Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FCUK26

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez itt fent a Népszava mai nyomtatott kiadásának címlapja. A címek ugye elég meglepőek, a mögöttes ok meg az, hogy az Alkotmánybíróság nagyjából kimondta, hogy egy cikk címében nem lehet hazudni. Namármost, ha a Népszava emiatt hisztizik, és a címlappal azt sugallja, hogy szerintük ilyen az…..
FCUK26 2018.07.02 20:06:30
ENSZ emberi jogi főbiztosa nem válogatta meg a szavait, amikor elítélte a "Stop, Sorost". Orbán Viktor immár ellensúlyt képez Brüsszellel, Berlinnel és Párizzsal szemben, egyes vélemények szerint már Merkelnek is ő diktál menekültügyben. Arra nagyon ráfázhatnak a korrupt magyar populisták, ha…..
A parlament szerdán szolgaian megszavaz mindent, amit a kormány az orra alá dug: a hajléktalanság betiltását, az igazságszolgáltatás államosítását és a civilek börtönnel büntetését. És a kutya sem tiltakozik ez ellen...
Orbán győzelmi menetre készül Berlinben, de könnyen sírás lehet a vége. Merkelt ugyan a magyar miniszterelnök bajor barátja sarokba szorítja épp, de az uniós értékek és a jogállam elleni, orbáni támadás még a CSU-nál is kiverheti a biztosítékot...
Úgy tűnik, nem nagy baj, ha nem tud a gyerek rendesen olvasni, csak a hazáját szeresse. De pont úgy ám, ahogy az elő lesz írva!..
 Azért – unter uns gesagt – ez a mi miniszterelnökünk eléggé elszemtelenedett. Ugyan azt állította a budapesti Kohl-emlékkonferencián, hogy nem vágyik európai szerepre, de azért a Néppártot, azt szívesen megreformálná...
FCUK26 2018.06.19 11:36:31
@Toportyán Zsóti: a baloldalon van ész? te milyen alternatív valóságban élsz? :)
lehet csüngőhasúzni, de ez itt egy balos blog, nem tűnt fel? itt bizony a bal a téma :D
Az egyik olvasónk küldte el nekünk a képet a Szekszárdi kórház Hematológiai osztályáról. ..
FCUK26 2018.06.19 11:18:54
Hamarosan jönnek a propaganda beszámolói a hajléktalan-bűnözésről, az otthontalanok okozta járványokról és a fedél nélküliek nemzetbiztonsági kockázatáról. A kormány megint a leggyengébbekből, legvédtelenebbekből kreál virtuális ellenséget...
Aki nem ért egyet a Fidesszel, az hazaáruló...
FCUK26 2018.06.17 13:59:38
@taga20: gondolkodj, bár úgy sincs mivel. de már megszoktuk :D
FCUK26 2018.06.17 18:04:25
@2018 Obánék Moszkva fele menekülnek!: cica, a bírák működése pont igazgatási alapon megy, tehát utasítások vannak. A bíráskodás az, aminek függetlennek kell lenni, és az most is megvan.
Európai politikus dream-team focicsapatot állított össze a Politico. A cikkben mindneki megkapja a magáét az összes botlásáért. Orbán Viktor kapta a szélsőjobbot és utalást is tettek a választások elcsalására...
A Nemzeti Együttműködés Rendszere csak akkor működhet tökéletesen, ha minden hatalmi ág, minden önkormányzat, hivatal, civil szervezet és bíróság úgy meghajol Orbán Viktor akarata előtt, akár Semjén Zsolt, ha a főnökét hallgatja. A Fidesz vezetőit még mindig annyira nyugtalanítja az ellenállás…..
Trump brutális nyomulása láttán Merkelnek Európa a fontos, ezért hajlandó hangot váltani még Orbánnal szemben is. Az amerikai elnök a magyar kormányfőtől vette át a permanens megosztás stratégiáját, csak utóbbi rafináltabban csinálja és úgy gondolja, hogy a földrészen neki áll a zászló. Megkövette…..
A szűzbeszédében a demokrácia állapota miatt aggódott. A felszólalás olyan tökéletesre sikerült, hogy többé ki se nyitotta a száját. ..
Moszkva egykori keleti csatlósai Putyin szálláscsinálói az EU-ban, Orbánnal az élen, az Európai Néppárt viszont ajnározza a Fideszt a közelgő EP-választások miatt. Felfordulhatsz, ha Magyarországon megpróbálsz szembemenni a rezsimmel. Soros büszke arra, hogy olyanok tartják ellenségüknek, mint…..
Dúró Dóra távozik a Jobbikból, miután Toroczkai Lászlót árulónak bélyegezték és kizárták. Máris bejelentették, hogy együtt bontanak (valószínűleg Árpád-sávos) zászlót. ..
A német kancellár azt mondta, vége az uniónak, ha a tagállamok semmibe veszik a közös szabályokat; A Süddeutsche Zeitung szerint orbanizálódnak az európai konzervatívok, de erre rá fog menni a Néppárt; Mészáros Lőrinc két nagy tőzsdei érdekeltsége immár legális úton akar még több pénzre szert…..
Palotaforradalom érlelődik az EPP-ben, de a boncok egyelőre kitartanak amellett, hogy a berkeken belül meg tudják fékezni Orbánt. Európában arat az idegenellenes populizmus, Orbán és Salvini furcsa párt alkot, csak kérdés, hogy migránsügyben meddig tart ki a szövetségük. A politikai kockázatok…..
FCUK26 2018.06.06 21:09:20
@chrisred: mondok valami újat: a pénzről NEM az uniós parlament, és NEM a néppárt dönt. Te olvasol újságot is, vagy csak a balfaszmédiából tájékozódsz?:)
FCUK26 2018.06.07 08:33:10
@chrisred: a miniszterelnökökből/államfőkból álló Tanács. 28 ember. örülök, hogy segíthettem.
FCUK26 2018.06.07 15:40:16
@chrisred: ugye te sem gondolod komolyan, hogy az országok vezetőinek rábólintása után a parlament majd nem fogadja el a költségvetést? az uniós parlament egy vicc, néhány látszatjoggal, de a történéseket nem ők irányítják.

a közösen szavazzák meg kijelentésed meg nem tudom értelmezni, nincs közös ülése a jelzett szervezeteknek
Kossuth Lajos óta nem nyert senki akkora politikai csatát, mint az Együtt – igaz, ehhez meg kellett szűnnie a pártnak. Juhász Péter csodálatos interjút adott a 444-nek...
FCUK26 2018.06.07 15:37:08
Az országgyűlés bármit megtehet, és ha ez valakinek nem tetszik, akkor az nem demokrata – nagyjából így összegezhető a Fidesz felfogása. És pontosan ez tükröződik a Stop Sorosnak csúfolt törvénytervezetben is...
FCUK26 2018.06.03 17:19:31
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: benne van a törvényjavaslat indokolásában
FCUK26 2018.06.03 17:20:11
@Hegedűs_Imre: értem, hogy te us a hülyék számát gyarapítod itt, de miért hirdeted?
FCUK26 2018.06.03 18:16:40
@látjátok feleim szümtükkel: nem
Megyek bele, nem érted, nem is fogod.