Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Keresztes András

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventusnál még mindenki Cristiano Ronaldo kiállításáról beszél, de Alex Sandro szót ejtett a formálódó csapatról, a jelenlegi szezonról és a jövőről is. "Cristianót nagyon motiváltnak láttam, s alig várja, hogy pályára léphessen a Valencia ellen történt igazságtalanság után." - mondta az…..
Keresztes András 2018.09.22 10:15:34
Massimiliano Allegri szerint a Juventus megérdemelt győzelmet aratott, azonban még sokat kell dolgoznia az együttesnek. A bianconero csapat három győzelemmel kezdte a szezont, azonban most sem kerekedett könnyedén felül ellenfelén, hiszen a vezetőgól megszerzését követően Gervinho…..
A Lazio utáni győzelem után, a Parma ellen szeretne 3 ponttal gazdagodni az Öreg Hölgy.  A Stadio Ennio Tardinibe utazik a Bianconeri és szombaton, 20:30-kor feszül egymásnak hosszú idő után a két nagy múltú egyesület. A Parma megjárta a poklok poklát, hogy ismét…..
A Parma csapatánál bemutattak két friss igazolást is egy sajtótájékoztató keretein belül. Alberto Grassi és Alessandro Bastoni az átigazolási hajrában csatlakozott hétvégi ellenfelünk keretéhez. A bemutatásuk során érintőlegesen a Juventus elleni összecsapásról is…..
Marcelo nosztalgikus hangnemben nyilvánult meg barátja Cristiano Ronaldo kapcsán. Továbbra sem csendesednek azok a hírek, amelyek szerint a Juventus figyelemmel kíséri Marcelo helyzetét. Olaszországi jelentések szerint az elkövetkezendő 12 hónapban kísérletet is fog tenni az Öreg…..
Szombat este a Lazio felett győzelmet aratott a Juventus Torinóban, a két gólt pedig Miralem Pjanić és Mario Mandžukić szerezte, viszont a mester sokakat meglepett Paulo Dybala, Douglas Costa és Juan Cuadrado padoztatásával. „A mai mérkőzés különbözött a Chievo ellenitől, és…..
Marko Pjaca képviselője nemrégiben elismerte, hogy jelentkeztek egyes akadályok a horvát válogatott átigazolása kapcsán, azonban az ügynök reménykedik benne, hogy ezeket az akadályokat sikerül elhárítani. A Fiorentina tárgyalásokat folytat az Öreg Hölgy vezetőségével a szélső ügyében, akire nem sok…..
Francia beszámolók szerint a Paris Saint-Germain vezetősége még mindig érdeklődik a Juventus balhátvédje, Alex Sandro iránt. A brazil futballistát már többször hírbe hozták a PSG és a Manchester United együttesével, és állítólag nemrégiben a PSG 40 millió eurós ajánlatot is tett a játékosért,…..
Keresztes András 2018.08.03 14:16:09
Keresztes András 2018.08.03 15:04:57
@Rivendell: látok rá esélyt, nekik is kell előbb - utóbb új motivációt, kihívásokat keresni és Ronaldo az ő leigazolását kérte a vetetőségtől. Kiváncsian várom a fejleményeket
A várhatóan a mai napon lezáruló átigazolások után szárnyra kaptak egyes becslések, amelyek Leonardo Bonucci, Gonzalo Higuain és Mattia Caldara bérét latolgatták. Mindhárom játékos ma esik vagy esett át az orvosi állapotfelmérésen, és miután már mindenki rábólintott az átigazolásra, az orvosokon…..
Keresztes András 2018.08.02 17:24:09
@Dr. Grant: Lehet h sokaknak túl sok de hogy erősebb lesz vele a védelmünk, az biztos, márpedig csak a győzelem ami számít
Keresztes András 2018.08.02 20:41:30
@Juventino73: maximàlisan egyetértek veled, erre szerettem volna reflektálni korábbi hozzászólásomban
A világraszóló üzlet nyélbe ütése után, megszólalt Cristiano Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes is, aki elárulta, a Juventus lesz az utolsó csapat a portugál klasszis életében, s így Torinóban zárja fantasztikus és eredményekben gazdag pályafutását. Az ötszörös aranylabdás…..
A Juventus friss szerzeménye, João Cancelo nem meglepő módon a legjobbak között említi csapattársát, Cristiano Ronaldót, illetve tiszteletteljesen köszönetet mond az Internek, ahol az előző szezont töltötte. „Öröm számomra és mindenki számára, hogy olyan futballistával játszhat, mint Ronaldó, aki a…..
Keresztes András 2018.07.12 22:31:48
Olasz források szerint a Paris Saint-Germain 40 millió eurót ajánlott a Juventus brazil védője, Alex Sandro játékjogáért, azonban az ajánlatot gondolkodás nélkül visszadobta az olasz klub vezetősége. A brazil játékos ismét a nyári átigazolási időszak egyik főszereplője, és…..
Keresztes András 2018.07.11 17:55:08
A Juventus mestere, Massimiliano Allegri szerint a klub számára komoly előrelépést jelent Cristiano Ronaldo megszerzése. Az olasz rekordbajnok komoly meglepetésként igazi klasszist igazolt Cristiano Ronaldo személyében, akitől lényegében kimondatlanul is az az elvárás, hogy BL-címhez segítse a…..
Keresztes András 2018.07.11 15:38:43
Immár hivatalossá vált, hogy a Juventus az utóbbi évek egyik legfontosabb igazolását végrehajtva megszerezte a Real Madrid ötszörös aranylabdás klasszisát, Cristiano Ronaldót. Ma felgyorsultak az események, s a délutáni pletykák szerint a Juventus elnöke, Andrea Agnelli, valamint a játékos ügynöke,…..
A Sky Sports spanyol átigazolási szakértője szerint a Real Madrid beleegyezett Cristiano Ronaldo 100 millió eurós átigazolásába. A Juventus kész új lökést adni Cristiano Ronaldo így is rendkívül fényes karrierjének, és négy évre szóló szerződéssel kötné magához a…..
Keresztes András 2018.07.10 17:42:38
Gianluigi Buffon a Paris Saint-Germain együtteséhez csatlakozást követően óriási megtiszteltetésről beszélt, illetve a francia fővárosi klub projektjét méltatta. A PSG-nél pénteken végre átesett az orvosi vizsgálatokon, illetve ezt követően a párizsi együttessel egy éves szerződést írt alá, amely…..
Keresztes András 2018.07.07 08:51:33
A francia média beszámolói szerint a Paris Saint-Germain szeretné megszerezni a Juventus sztárját, Paulo Dybalát, aki a távozóban lévő Edinson Cavani helyére léphetne a párizsi klubnál. A Paris United dobta fel a történetet, s azután bejárta a francia és a spanyol sajtót,…..