Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NeatHomes

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre meghoztad a döntést és el szeretnéd adni a lakásod? Már talán az új otthonodat is kiszemelted? Esetleg épül álmaid háza de a továbblépéshez szükséges a jelenlegi lakásból befolyó összeg?  Tedd meg az első lépéseket a sikeres és gyors eladás érdekében! Ha az elhatározás megszületett és eladó…..
  A Home Staging hazánkban néhány éve jelent meg, ám az Egyesült Államokban már több mint 40 éve sikeresen alkalmazzák az ingatlanok eladásához. Az ingatlan eladásra történő felkészítését jelenti, mely segít, hogy a vevő mielőbb rátaláljon álmai otthonára. Ehhez részben eladó szemléletváltására…..
  Bármennyire is meglepő, ez a változás mindössze 200.000,- forintos ráfordítással valósult meg. A lakás értéke jócskán növekedett, a hirdetésekben megjelenő képei pedig sokkal vonzóbbak lettek. ..
A homestaging egyre szélesebb körben alkalmazott ingatlanértékesítési stratégia. A stager, vagyis a szakember útmutatást ad, hogy mit kell tenni annk érdekében, hogy az ingatlan a bemutatáskor a lehető legjobb benyomást keltse a vevőben. Az első benyomás kulcsfontosságú, ugyanis a vevő már az első…..