Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rka

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy bevezették az újbudai alkoholstopot, ideje kicsit visszakacsintani a témára. A rendeletről az utóbbi idők egyik legnagyobb vitája alakult ki az Urbanistán, bár azért abban nagyjából egyetértett mindenki, hogy a szesztilalom baromság. (Ennél nagyobb egyetértés furcsamód…..
Időről-időre rácsodálkoznak az emberek, hogy miért ilyen szarok mások a Magyarországon kapható sörök, mint német/cseh/holland közértekben kapható márkatársaik. Balázs gyárlátogatáson próbálta leleplezni a Kozelt: Haverokkal úgy határoztunk - mivel idén nem voltunk olyan…..
végre van némi idő, szombat reggel, aludni úgysem bírt blogger, már nyolc előtt megjárta a lellei interspart, úgyhogy ez most hosszabb, kifejtős post lesz. alapvetően két dologról fog szólni: egyrészt arról a bizonyos plakátról, amelyen félmeztelen gyermekek szerepelnek, s amely…..
Megléptem a dolgot, vettem autót. Mostantól mindenki küldheti a címeket mindenféle ismerős pszichiáterekhez. Beleültem abba a kocsiba, amit optimista sejtéseim szerint a magyar autós társadalom fele lehány, a kétötöde észre sem vesz, talán még ha nekimegy, akkor se. A maradék…..
Kerület Addict Ráday Kultucca 2008.06.08 15:54:00
INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/budapestblog/raday/feed", "width":"450", "height":"300", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3", "target":"blank", "staticUrl":"http://static.indafoto.hu" });…..