Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GARDRÓB.MOST

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután ledobtuk a nyári lengéket, és a hosszú, meleg ősznek köszönhetően a színpompás átmeneti ruhákat idén sokkal jobban kihasználtuk, mint a korábbi években bármikor, november végére eljött a pillanat, amikor nincs mese, szembe kell néznünk a gardróbunk mélyén rejlő sötét valósággal: sok a fekete.…..
GARDRÓB.MOST Pizsama témák 2018.07.05 10:27:34
Először úgy tűnt, hamar lecsengő őrületről van szó. De nem, lassan harmadik éve tartó trendről van szó, itt az ideje tehát, hogy kellőképpen komolyan vegyük a dolgot. Mutatjuk, hogyan tudnánk utcára vinni ezeket a kényelmes, és most már nyugodt szívvel sikkesnek is mondható darabokat! Első képen a…..
Tavaly nyáron láttam meg, egyből beleszerettem. Pedig első ránézésre nem volt a stílusom, nem tudtam elképzelni a vele hétköznapokat, úgy igazán alkalmat sem láttam a viselésére, mégis felpróbáltam. A látszólag hozzá nem illő szettemhez meglepően jól passzolt, így megláttam benne a lehetőséget és…..
GARDRÓB.MOST GARDRÓB. MOST. 2018.05.29 17:34:50
Abban tudunk segíteni, hogy a ruháid a legkomfortosabb érzést adják számodra külsőleg és belsőleg. Legyen stílusos, divatos, hozzád illő és kényelmes. A lényeg, hogy szeress bennük lenni. Leválogatjuk a régieket, segítünk a szezonális frissítésben, összerakjuk az alap ruhatárad vagy éppen egy-egy…..