Regisztráció Blogot indítok
Adatok
színjáték az egészvilág

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néha a véletlen úgy hozza, hogy olyan listák birtokába jutunk, amik egyébként jól elzárva pihennek egy-egy tévés vezér fiókjában. Most is így történt, megkaptuk azt a nézettségi listát, hogy tavaly január 1. és december 31. között mely csatornákat nézték a 18 év felettiek…..
színjáték az egészvilág 2014.01.08 10:25:41
Folyamatosan követem az iWiW látogatói számának az alakulását - a valamikor népszerű oldal egyre jobban csúszik lefelé, és érdekel ezen változás sebessége, és esetleges megállíthatósága. Miközben úgy tűnt a nyár elejéig, a lecsúszás megállítható, sajnos mára…..
Norvégia annak idején nem csatlakozott az eurózónához, és jelenleg úgy néz ki, hogy ez igen bölcs döntés volt a részükről. Gyanítom, hogy mostanában nem is fognak kapkodni a lehetőség után.A jelek szerint a Mario Draghi, és az ECB piramis-játékából is kimaradnának.Nem is…..
Téveszme az a gyakran hangoztatott érv, hogy az egykulcsos jövedelemadó igazságos, mert mindenkitől azonos arányban vonják el az adót. Ez csak akkor lenne igaz, ha minden forint egyforma lenne. De nem az. A 80 ezredik forint nem olyan és nem is arra költik, mint a 800 ezrediket.…..
színjáték az egészvilág 2011.01.24 12:19:40
@Ixos: maximálisan egyetértek

és hozzátenném még h sokszor pont azok pampognak akik feketén keresnek, csak sötétek hogy megértség az egyenletes társadalmi hozzájárulás elvét
Felkavarta az indulatokat Tarlós István főpolgármester bejelentése, miszerint a Szigetnek ezentúl területhasználati díjat kell fizetnie a fővárosnak. 2,5 milliárd forintra taksálta Budapest első körben az összeget, amit másnap maga Tarlós tompított azzal, hogy ebből 1-1,5…..
színjáték az egészvilág 2011.01.14 14:16:52
@sárkányfő:
utálom a fideszt, de nem a tehetősebbeknek kedvez az új adórendszer, hanem a hivatalosan bejelentetteknek, akik eddig is fizettek azok helyet akik inkább feketéznek....ezt már 10 éve meg kellett volna lépni
Láthatjuk, hogy a Smart tarifával nagyjából ugyanazok az árak és a csomagok, szinte csak százasokkal tudott játszani a Vodafone. A Smart csomagok több választási lehetőséget engednek, de a 200, a 400 és a 600 (Vodánál 500 és 700) lebeszélhető percet tartalmazó díjakat…..
színjáték az egészvilág 2010.11.25 15:21:46
@galicius:

persze, adtak neked csak úgy puszira 100 font kedvezményt, haha

store.apple.com/uk/browse/home/shop_iphone/family/iphone?mco=MTE2NTQ
A budapesti Rákóczi úton az Uránia mozi magasságában található két közért. A 7. kerületben a Kazinczy utca sarkán a nemrég megnyílt Tesco, míg átellenben a nyócban a régi Spar. A józsefvárosi palotanegyed szélén élők Spárba kényszerülnek, az erzsébetvárosi lakók és…..
Magyarország ma visszaszerezte a fővárosát - mondta Orbán Viktor, és ez volt az a pillanat, amikor az addig visszafogottan nézett miniszterelnöki beszédre már csak oda kellett figyelni. Mert normális ország normális miniszterelnöke ilyet nem mond. Budapest eddig nem fideszes volt,…..
Nem tartozik szorosan a blog profiljába, de végülis "lakáskérdés", úgyhogy akkor megnyilvánulnék kicsit ennek a devizahiteles megsegítésnek az egyik lényeges momentumáról is, ha nem baj. Népszerű lett Magyarországon az utóbbi időben, hogy mindenki jobban tudja, mire…..
Putri Tours Gittegylet 2010.09.06 20:53:33
Ja, pont egy ilyen kormányra vágytam mindig. Ahol öt ember, egy hétvégén rakja össze a kormányprogramot cuzammen mit dém gazdasági program. Nyolc év után, elvileg kialakult - és elkötelezett! - szakember gárdával, kormányzati tapasztalattal, lojális brüsszeli tisztviselőkkel (ja…..
színjáték az egészvilág 2010.09.07 11:41:27
@Dillinger: hozzászólásod alapján tipikus "népnemzeti vagyok, de adót nem fizetek" típusúnak tűnsz
A magyar közéletben két szélsőséges véleményt lehet hallani a Fidesszel kapcsolatban: az egyik szerint annyira zseniális a párt és különösen vezetője, hogy még látszólagos politikai hibáik is tudatos, egy lépéssel előbbre gondolkodva tervezett lépések, míg a másik szerint…..
színjáték az egészvilág 2010.09.07 11:15:00
A két nagy kihívás: a gazdasági stabilitás és a növekedés. Ha nincs növekedés, vagyis új munkahelyek, több pénz egészségügyre, nyugdíjra vagy oktatásra, a hatalmon lévő kormányokat sem nagyon szokták újraválasztani. Az elmúlt hetek után, úgy tűnik, végre egy kicsit…..
Túlsokadik szintre fejlődött a Centrum Kft. pénzbehajtási osztálya. Legújabban a külföldi cégek által nálunk üzemeltetett autói után EU-s behajtóval szeretnének fantomtartozásokon kaszálni: Egyik haveromék német cégének nevén van pár autó, amit itthon használnak. Nemrég…..
színjáték az egészvilág 2010.08.04 11:09:03
@zsoltikam:
ha ennyire képben vagy akkor azt is nyilván tudod h akkor használhatsz az eu-ban külföldi rendszámú autót ha az év több mint felében ott is élsz

és ezt pl. a németeknél nagyon komolyan ellenőrzik is, hogy jogosan használják-e a lichtensteini vagy svájci rendszámot...nem is látsz kamurendszámosokat
w A világi hatalom 2010.07.19 04:50:00
Ideje van a sírásnak, és ideje a nevetésnek. Lesz mindkettőből elég, a nemzeti ügyek kormánya eddig eddig főleg a röhögést tekintette nemzeti ügynek, de most ráálltak megint a tragédiára. Addig jó nekünk ugyanis, amíg Magyarország a kis színesek közé, a napilol rovatba…..
színjáték az egészvilág 2010.07.19 10:32:27
@Rainbow_:
:))
„Nem szép dolog” – így összegezte véleményét a fizetéscsökkentést felvető kormányzati törekvésekről Simor a fentiek alapján és az alapján, hogy a Fidesz-kormánynak most jutott eszébe elővenni a témát, nem pedig elődje, Járai Zsigmond jegybankelnöksége…..
színjáték az egészvilág 2010.06.21 22:26:16
@TacticalCommander: hivatalos, bruttó
2millió sok?
hol élsz ember, annyit majdnem én is keresek, pedig csak egy 60 fős céget vezetek, nem az mnb-t
Belsőség Budai polgár rohadj meg 2010.05.05 09:05:44
  Szar önti el az agyamat, ha rá gondolok, kötélen lógva szeretném látni azokat, akik ezt így kihozták. Vélemények az azonos című írásunkról...
Ha esetleg nem tudná valaki Gyurcsány nem is olyan rég kiadott egy könyvet Gyarapodó Magyarország címmel. A könyv az utóbbi nyolc év MSZP-SZDSZ kormány sikereiről (nyehehehe) szól. Beharangozásképp Feri közölte, hogy "az ország bizony gyarapodott, csak mi más fele…..
színjáték az egészvilág 2010.04.20 11:04:19
@wekiitoedzo: ebben egyetértünk !
csak sokan elhitték Viktoréknak h azért megy rosszul nekik, mert a szocik lopnak és csak részben igaz
azoknak akik eddig nem fizettek semmit, egy esetleges 20%-s adó befizetése is pont 20-al több mint eddig, na ez lesz az igaz kihívás
színjáték az egészvilág 2010.04.20 11:10:29
@Cooper82: és szerinted miért 2x az átlagbér máshol?
mert versenyképes terméket/szolgáltatást állítanak elő, nálunk meg a hazai tulajdonú kkv szektor 80%-a mutyira épül (ismerősi alapon megszerzett munkák és járulék nem fizetés, enélkül életképtelenek)
színjáték az egészvilág 2010.04.20 11:16:42
@Vincenzo testvér: tied a pont
Úgy tűnik, a Fideszben a jóhírt (radikális adócsökkentés) a főnök jelenti be, a rossz hírt (mégsem lesz) azt meg mások. Orbán tavaly novemberben megígérte, hogy: "2010-ben egyszeri, nagy arányú adócsökkentés lesz, ha a Fidesz kerül kormányra". Vasárnap Matolcsy…..
Nicolason 8 évvel ezelőtti parkolási bírságokat akar behajtani a váci Creditexpress, többek között olyan időszakra is, amikor az autó még nem is volt a tulajdonában.  De mikuláscsomagot később sem kapott, úgyhogy nagyon nem érti miről van szó, szerinte ez csak…..
w Akinek nem jut kapanyél 2009.09.23 05:30:00
Legyen a minimálbér mostantól nyolcvanezer forint. Ezzel a követeléssel indul csatába a munkavállalói oldal, míg a kék sarokban a munkáltatók nagyjából azon az állásponton vannak, hogy menjetek már anyátokba ezzel. OÉT-ülés lesz ugyanis pénteken, vagyis összeül az Országos…..
A Magyar GP időmérőjének második harmadában, nem sokkal a leintés előtt a gumifalba rohant Felipe Massa Ferrarija a Hungaroringen.A brazilt nagy sebességnél fejen találta egy pályáról felpattanó rugó, ami Rubens Barrichello gépéről eshetett le.A pilóta nem tudott kiszállni,…..
színjáték az egészvilág 2009.07.25 19:32:52
@f1rajongo:
nincs bajom a Palikkal, de a német rtl kategóriákkal jobb. Persze mások az anyagi lehetőségeik (Niki Lauda, live interjúk a versenyzőkkel start előtt stb)
Feleség, menyasszony, barátnő? Nincs. Akkor ok. Mert ugye nem szeretek harmadik lenni. A kép innen Hahó! Megint rövid leszek... :)   Anglia, kisváros, pub, pultosként dolgozok (én 22). Pasival találkozás (ő 29). Pasi udvarol. Napokig. Hetekig. Nem nagyon mozgat, persze…..
A megismerkedés izgalma, az egymásratalálás öröme, hogy igen, ez most tényleg az, végre, megtaláltuk az igazit, és aztán az igazi, nagy, kegyetlen pofon, és a címben jelzett felismerés, bang. 1. Készül a szakítóskönyv, ezt jópáran tudjátok már. Június 10-én, egy hét múlva…..