventus mellett szól mindenképpen, az a…..
Krisztianson 2022.11.10 19:45:44
A Juventus a bajnokságban szorgosan gyűjti a pontokat, hiszen a Benfica elleni vereség után a Leccét is sikerült legyőznie Massimiliano Allegri csapatának, s november elején elérkeztünk a BL-csoportkör utolsó fordulójához. A Juventus már hiába álmodozik a csoport első két helyének valamelyikéről, a…..