Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lawbabe

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
masszázsblog Fotosopos hazudozás 2010.08.02 09:07:00
Amikor egy sokat tapasztalt, nagytudású olvasó beírja, hogy fotosop, akkor nem mond mást, minthogy szerinte hazugság, lódítás, gurítás, kitaláció, papírra vetett fantáziálás, füllentés a posztban olvasható történet.A photoshop az egyik legjobb képszerkesztő program, amivel…..
lawbabe 2010.08.02 14:23:24
Kedves Terror blog!   Örülök, hogy megtaláltalak titeket, remélem tudtok segíteni. 16 éves lány vagyok,gimnáziumba járok.   Első munkahelyemen töltöm az időmet idén nyáron diákmunka kertében. Persze már tavaly is dolgoztam, de csak kisegítettem egy rokonunknál, szóval…..
Az állatpszichológusos műsorok legnagyobb poénja az, hogy legtöbbször valójában a gazdikat kell nevelni. Volt mondjuk itthon is olyan műsor amiben embereket rendszabályoztak, például a Csernus-show, csak oda önként kellett bemenni, nem pedig a családtagok hívták rá a pszichiátert…..
A szabályosan aláírt szerződések érvénytelenségének/semmisségének kimondása nem szokványos a magyar bírósági gyakorlatban. De lehet vele próbálkozni.Dear Zugügyvéd,  Érdekelne, hogy miért ad a Magyar Bíróság egy házassági szerződés- mely mellesleg közjegyző…..
Végre, ilyen már rég volt: lányszopat, lányszív. Én, mint a fentiekből is sejteni lehetett, mondhatni hogy ferde hajlamú vagyok, bár ez nálam annyit jelent, hogy akibe beleszeretek, az lehet bármilyen nemű, ha valamiért jön az a szikra.   Kedves Szakítósok! Elnézést…..
A Sole és a Mizo tejcég már elég régen egyesült és Solemizo lett belőle. Mostanra internetileg is megújultak, úgyhogy a sajtóközleményük szerint a "magyar és angol nyelven elérhető új, interaktív honlapjára látogató vásárlók és partnerek a termékskála…..
Belsőség Nyírjon ön is kutyát 2007.06.19 18:48:00
Morzsa kutyám februárban töltötte be a tizenhatot. Hülyeség a hetes szorzó, hiszen Morzsa eszerint 16x7, azaz 112 éves; nagy testű kutyák 8 év körül már eléggé kész tudnak lenni, miközben egy tacskó akár húszig is elég jól elvan. De azért a 16 elég sok, és Morzsa a meleg…..
Ilyen egy jó randi: társas, fürdés, majd lány el, és alvás.A kép innenÜdv Mindenkinek! Sok érdekes esetet olvasok itt nálatok, ami jobban leköt, mint a munkám, úgyhogy gondoltam én is hozzájárulok a "szakirodalomhoz" a saját megvezettetésem…..
Mai mondat: A házukban ugyanis közös cserépkályha fűtötte az ő és az anyjáék szobáját, a kályha körül pedig 15-20 centis távolságban nem volt fal, úgyhogy egy légtérben volt az egész család (a húga a barátjánál lakott, de eredetileg közös volt a szobájuk).  A kép…..
Pillanatnyilag a világ leghíresebb embere az a Darwin-díjra érdemes szerencsétlen családapa, aki Colorado állam Vail nevű luxus síhelyén akkora balfácánságot művelt, amilyenre három magyar kormány együttvéve is képtelen lenne. A 48 éves muki és gyermeke felszálltak a Skyline…..
lawbabe 2009.01.07 17:48:34
@walker57: akkor te miért nézed?
Szia Ügyfél! Már régóta olvasom a blogod, és korábban is sokat gondolkodtam azon, ami a "Kóbor farkincák védelmében" post központi kérdése.Mostmár duplán érintett vagyok a témában, mert már két éve járok (ugyanahhoz) masszőrhöz, és az utolsó két alkalom más…..
Nyaltál már szemöldököt? És csókoltál már bőrt? És nyaltál már csókolva? És szemöldökbőrt?Őrült kérdések, de  mi mást mondhat az ember a szemöldök tetkóra? És mit gondolhat a tulajra?Lusta? Persze, ha már önmagára is, akkor talán mindenre… .Ronda ab…..