Regisztráció Blogot indítok
Adatok
crue

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igaz, valószínűleg ő sem így tervezte, de tény, hogy szakmailag egy perc alatt jobban lealázta a konzervatív újságírást, mint a teljes ellenzék az elmúlt 9 évben. Az oroszoknak éppen a hazáját áruló Strache videók elemzésével nyitott az eheti Keménymag, benne vitathatatlanul a konzervatív újságírás…..
"Szomszéd! Maga is trágyázza az epret?! Nem, én cukrozom, de lehet hogy hülye vagyok." Szóval vannak rossz és jó szomszédos viccek, de azért ez a debreceni Telekomos nem sikerült túl jól. Mert mi van akkor, ha a szomszédnak tartozása van, erre feketelistára kerül egy egész…..
crue 2019.05.06 20:09:24
@crue: nem lehet visszavonni egy hsz-t? Már leírták húszan, megint feleslegesen jártattam a pofám.
Egy népszerű gazdasági oldalon megjelent egy cikk, most tessék nagyon figyelni, egy hazai bank ingatlan értékesítésével foglalkozó vállalkozásának munkatársától, arról, hogy miért is érdemes ingatlan venni. A cikk címe a „Tízből nyolc fiatalnak esélye sincs, hogy saját…..
Kettőből kettő eddig, ami égő, meg minden, de a nézettséget nem befolyásolja. A leak tegnap este 8 körül jött ki a redditen (igen, láttam; igen, direkt nem tettem ki; nem, nem néztem meg), a forrás az Amazon Prime, ahol HBO-sorozatokat is lehet nézni, és amikor egy júzer a ma hajnali 8x02-re…..
crue 2019.04.22 23:11:56
@sixx: Ennyi. És még sokkal több, amit nem írtál ide. Nekem sem kedvem, sem képességem nem volt arra, hogy az indexen kívül is utána járjak ennek a röhejes jelenségnek, de köszönöm a gyűjtést és a megerősítést.
crue 2019.04.23 07:14:51
@sixx: Persze sixx, nem is olvasom el őket. De te is tudod, hogy a hozzászólásom miről szólt. Minden jót.
Elképesztő, hogy miket vásárolunk! Vagy annyira azért nem is meglepő?   Bevezető Már két hónapja nem néztük meg, hogy mik Magyarországon a legnépszerűbb olcsó kütyük. Nem néztük meg, mert nem sok értelme volt, hiszen a tél slágerei követték a hideg évszakokat, így teljesen felesleges lett…..
A Bulinegyedre két módon reagálnak az itt lakók. Egy részük FB-posztokkal, tüntetésekkel, tiltakozó akciókkal próbálja kikényszeríteni, hogy valaki oldja meg helyettük a problémát, ami alatt azt értik, hogy a döntéshozók és a hatóságok szigorú rendeletekkel döntsék be a Bulinegyedet. Mások inkább a…..
crue 2019.04.07 09:11:04
@crue: vótmá. Bocs. Ezek szerint mindenki számára kézenfekvő a megoldás, csak a helyi vendéglátósok (incl. bulinegyedszele.blog.hu) húzzák ki magukat a problémából valamiféle természetből fakadó ősi kapacitáshiányra álhivatkozva. Viszlát.
"Egy kis bizalom nem ártana." Ezt olvastam egy kedvesnek tűnő, higgadt, a kormányt tisztelő kommentben. Mellbevágott a mondat. Önkritikára, mélyebb számvetésre ösztönzött. Mert tényleg! Mi lenne, ha egyszerűen csak bíznék? Mért van az, hogy ha a NER hoz egy döntést, kihírdet egy programot, vagy…..
A legváratlanabb helyről kapott kemény kritikát a kormány propagandagépezete. A Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) kuratóriumának minap lemondott elnöke ugyanis alaposan megtépázta a korábban általa felügyelt kormányzati médiakolhoz tekintélyét. A 476 orgánumot tömörítő alapítvány…..
Bocs, tényleg, néha kibuknak belőlem dolgok, mint Vincent Hannah-ból (tessen megnézni a Heat című műalkotást). Szóval, az ország első számú lovasszínésze, a szegény ember sörényét vesztett Sámsonba oltott élő Vallejo-illusztrációja és gyakran nyers és durcás csaja, Friderika lett A legbátrabb páros…..
Minimum ciki-kategória: a sportállamtitkár olyan intézménybe járatja a gyerekeit, ahol kétmillió forint a tandíj. Ezzel rendesen odatett az EMMI hurráoptimista propagandájának. ..
crue 2018.09.04 21:50:14
@szepipiktor: karakterre fizetnek, elvtárs és ennyit kell melózni? Vagy elhiszed, hogy bárki elolvassa azt a végeláthatatlan röhejes sódert, amit idehánysz. Esetleg ennyire magányos vagy, hogy este ez a legnagyobb örömöd? Bármelyik is: Szegénykém.
Noha a közmédia azt állította, hogy egyszerű német járókelőkkel beszélgetnek a riportereik arról a Híradó március 20-i adásában, hogy "elüldözik a németeket a bevándorlók", és arról, hogy "egyre több német mondja azt, hogy nem akar egy társasházban élni a bevándorlókkal", az RTL Klub hírműsora…..
crue 2018.08.13 15:32:21
@Aerion: Nyugodj meg, édes, mit húzod fel magad, mint egy pulykakakas? Soha ne válj röhejessé - ha adhatok egy tanácsot.
Nem tudom, más családoknál hogyan zajlott, de nálunk a kamaszkor nem egyik pillanatról a másikra tört ki, hanem szépen lassan szivárgott be bizonyos, megkérdőjelezhetetlen jeleken keresztül. Ezek egyike a családi programok iránti teljes érdektelenség. Korábban állandóan jöttünk-mentünk, még a…..
    Lourdes egész biztosan az anyjára ütött. Mondjuk, imádunk mindent és mindenkit, aki "rebellis". Kérdés, ez a fajta forradalmárság szexi vagy undi? Lourdes Leon ugyanis egy Converse kampányban szerepel... és hát a hónaljkutyája is. Persze, ez most népszerű trend... mit…..