Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DiaP

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2018. október 6-a nemcsak azért volt emlékezetes számomra, mert a férjem meglepetés születésnapi partit szervezett a legkedvesebb barátaimmal, hanem azért is, mert aznapra esett a IX. Wedding Pop-Up Bazár. Azt hiszem elmondhatom, hogy ez egy felettébb mozgalmas és rendkívül tartalmas szombat volt a…..
Ha már tudjuk, mit hagynánk 2018-ban, akkor itt az ideje annak is, hogy feltöltsük a keletkezett „űrt” újdonságokkal 2019-re. Így hát körbenéztünk, hogy mik lesznek 2019 legnagyobb trendjei. Elöljáróban biztosan elmondhatjuk, hogy a nemzetközi irányzatokat Meghan és Harry herceg házassága továbbra…..
Mivel is kezdhetnénk az új évet, ha nem egy nagy szelektálással, vagy minimum egy kisebb „tisztítókúrával”, hogy frissen, üdén vessük bele magunkat az előttünk álló időszakba. Nincs ez másképp az esküvők világában sem. Ilyenkor számot vetünk, mi, szervezők is, hogy mi az a stílus, szín, állandó…..
Egy könnyed bejegyzés arról, hogy felismerd: kész vége, menthetetlenül megszállottja lettél az esküvődnek. Az esetek többségében ez még orvosolható, de van, amikor a menyasszony reménytelen eset marad? Vajon rátok hány állítás igaz? 1. Esküvő! Esküvő! Esküvő mindenhol, minden körülmények között,…..
  Mit számít az eső, egy dalra van időKell az ének, s a tánc, együtt elbűvölőRút felhőcsapat nem árthat nekemA szívemben zeng az a szó szerelem   Minden menyasszony rémálma és félelme a kíméletlen eső, zivatar, zápor, ami jön és válogatás nélkül pusztít. Tönkreteszi a tökéletesen besütött…..
„Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?” Föld Napja mozgalom egyik jelmondata és a Tökéletlen Esküvő mottója is egyben. Esküvőink szervezése során hozott döntéseink sorozata ugyanolyan hatással vannak Földanyánkra, mint mindennapi cselekedeteink és választásaink. Az esküvőtök se…..