Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Czimi

1 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Publius Az olimpia vadhajtásai 2012.08.01 12:35:23
Ezekben a hetekben mindenki az olimpia lázában ég, én viszont úgy érzem, néha túlságosan is. Sokan hajlamosak ugyanis arra, hogy bármely magyar olimpiai eredményt - legyen az pozitív vagy negatív – túlreagáljanak. Szilágyi Áron aranyérmében a magyar nemzet felemelkedését,…..
Tudtad? Napi fos (21. rész) 2009.08.20 18:07:00
 Most akkor menő, vagy nem menő?     Mi a fenéért kell átengedni egy főváros közepét egy reklámrendezvénynek? A Red Bull Air Race marketingfogásnak kiváló, érdekelni viszont nagyon keveseket érdekel. Nem véletlen, hogy éppen arra az ünnepnapra van rászervezve,…..
Régebben volt egy lázálmam arról, hogy hogyan kellene kinéznie egy dj szettnek a 2010-es években. A belépő egy olyan karszalag, mely méri a pulzusszámot, és egy értékelő gomb is van rajta. (A karszalag használata opcionális! Privacy paragépeknek marad a csuklóra nyomtatott…..
Jégkorong Kanada 2008.01.01 04:01:00
Kanada 30 Dwayne Roloson 1969 Edmonton Oilers (NHL) 37 Josh Harding 1984 Minnesota Wild (NHL)…..
Alaposan kitömték saját otthonában a bajnokot, de a Tampa eggyel többet kapott. A New York Islanders a New Jerseyt ütötte ki. A nap hősei: a Carolinában négy gólt szerző Eric Staal, valamint a triplázók, az Islandersből Sean Bergenheim, a Floridából David Booth, a Columbusból Rick…..
Nemrégiben egy törzsutas tapasztalatait tettem közzé a Szombathely-Győr vasútvonalról. Most megjött a válasz a MÁV Starttól. Vélhetően más MÁV-leányvállalatok közreműködésével készült. A 10. sz. Celldömölk-Győr vasútvonalon január elején valóban több, váratlan…..
A második nap egy fantasztikus meccsel kezdődött, majd a három esélyes sima győzelmével folytatódott. Ma már rangadót is játszanak. Így látták a főszereplők. Svájc–Franciaország 4-1A szurkolók hangpárbajában erősebbek voltak a franciák, a jégen azonban a svájciak…..
A Twitter Találd ki! játék első hetének végeredménye döntetlen volt, de az első két helyezet azért erősen meglépett a mezőnytől. A második hét legvége előtt pedig teljesen nyitott maradt a játék - tényleg bárki megnyerheti az e heti fordulót és az ajándékot!3 játékosnak…..
Webisztán Robozilla meetz Firefox3 2007.12.19 15:42:00
Megérkezett a Firefix 3 második betája. Én csak most kezdem próbálgatni, de a hírek szerint főként az új(abb) interfészen és az extrákban kell most keresni a bugokat, és elvileg a teljesítmény is érzékelhetően javult. Akik féltik a Firefox-beállításaikat, azok töltsék a…..
Blogolodom Benyomások 2007.12.06 06:26:00
 Régota nem irtam, sorry. Már a decembert tapossuk, azt hiszem a november kimaradt. Ez alatt az idö alatt nem sokat unatkoztam, van már házunk, kocsink, találtunk sulit, feltérképeztünk jopár boltot, vettünk a lakásba sokmindent, mint pl: ülögarniturát, konyhai gépeket,…..
Czimi 2007.12.06 09:33:11
Jégkorong Vagyunk kik, akarunk mit 2007.11.08 13:53:00
Először is abból indulunk ki, hogy a jégkorong a világ legjobb sportja, és mi szeretjük erősen. És ezt a blogot azért indítottuk, hogy ezt a megközelítésünket minél alaposabban kifejthessük, mégpedig folytatólagosan. Elöljáróban felteszünk magunknak néhány alapvető…..
Czimi 2007.11.08 16:07:27
Sztorik Vancouverből költözök 2007.11.05 17:05:36
Ideköltözök részben a napihírekkel...
Töltsük le a Google Earth legfrissebb verzióját, majd váltsuk angol billentyűzetkiosztásra a gépünket. Ezt követően egyszerűen nyomjuk le a Ctrl+Alt+A billentyűkombinációt, és máris bent vagyunk. Két géppel, egy F-16-ossal és egy SR-22-essel repülhetünk. Az alap kifutópálya…..
A Google bomb régóta ismert jelenség. Mivel a Google algoritmusa úgy működik, hogy akkor rangsorol egy szájtot feljebb a találati oldalon, ha arra sok releváns link mutat, ezt elég könnyű mesterségesen is gerjeszteni. Az ilyen "bombázásokat" persze ma már viszonylag jó…..
Közel a 2006/2007-es NHL-szezon vége, még néhány meccs, néhány nap, és kezdődik a nagydöntő, és hálistennek mindent meg lehet tekinteni a sportegykettőn ügyesen. Akár éjjel, élőben, eredetiben, akár másnap, magyarul. A jégkorong az a kivételes sportág, amelyet hazai…..
Régi tervem volt, hogy összeállítok egy csomó szolgáltatásról egy ilyen "mi hiányzik" listát. A sok téma közt azonban néha elvesznek az ilyen ötletek. Most meg, hogy a lifehack.org meg is írta a sajátját, már ugye nem sok értelme lenne. (Na majd más szolgáltatásokra,…..
Az Aktív ma olyat tett, amire kereskedelmi tévé csak nagyon ritkán vetemedik. Pozitív értelemben emlegette az internetet. A téma a Time Év embere választása volt. Persze az Aktív szerkesztőjének nem sikerült megértenie a Time cikkét, vagy ha mégis, ennek ellenére jobbnak látta azt…..
Megkapta a Passado terjeszkedik Európában, írja a ZDNet. A cikk szerint az van, hogy 13,2 millió dolláros tőkebefektetést kapott a közösségépítő szájt, és ez jó alkalomnak tűnik, hogy a jelenlegi - főként német, spanyol és olasz felhasználókból álló - ötmilliós tagságot…..