Regisztráció Blogot indítok
Adatok
béláim az Úrban

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, kissé talán túlságosan is pozitívak voltunk előző bejegyzésünkben Bíró Icával kapcsolatban. Most kaptuk a hírt, hogy a Sztárok a jégen szombati döntője előtt a stáb egyik tagja konkrétan könyörgött, hogy mindenképp Bíró Ica essen ki, mert ő nem bírja tovább…..
Subba Várjuk az újabb csodát 2007.01.16 11:45:00
A Subbának meglehetősen erős a Kiszel Tünde-ellenes meggyőződése. Az, hogy buta, agresszív és ízléstelen, minket különösebben nem zavarna, hiszen hát milyen lenne valaki, aki a tévében van. Inkább Tünde messiás-komlexusával vannak problémáink, de ez az intro igazából csak…..
Subba Unatkozol? Forgass tévét! 2007.01.09 17:40:00
Van valami varázsa az olyan játékoknak, amikhez nincs használati utasítás. Például az, hogy már eleve azzal órákat vesznek el az unalmas munkaidőből, amíg egyáltalán rájön az ember, hogy mit kell csinálni. Itt például a mezőn szétszórt monitorokkal kell valamit csinálni, de…..
béláim az Úrban 2007.01.10 17:52:26
Odáig végül is rendben van a dolog, hogy kiásunk egy régi sztorit, retrózgatunk,  megkérdezzük az utca emberét, emlékszik-e Anett Pötzsch műkorcsolyázónőre, aztán nyomozgatunk egy kicsit, hogy igaz volt-e, vagy csak városi legenda, amíg ki nem derül, hogy Gyulai István…..
A magyar ember ritkán kerül oda, ahol a nemzetközi popzenét csinálják, ezért hát jogosan örülünk, ha egyszer egy kicsit mégis. Hegedűs László, a Multimedia Concerts főnöke két dologról híres. Egyrészt ő volt az, aki a nyolcvanas években, minden bizonnyal valami Rottenbiller…..
Subba A gázzal mindig vigyázni! 2007.01.02 12:48:00
Az is nagy baj, ha a békásmegyeri panelban robban be, viszont az még súlyosabb, ha az ember egy faházakkal teli, kis panamai szigeten lakik...
Subba Érdekes adat - A trágyád 2006.12.12 02:29:00
Bizonyos adataival mindenki tisztában van. Milyen magas, hány éves, hány kiló és mikor vesztette el a szüzességet. Sajnálatosan kevesen vannak azonban olyanok, akik fejből tudják, hogy eddigi életük során pontosan mennyi kábelt fektettek le. Ez az elmés kalkulátor most végre…..
Különleges bája van annak, amikor valaki közpénzből küldözget idióta emaileket boldognak és boldogtalannak. Az MTV - ahogy azt a csatorna nézői pontosan tudják - a hülyeség egyik legmegbízhatóbb szállítója ebben az országban, közleményeik pedig talán műsoraik színvonalát…..
Mi itt a Subbánál viszonylag tapasztalt sajtóközlemény-olvasónk vagyunk. Így már fel sem kapjuk a fejünket, ha hülye dídzsék és együttesek sajtósai árasztják el marhaságaikkal postafiókunkat. Az viszont még minket is meglepett, hogy egy ZSEBRŐL is lehet oldalakat írni. A tény:…..
béláim az Úrban 2006.12.08 11:44:56