Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FCUK24

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nemzetközi szélsőjobb önjelölt főideológusa szerint a magyar kormányfőt azért támadják, mert meg akarja védeni Európát a végzettől, illetve őrzi a magyar határokat; Orbánnál az ellenségkép rugalmasan változik, ezt mindig a saját politikai szükségletei szabják meg; Kitartani! - ez a fő jelszó e…..
Amikor az európai elit tekintélye megrendült, Magyarország hátat fordított minden értéknek, amit az EU megtestesít. A külföldi tőkét már nyugtalanítja Orbán választási sikere, a múlt hónapban eszméletlenül sok pénz távozott az országból. A Nyílt Társadalom Alapítvány kipaterolása véget vethet…..
FCUK24 2018.05.23 11:45:36
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: valóban az alapítványra gondoltam.

ami a CEU-t illeti, nem üldözi el senki, a törvényhozás élt a jogával, és törvényt hozott, nekik meg joguk van betartani, vagy elmenni. az elején nem hisztizni kellett volna, emg időt húzni, hanem intézni a törvénynek megfelelést, és akkor most nem szorongatná őket az idő. jut szembe, egyszer már "elüldözték" őket, Prágából ide, tudod, ott mi volt a bajuk? nem akartak megfelelni a törvényeknek. hát nem érdekes? :)
FCUK24 2018.05.23 18:41:37
@élhetetlen: "Kimaradt az életedből, hogy a a CEU közben teljesítette a feltételeket, van campusza New York államban, előkészítve a szerződés, amit New York kormányzója kész aláírni, erre a magyar kormány úgy döntött, hogy most nem írja alá, adott egy év haladékot. Kinek, ha a CEU nem kérte? " kimaradt az életedből, hogy előtte hónapokig ment a hiszti, na ugyanennyi idő jár a kormánynak is. ja, hogy most már az egyetemnek szorít az idő? így jártak.
FCUK24 2018.05.24 01:15:56
@élhetetlen: ja, értem, tehát a nyilatkozatok dömpingje meg a tüntetések azért voltak, mert az átalakításhoz úgyis kell az idő, és legalább ne unatkozzanak addig az emberek :)

ami a kommented második részét illeti: nem minden tisztességes ,amit meg tud tenni az ember, de ha meg tudja, miért ne tenné meg? lehet úgy is, ahogy Fletóék csinálták, hogy akartak valamit, tárgyalgattak, közben telt az idő, meg lett belőle egészen más, mint amit eredetileg akartak, aztán néha meg végül semmi nem lett. ja de, csőd.

na inkább az legyen, ami most van, mint az, ami akkor.
ha meg nem tetszik, el lehet menni.
Olyan hibák vannak az egyik idei szakmai érettségiben, amelyek miatt egy valamirevaló oktatási rendszerben érvényteleníttetnék a vizsgát. Itt nálunk senki nem szól egy szót sem. ..
Az EU-n belül a politikai állapotok leginkább Közép-Kelet-Európában idézik a múlt század 30-as éveit, de most Olaszország is rálép arra az útra, amely a pusztulásba torkollt és a populizmus még csak erősödni fog. Kína szívesen ad pénzt Magyarországnak és a régió többi államának, csak éppen kemény…..
Nem kell mindig ordas, lólábkilógató hazugságokra gondolni az állami propaganda kapcsán. Sőt, a most bemutatandó példa épp azt igazolja: a legaljasabb módon manipulál az adónkból fenntartott, állami hírügynökség...
FCUK24 2018.05.23 01:33:28
@morpho: a b1 jó eséllyel az MSZP állami támogatásából él, az meg ugye állami. Ha nem tudtad volna...
A Jobbik sem úszta meg balhé nélkül a választási vereséget - és hogy ez mennyire fontos a Fidesz, mi sem jelzi jobban, minthogy nem kis részben épp a propagandakiadványaik adnak teret a párt belügyeinek. Az azonban csak nézőpont kérdése: áruló-e Toroczkai László?..
A szombathelyi kalapácsvetőt a londoni olimpia (2012) megnyerése után gyakran szólaltatták meg az újságírók. Óhatatlanul szóba került a doppingolás is, legalább egy kérdés erejéig. Az újdonsült aranyérmes egyik válasza: „Sok volt a doppingeset is. Néha olyan érzésem van, hogy ezt a számot csak én…..
2016 óta irányítja Fürjes a budapesti fejlesztéseket, mindezt pár napja megerősítették. Tarlós önállósága zéró, teljesen mindegy, hogy indul-e a következő ciklusban. ..
A liberális demokrácia Kelet-Európában néz szembe a legnagyobb veszéllyel az egész világon; A demokrácia és vele együtt az unió rámehet az új olasz kormányra; Az embercsempészek most Albánia felől próbálkoznak, Montenegró azt fontolgatja, hogy magyar mintára határkerítést állít az emberözön…..