Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Náfrádi Anikó

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vendégírónk, Pleszkán Orsi három gyönyörű fiatalember méltán büszke édesanyja, hivatását tekintve tanítónő, és a Mesevirágom mesevilágának megálmodója és alkotója. 30 órás képzéseink egyikén ismertük és szerettük meg őt, így amikor lehetőség nyílt rá, egy közös munkára is felkértük őt. Az együtt…..
A Pompás Napok módszertanában a népmeséket ötvözzük a játékok, népdalok és néptánc elemeivel. Most egy új kezdeményezést mutatunk be, ahol a népmesék és a megfestett csillagos ég megnyugtató látványának jótékony hatásai találkoznak. Mindennek a Bartók Pagony különterme ad otthont, és hogy mi is van…..
A mesemondó szakma véleménye is megoszlik arról, hogy a mese kinek is szól. Egyrészről a mese a felnőttek műfaja, hiszen a hagyományban is felnőttek meséltek felnőtteknek. A történetmesélés során adták át a fiatalabbaknak mindazt a tudást, amit összegyűjtöttek a világmindenség, az emberi élet…..
Pompás Napok Mesés ünnepvárás 2018.12.05 05:32:00
Elkezdődött az advent, és vele együtt elindult a karácsonyi nagy hajrá is. Nem kell azonban, hogy az előttünk álló pár hét és az ünnepi készülődés csupán az erőn felüli tervezésről, és a stresszes, rohangálós napokról szóljon. Hogyan tehetjük meghitté,bensőségessé az ünnepi várakozást magunk és a…..
Halottak napjához közeledve egyre többször jut eszünkbe saját mulandóságunk. Elgondolkozunk a halálról, a születésről, az élet körforgásáról. Ilyenkor emlékezünk meg elhunyt szeretteinkről, hozzátartozóinkról, őseinkről. Az elmélyüléshez Mesetárunkba összeválogattunk Nektek a világ mesekincstárából…..
Pompás Napok A jó mese titka 2018.09.05 05:30:00
Mit? Hogyan? Gyakran tapasztaljuk, hogy a történeteket kedvelő, gyermeküknek tudatosan mesélő szülőkben, nagyszülőkben rengeteg a kérdés. Mit meséljünk egy kisebb és egy nagyobb gyereknek? Nem köti le a mese, hogyan tudom érdekessé tenni számára a népmesét? Nem ártok-e vele, ha rémisztő képeket…..
Nyakunkon a tanév vége, amikor sokan keresgélnek lázasan a megfelelő ajándék után, amellyel gyermekeik szeretett pedagógusait meglephetnék. Nehéz megtalálni azt az igazán tökéletes egyedi ajándékot, amellyel kifejezhetjük hálánkat az egész éven át tartó állhatatos munkájukért. Ha te is még…..