Regisztráció Blogot indítok
Adatok
(c)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért nem működik jól a látássérültek érdekvédelme? Egy olvasói levelet kaptunk, melyet szerkesztve adunk közre. Az illető nem mocskolódni vagy vádaskodni szeretne, hanem csupán leírja amit önmaga megtapasztalt, mint egy látássérültek érdekvédelmével foglalkozó szervezet alkalmazottja. A történethez…..
Megyek, mert mennem kell... Cuccok 2010.02.06 12:26:00
Lassan kezdek hazajárni a kéktermékes áruházba. Mondjuk érdemes, vettem 790Ft-é technikai rövidujjas pólót, olyat gyorsan száradósat. Mingyár négyet, csak, hogy legyen:)Meg szert tettem egy lecsatolható szárú gatyára 2990-ért.Lassan megvannak a cuccaim...Ja és hát a lényeg…..
A 2008-as év legszívbemarkolóbb, egyben legmulatságosabb képernyős élménye volt, amikor Vitray "Rezignált" Tamás, Kossuth Lajos híres retorikai teljesítményeit überelve, a suttogástól az ordításig terjedő skálán leközvetítette Vajda Attila 1000 méteres kenuaranyát…..
A Zugügyvéd még emlékszik arra az időre, amikor lépten-nyomon fémyképezni tilos táblával lehetett találkozni a katonai és egyéb titkos objektumok közelében. Igaz, hogy akkor már műholdról azt is meg lehetett állapítani, aznap reggel borotválkozott-e a baka, de így legalább a…..