Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szálinger Balázs

424 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkezdődött az új szezon, persze még csak az élvonalban, nélkülünk. Nem egy, nem kettő, hanem pontosan: egész csapatnyi volt játékosunk lépett pályára az élvonalban a hétvégén. Kíváncsiak voltunk, mire jutottak. Kecskemét-Ferencváros 1-3Pavicsevics (Kecskemét) kezdő…..
Biztos nagyon bénán hangzik, de a kékeknek esélyük se volt a sárgákkal szemben. Felkészülési meccs, tűző nap, edzőpálya, kerítéses-körbeállós rendszerben. ZTE-Pápa 3-1. Az eredmény mögött áll egy másodosztályú csapat, ami fel akar jutni, meg egy élvonalbeli, ami nem…..
Hajrá ZTE! Újra itt van?! 2014.07.11 12:11:45
Új tulajdonos, új vezetés, új csapat, egy régi-új címer és a régi blog, újra! Ha már első bejegyzés, akkor egy kis visszatekintés hétfőre, fél 10 magasságában a székházban megtisztelő módon nekem sikerült elsőként megkaparintani a 2014/15-ös szezonbérletet az új…..
Van egy plakátom, amiből tudtommal egyetlen van a világon. A bükkábrányi kocsma ajtajáról szedtem le a meccs után. Kupameccs volt - emlékszik valaki az eredményre? Ha jól emlékszem, abban a szezonban aznap léptük át egyedül a Dunát - vagy nem jól emlékszem?…..
Kultúrpart Most nem ti: most én 2012.10.02 09:02:00
Nincsenek különösebben visszhangos odamondások, annál több van viszont az olyan sorokból, sorpárokból, amit ha akarnánk se tudnánk másnak nevezni, mint költészetnek.Nyolc évvel az első lemez (Buzi-e vagy? - 2004) után került lemezgyári prés alá a második Sickratman-album. Ez…..
Ritka a teljes összefogás a legnagyobb hazai szurkolócsoportok között - ez az eddigi egyik legszebb. Kattints IDE, barátaink blogjára, és megérted...
Mi lehet a legelrettentőbb szó, amit ha ráírunk egy zsákmánynak való papírdobozra, soha senkinek a büdös életben nem jut eszébe azt kinyitni? Kis ötletelés: ismerjük meg jobban nagy fogalmainkat. Költözés előtt állunk, és komoly problémát jelent, hogy az egész háztartásnyi…..
  Lehetne azzal kezdeni, vajon a „bazmeg” szó mennyire vált köznyelvivé? Mert nagyon. Nyugodtan föl lehetne venni a magyar nagyszótárba, mindenféle akadémiai szűrőn átjutna (ha még nem jutott át, nem tudjuk, nincs nálunk a B betűs példány). Hogy az ötvenes…..
Hajrá ZTE! Ma valami eldől 2011.10.22 08:29:15
Annyi-annyi forduló előtt éreztük azt, hogy ha ma se győzünk, akkor vége a dalnak. Valahogy mindig úgy jött ki a lépés, hogy fordulók után meg azt éreztük, hogy furcsa módon mégis van van hosszabbítva a reménykedés - erre jók az ikszek: nem teszik világossá a jövőt, csak…..
Kolozsvár Blog Magyarnak lenni jó 2011.10.14 16:24:00
Látjátok, ők meg tudták csinálni, és ti még ennyire sem voltatok képesek.  ..
Még soha ennyire nem voltam biztos a győzelemben, mint ma a Videoton ellen, idegenben. Ez tűnhet őrültségnek, hiszen mégis csak utolsóként mentünk a bajnokhoz - de higgyétek el: minden sugallat, isteni jel, a vonaton hallgatott számok, minden azt mondta, hogy ma. Még amikor korábban…..
Bizony ám:..
A Palotanegyed A nemzet lépcseje 2011.09.06 07:47:00
A Nemzeti Múzeum lépcsőjén ülni igazi pesti egyetemista rítus. Ki kéne ajánlani mindenféle útikönyvekbe. Annyira. Koraőszi és tavaszi napok koradélutánjain óriási nyüzsgés a Nemzeti lépcsőjén. Nem jegyért ülnek sorban a kincseket megtekinteni akaró turisták, dehogy: a…..
Végül is tök mindegy, mutogattál vagy nem mutogattál, a lényeg az, hogy a mozdulatodra minden ZTE-drukker szíve hatalmasat dobbant. A tiéddel együtt. Nyugi, tudjuk mi. Mi meg tudjuk köszönni azt, amit te nem. Köszönjük, hogy velünk voltál, legjobb tudásod szerint erősítetted a…..
Ez a hordópultocska úgy titkos helyem, mint az a másik - csak ezt rengetegen ismerik. Badacsony, az ország legszebb panorámája. Ellenvetés?Nagyon-nagyon lehajtott fejjel előrebocsátok valamit: két hete voltam ott, és nem ízlett a bor. Azt hiszem, a szürke még lelkesített, de a…..
Szálinger Balázs 2011.09.02 23:28:37
@kistesoka: nahéééé! azért tetszik legjobban, mert épp ott jártam, és kellett egy címlapos, mi?
Na kérem, van egy grafikám (az alapot köszi Gábornak), tanulságos. Itt bizakodás van, az új mesternek sok sikert, sok zalaegerszegi évet kívánok, a csapatnak már kívántam eleget, aztán mi lett belőle.És nincs apátia. Nem kell dobogóra mennünk. És bízom benne, hogy le lesz…..
Egy általunk ismeretlen huncut német ember készítette ezt a felvételt egy apró repülő fedélzetéről. Fókuszban a Nyugat-Balaton, Keszthelyi-öböl - egy-egy pillanatra ellátni keletre is. Azért Tihanyig sajnos nem. De itt van helyette Szigliget, Badacsony, Keszthely, Fenékpuszta. A…..
Szálinger Balázs 2011.09.01 18:49:46
@KEEP: oké ott a pont, bocs - aki ért hozzá, az ért hozzá.
Megint egy TV2-riport, nem tudunk mit csinálni. A balatoni motorcsónakos világról. Ja, hogy ilyennek nem szabadna lennie? De van.   Papp Gergely néha egészen a népmesés Szabó Gyulát idéző hanghatásokkal operálva mutatja be a balatoni nyarak egyik neuralgikus kérdését: a…..
Balaton Blog Nemcsak a Nemere 2011.08.31 10:59:00
 Érdekes TV2-videó a parton veszteglő és a Kékszalagon szárnyaló hetvenötös vitorlásokról.   Van itt ugyanis egy Lillafüred meg egy Sirocco is. A Nemeréről meg már írtunk, szépen fel is köszöntöttük.   ..
Nagyon elárvult a Balaton-part a programokat illetően – a nyárnak vége, a szüreti szezon még odébb van. Keszthelyre viszont jönnek a táncosok. Szeptember 15. és 17. között rendezik meg idén kilencedik alkalommal Keszthelyi Táncpanorámát. Balett, néptánc, gyerekelőadás. A…..
Fejlemények vannak a nagybereki láppal kapcsolatban - az Indexen június után újabb cikk jelent meg az ügyben. Aki dühös akar lenni, tovább olvas.Ja nem, semmi egyéb, mint az, hogy igen, valami egész pontosan ilyet mondtunk mi ITT. Az Index mai cikke. Hát ennyi. Lesz ott beton, csak…..
Olyan új magyar mikroszkóp készült, hogy a fél világ ide fog járni. De hova is? Hát a Balatonhoz, ahol tesztelik.A Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézetben készült el annak a mikroszkópnak a prototípusa, amely elég komolyat újíthat az édesvíz- és…..
Remek Recorder-összeállítás a címben jelzett témakörben. Itt ni:De biztos, hogy csak ennyi van?  ..
Balaton Blog Bujtor élő emléke 2011.08.29 07:55:00
Már múlt héten be akartunk számolni a II. Bujtor István Filmfesztiválról, de akkor még kevésnek tartottuk a dolgot. Most itt vannak az eredmények. A házigazda Balatonszemes, a szervezők pedig az önkormányzat mellett a helyi Latinovits Művelődési Ház, a Magyar Versmondók…..