Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Emz00

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már alig egy hetünk maradt kiélvezni a nyári szünetet. Ezután újra jönnek a korai kelések, a dolgozatok és a tonnányi házi feladat. De mivel tehetnénk szórakoztatóbbá a sulira való készülődést? Hát nem egy kihívással? Mégpedig egy sulis kihívással!..
A simek kíváncsisága végül legyőzte a középkor egyszerű gondolkodás módját. Terjeszkedni kezdtek és új dolgokat felfedezni, új földrészeket benépesíteni.Az új világ felfedezése sok más izgalmat tartogattak a kalandor simeknek. Negyedik állomásunk a Vadnyugatra kalauzol minket. Csapjunk a lovak közé!..
Sokan a legsötétebb időszaknak vélik a kihívás következő éráját. Valóban, a középkorra jellemző volt a háború, a keresztes hadjáratok, a boszorkány üldözések, no meg akkor nem igen voltak elterjedtek sem az iskolák, sem a fürdőszobák...
Kihívásunk folytatódik a 2. megállóval. Miután az ember elsajátította a tűzkészítés fortélyait, halászott, vadászott, gyűjtögetett és festett idejét érezte, hogy tudását tovább fejlessze. Megtanulta mitől lesz az eső, hogy a villám nem bánt és, hogy a természetnek ne legyen kiszolgáltatva, építeni…..
Az idők kezdetén, mikor még a vad lámák szélsebesen szelték át Oasis Springs területeit, az emberek sátrakban, barlangokban vagy esetleg a szabad ég alatt éltek. A tüzet már feltalálták, de ez közel sem elég ahhoz, hogy az új generáció elkezdhesse a következő korszakot...
Vajon mi volt előbb? A tyúk vagy a tojás, a láma vagy a köpés? Ugye-ugye? Sok megválaszolatlan kérdés maradt ránk a történelem során. Bevallom, én is sokat gondolkodtam azon, hogy milyen is lehetett az élet anno az őskorban? Hogyan jutottak a simek a mindennapi betevőjükhöz? Milyen lehetett az ókori…..
Szeretsz főzni és ezt nem csak a játékban mutatod ki, hanem a való életben? Kimaxoltad az össze jártasságot ami a a konyhaművészethez kötődik, de mégis szeretnél újabb és újabb ételeket az asztalon látni? Elgondolkodtatok, hogy milyen is lenne, ha simetek csoki pudingot vagy más egyéb finomságot…..
Sziasztok! Megszavaztátok, én elhoztam. Ma bemutatom nektek a Fekete özvegy kihívást!..
Sziasztok! Újabb érdekességgel szeretnék szolgálni nektek. Ma egy kihívást hoztam The Sims Supply-tól, vagyis Jamestől. A kihívás nem más mint a börtön kihívás. A kihívás célja egyszerű:  50,000 Simleont gyűjteni a rabok keze által alkotott munkákból amit a "Műhelyben" készíthetnek el 15, a…..
Itt van a nyár, hogyan is dobhatnánk fel a játékunkat? Napsütés ✓ Barnulás ✓Cukrászda ✓Az új évszakok kiegészítő... nos, már hamarosan :)Akkor mégis mi hiányozhat, amivel sokkal szórakoztatóbb lehetne a vakáció! Szerintem én tudom is a megoldást!Ebben a cikkben szeretném nektek bemutatni a Sellő…..
Üdv! Egy gyors bemutatkozással szeretném kezdeni a cikket: A nevem Lotz Réka Emília, én vagyok a legújabb tagja a The Sims Hungary szerkesztőségének! Remélem az írásaim tetszeni fognak nektek és hasznosak lesznek számotokra! :)..