Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bagg10

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pletykák szerint a Juventus vezetősége a középpályát illető változtatásokat értékeli ki, és ezek része lehet a regista kilétének a meghatározása. A Goal.com szerint a bianconero csapat nem fog mélyreható változtatásokat eszközölni a keretben ezen a nyáron, ám pár játékossal emelnék a minőség…..
Marcello Lippi szerint az Internek és a Laziónak még hinnie kell a scudetto megnyerésének a lehetőségében, és a Juventus eddig csak potenciáljának a 60-70 százalékát hozta. A tabellát vezető Juventus a hétvégi vereség nyomán már csak hárompontos előnnyel rendelkezik az Interrel szemben, a…..
Bagg10 2020.01.28 19:08:19
@Bagg10:
Sajnos Marotta nagyobb Mester és nagyobb szakértelemmel bír, mint a Nedved, Paratici páros együttvéve, ez a nagyobb baj!
Agnelli jobban ért a focihoz és jobb meglátásai vannak mint Paraticinek és ez több mint kellemetlen.

Dybala valahogy nem passzol Ronaldoval, nem tudom miért, valahogy nem áll össze az egész.

Tudom gáz lesz amit írok, de a csatársorunk nincs a top5ben európában, de a dobogón nincs az tuti!!!

A keret messze nem olyan versenyképes mint azt a vezetőség érzékelteti, de ez azért van hogy előre tisztára mossák magukat.
Bagg10 2020.01.28 19:23:19
@JuventusFanatikus:

Kapott egy Eriksent.
Bagg10 2020.01.28 19:28:10
@JuventusFanatikus:

Vagy ha Nálunk töltött időszakára gondoltál, akkor Conte számára az volt a vérciki, hogy szajkózta hogy 100 euros étterem, meg nincs pénzünk, ugyanazzal a kerettel Allegri BL döntőbe vitte a csapatot, amivel Conte a csoportból nem jutott tovább...

Conte addig nálunk a körülményekhez képest mindent megkapott.
Maurizio Sarri szerint kínos helyzet állt elő a Juvenutsnál, mivel több játékosnak mindenképpen ki kell maradnia a BL-keretből, illetve elmondta, hogy az ő véleménye Paulo Dybala kapcsán egyáltalán nem számít. A mester rendkívül őszintén beszélt az Öreg Hölgy helyzetéről az Atlético Madrid ellen…..
A Corriere dello Sport értesülései szerint az AS Roma olyannyira szeretné megszerezni a Juventus számkivetettjét, Gonzalo Higuaínt, hogy a csapatkapitányi karszalag ígéretével csábítaná magához az argentin támadót. A fővárosiak eddig sem rejtették véka alá, hogy szívesen leigazolnák a Juventus…..
A Juventus egyértelművé tette, hogy semmiképpen nem hajlandó 40 millió eurónál többet fizetni Mauro Icardi játékjogáért, a Corriere dello Sport értesülései szerint pedig ez legalább 20 millió euróval elmarad az Inter által meghatározott ártól, még ha a bónuszokat is figyelembe vesszük. A napilap…..
Bagg10 2019.07.15 13:14:15
@Nathas: pontosan.
Lesz az ára még 30 millio is :))))
Ez az Icardi nem egy hülyegyerek... ebben a helyzetben ezt kell csinálni.

CR addig szerepel majd középcsatár poszton ameddig nincs arra megfelelő alternatíva. Ha jönne Icardi változik a szitu.
A legjobb játékosunkat mindig kihagyják akik agyalnak, de Bernardeschi messze jobb mint bármelyik zsoldos külföldi bohóc (Roncsi kivételével).
Cr - Icardi - Bernardeschi lesz a nyerő hármas elől.
Az Inter soha nem tárgyalt komolyan a Juventusszal Mauro Icardi esetleges klubváltásáról, állítja a Corriere dello Sport. Beppe Marotta várhatóan a napokban találkozik a csatár feleségével és egyben ügynökével, akit szeretne meggyőzni arról, hogy mindenki számára a legjobb megoldás az lenne, ha az…..
Nem sűrűn esik meg, hogy a Juventus a legnagyobb riválisától, az Intertől igazoljon kulcsembert, pedig most erre igencsak nagy esély mutatkozik. Nem csak egy kulcsemberről beszélünk, hanem a milánóiak legjobb játékosáról, a nemrég csapatkapitányi karszalagtól megfosztott Mauro…..
Bagg10 2019.06.18 00:13:24
@JuventusFanatikus:
pontosan.
a többieknek:
Az olasz bajnokság merőben eltér a spanyoltól. Itt nem tud centert játszani, mert ha ráállítanak minimum 1, de reálisabban két mészárost aki követi, akkor a 2 belső védővel együtt már 4-en állnak ott. minden olasz csapat úgy tudja szűkíteni a területet és gyilkolni a másik játékát, hogy kénytelen vagy kivinni, nem is vonalszélsőnek, egyszerűen csak ki onnan középről, hogy kapjon levegőt.

Sarri 100% hogy 4-3-3-ban fog menni előre. Sem Mandzu, sem Higany nem képes azt centerként a jelenlegi állapotukban, amit a bagós megkövetel, ezért kell egy center. (Icardi passzolna amúgy ebbe a csapatba.)
A Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy a Chelsea együttesétől távozó Maurizio Sarri veszi át a zebramezes csapat irányítását. A 60 esztendős szakember csupán tavaly nyáron ült le a londoniak kispadjára, s 2021 nyaráig kötelezte el magát, arról azonban egyelőre nincsen hír, hogy a torinóiak…..
Az egykori AC Milan sportigazgató, Leonardo hivatalosan is visszatért a PSG együtteséhez, és a hírek szerint a klub ajánlatot kíván tenni Gianluigi Donnarumma és Sergej Milinković-Savić ügyében. A brazil szakember ezen a héten került vissza a francia fővárosban, miután a milánói csapatnál az idei…..
Bagg10 2019.06.15 23:29:44
@Grinta:
Az esetek 90%ában a személyes kapcsolaton alapszik minden. Rengeteg pénz mozog az asztal alatt.
A Hivatalos UEFA ügynöki jutalék 10%, ezt megállapodás kérdése ki fizeti. Van amikor maga a játékos. Ezen felül a játékos aláírás pénze megy rendszerint 4-5 felé. Ebből kap a sportigazgató, van hogy az edző, a menedzser, (rendszerint 2-3-4 menedzser, mert manapság nagyon ritka, hogy valaki egyedül megoldja, arra csak a nagyon nagyok képesek), a játékosnál marad szerintem ebből a legkisebb. De ez is változó lehet.
Aztán a mindenkori fizetésének általában a 10%-a megy a menedzserhez, aki attól függően hogy állapodott meg a háttérben a belső emberrel, (sportigazgató, edző, alelnök, az aki végigvitte belül az igazolást) van hogy feleznek.
De ez egy nagyon zárt és bonyolult világ, az hogy egy igazolás végigmenjen rengeteg dolgon bukhat el és sajnos a szakmai oldala az egésznek olyan 20%.
A Sportitalia szerint a Juventus ajánlatot tett Adrien Rabiot-ért, a Paris Saint-Germain "rebellis" játékosáért. A 24 éves középpályás szabadon igazolhatóvá vált, miután lejárt a szerződése és nem volt hajlandó meghosszabbítani azt, ami dühös reakciót váltott ki a francia…..
A Calciomercato értesülései szerint hamarosan lezárul João Cancelo ügye, s mindössze egyetlen a Juventusnál töltött szeztont követően, a portugál szélső 50 millió euro körüli összeg fejében a Manchester City csapatához igazol majd. Cancelót már huzamosabb ideje hírbe hozzák az angol…..
A Napoli nem az egyetlen olasz klub, amely szeretné megszerezni a Real Madridtól James Rodriguezt. A Bild arról számolt be, hogy Cristiano Ronaldo arra buzdítja a kolumbiai középpályást, csatlakozzon a Juventushoz. A 28. életévét hamarosan betöltő válogatott labdarúgó az elmúlt…..
Bagg10 2019.06.04 00:27:17
@Grinta:
Aldo azt mondta, hogy Bernardeschire és Mandzura volt a legjobb hatással CR érkezése a támadó szekcióból, a többiekre negatív hatással volt, amire a szakmai stáb nem volt felkészülve, vagy legalábbis váratlanul érte őket.
A Chelsea mestere, Maurizio Sarri már Olaszországba utazott, újságírók pedig rögzítették, ahogy belép egy milánói hotelbe, amely számos esetben tárgyalási helyszínként szolgált a Juventus számára. Több forrás szerint, beleértve a Sky Sport Italia és a Sportitalia arról számolt be a minap, hogy a…..
Borítékolható volt, de mára hivatalossá vált, hogy a Juventusszal zsinórban három bajnoki címet nyerő Antonio Conte váratlan, a zebramezes szurkolók számára nehezen értelmezhető és elfogadható döntést hozott, s a következő szezontól átveszi az Inter irányítását. A milánói klub tegnap jelentette be,…..
Bagg10 2019.06.02 01:27:22
Contéról annyit fűznék hozzá, hogy edzőként csalóka a karrierje...
Ha emlékeztek még egy Nevio Scala nevű edzőre, egy zseni volt az öreg, Ő találta ki azt a 3 belső védős rendszert a 90-es évek elején a Parmanál.
Mindenki elfeledte, de 2010-ben Walter Mazzari előszedte a Napolinál, félig szükségszerűségből.
Ezt másolta le azonnal 2011-ben a Lazio, Udinese és Conte a juventussal. Annyira váratlan volt és nehéz volt először ellene játszani, hogy a bajnokság végeredménye: 1. Juventus (Conte), 2. Milan (Allegri), 3. Udinese (Guidolin), 4. Lazio (E. Reja) és 5. Napoli (Mazzari)
Az első 5 helyezett csapatból 4 így játszott.
Később amikor a Juventus fejlődése megfeneklett és a csoportból nem tudtunk továbbjutni a BL-ben, azért volt jó döntés angliába menni, mert még egyszer ugyanazt eladhatta. Az angol bajnokság taktikailag messze elmarad az olasztól, a menedszereknek sokkal több ideig tart reagálni dolgokra, - első évben bajnoki cím. Második évben már 5. hely és 30 pontot kapott a bajnok Citytől...

Szerintem nincs semmi más adu a kezében. szakmailag szerintem Spaletti jobb, de ez csak az én magánvéleményem. Marrottával való hatalmas barátságnak köszönheti a szerződését, illetve annak, hogy így a szardarabok ha csak kis ideig is, de valakiknek képzelhetik magukat, odaszúrtak egyet a Juvénak :)
Nagyjából ennyi az örömük egész évben.

Calciopolihoz pár adalék:
2004-ben Fachetti volt az szardarabok elnöke. Lényegében lebukott, hogy a nevezéskor hamisított bankgaranciákat rakott le. Ez 2005-ben bukott ki. Lényegében ki kellett volna zárni a szardarabokat és Fachettit meghúrcolják. Viszont rákos volt már az öreg és pont Moggi volt az, aki kiállt mellette és eltusolták az ügyet, 20006-ban meg is halt.
(Egyetlen egy meccsről derült ki végülis hogy full bunda volt, ez a 2003-as Empoli-inter 3:4)
Végezetül a Juve kizárása előtti hónapban vette meg 1 millio dollárért a Serie B közvetítési jogait Moratti egyik média cége és adta el 2 hónappal később 20 millioért... szóval voltak ott undorító dolgok.
A Tottenham Hotspur menedzsere egy, a Bajnokok Ligája döntője előtti sajtótájékoztatón különleges kérdést kapott egy olasz riportertől - tudósít a Football Italia. Mauricio Pochettino éppen a csapata előtt álló, Liverpool elleni BL-döntő fontosságáról beszélt, amikor a…..
Mint ismeretes, Allegri távozik a Juve kispadjáról, biztosra pedig még nem tudhatjuk, hogy ki lesz az utódja. Az egyik esélyes a Lazio sikerkovácsa, Simone Inzaghi. Vajon méltó utódja lenne Maxnak? Ismerjük meg kicsit jobban, hogy erre a kérdésre válaszolni tudjunk. Az ifjú tréner eddig csak a…..
Bagg10 2019.05.24 02:41:26
Üdvözlök mindenki, ritkán írok, szólok hozzá, inkább csak olvasóként követem az oldalt.
Játékosügynök és sportmenedszer vagyok, évtizedek óta ebben élek, így én másként látom a dolgokat, néhány gondolatot szeretnék veletek megosztani az edzőkérdéssel kapcsolatban:

Allegrinek egy évre még érvényes szerződése volt. BL-búcsút követően elég hosszú idő telt el, tehát racionális, jól átgondolt lépés volt a leváltása. 5 bajnoki cím, 4 olasz kupa, stb. mindenki ismeri az elmúlt 5 év eredményeit.
Tehát mivel érvényes szerződése volt, amikor ezt felbontották már a háttérben tudták hogy olyannal tudják pótolni, aki JOBB, mint Allegri. Ne higyjétek, hogy hazárdirozás lenne a klubházban, nem szellemi fogyatékosok vezetik a Juventust!

Vegyük sorra a feldobott jelölteket:

Sarri - adott egy olyan Chelsea, akivel dobogó a bajnokságban, két kupadöntő úgy, hogy 3-4 éve igazán nagy nevet nem igazoltak. Ráadásul a klubot kizárták az átigazolásokból. Sarrinak érvényes szerződése van a londoniakkal, idén kimaxolta őket, nem fogják elengedni, mert nincs az az edző, aki most nyáron odamenne, tuti bukó.
Nagyjából Sarri menedszere intézett pár száz euroért pár cikket, hogy dobják be Sarri nevét, hogy esetleg jó pozicióból tárgyalhasson egy esetleges szerződés módosításnál, fizetésemelés, plusz egy év, stb.

S.Inzaghi - Ti egy olyan edzővel indulnátok neki a BL serleg vadászatra, akinek egyetlen BL meccse sincs edzőként? Túl nagy kockázat. Lazio bajnokságban nem volt olyan meggyőző, kifejezetten szar periódusaik is voltak, nem tartom realisnak, hogy most felvállaljanak ekkora kockázatot feleslegesen.
Egy olasz kupa szerintem kevés a Juve kispadra belépőnek. (Az idei teljesítmény alapján Gasperini ezerszer többet tett le az asztalra!)

Conte - az az száz euros nyilatkozat nagyon nem kellett volna és cserben hagyta a Juvet 5 éve, Interhez megy Marrotta után, ne sírjatok utána. Allegri amikor beugróként BL döntőbe vitte a csapatot ugyanazzal a kerettel, amivel Conte a csoportból nem tudott továbbmenni es rinyált mindenhol a világsztárok után, nagyjából beárazta szeretett Contenkat.
(Agnelli szerencsére nem feledte a pireuszi és isztambuli esteket)

Mourinho abszolút esélytelen. Teljesen ellentétes mint amit Agnelli akar. Ronaldo sem szereti, jelenleg lényeges szempont, hogy az új edző Roncsinknak is ideális legyen, elismerje és felnézzen rá!

Ancelotti az egyik legnagyobb esélyes, ha van egy kis esze, dobbant a koszos afrikaból.

Végezetül, télen Agnelli és Guardiola kezet adott egymásnak, hogy a City után a következő kispad a Juve lesz. Allegri szerződését is úgy lőttek be, hogy Guardiola szerződésével egyszerre járt volna le.

Szerintem első számú jelölt Guardiola, ha a következő 3 hétben ra tudjak beszelni, hogy lepjen most akkor O jön, ha nem, akkor Ancelotti elárulja a cigányokat és dobbant... valamint Laurentis nagyon szereti a pénzt :))
Az olasz sajtó legújabb értesülései szerint hamarosan megoldódhat Massimiliano Allegri pótlásának kérdése, hiszen a Tottenham Hotspur csapatát irányító Mauricio Pochettino igent mondott a Juventusnak. A La Gazzetta dello Sport arról számol be, hogy a Juventus sportigazgatója,…..
Ma  hivatalossá vált, hogy öt sikeres esztendőt követően, leköszön a Juventus mestere, Massimiliano Allegri, így tovább erősödtek a leendő utódjával kapcsolatos pletykák, s az olasz sajtó legújabb értesülései szerint a klub felvette a kapcsolatot a jelenleg a Chelsea alkalmazásában álló Maurizio…..