Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drogba88

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Esetleges hanghibákért elnézést kérek. Aki a német hibát nem értené. Auf & Weg. Ilyen nincs. Legjobb Öffnen & Schliessen lenne, de ha már mindenképp Auf akkor a zárva legyen "zu". Mert a Weg, az szó szerint "el"-t jelent, vagy utat. A játék leírása:…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.08.28 15:33:00
A jó szándék megvolt. A tegnapi ötletet megvalósítottam, szerintem jó lett. Szerettem volna befejezni a videót, de nem ment. Gyakorlatilag amint szerkeszteni kezdtem az anyagot, jött a hibaüzenet. Tudom, hogy aki (még mindig) Movie Makert használ, az sikeres ember nem lehet. Jó…..
Valahogy ez is kimaradt nekem, amikor anno végigvittem a San Andreast. Küldte: draglide..
Először is, annyira snassz már, hogy mindig ilyenkor jönnek elő a dublőrjeim, azt beszélik a nagy szart. Ne dőljetek be az ilyennek. Most jöttem csak haza, reggel írtam az utolsó kommentáromat. Az ál én-t bannoltam, már biztos van vagy a 6. ilyen nagyon vicces kölök. Amikor reggel…..
drogba88 2008.07.07 19:09:40
Az Airborne Herot készítők másik mestermunkája. Bár feltűnni nem hiszem, hogy sok embernek fel fog, de ne tudjátok meg, milyen nehéz volt az elején 3 féle hangzást megtalálni, hogy egyben lejátszhassam, illetve a végén megfelelő képeket szerezni... Ja és az Assholer egy elírás…..
Majdnem kész a videó, holnap be fogom fejezni. Csak este tudom befejezni és beleszámítva a youtube-os feltöltési és elfogadási időt, nem kizárt, hogy csak kedd reggel tudom kirakni a blogra, de ezen már nem fog múlni szerintem.Utóbbi heteim/hónapjaim zűrösre sikerültek, de…..
Új videómból már csak a szinkron maradt hátra, addig is nézzétek meg a 'GlitchHunterZ Team' videóját, ahol elég poénosan lehet biciklizni San Andreasban. Videó elején leírják, hogyan lehet megcsinálni. ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.06.04 21:14:42
Végre megjött az igazi ihlet, ami az új videót illeti. Majd meglátjátok, hogy ebből változatos videót elkészíteni enyhén szólva kemény dió, de sokan igazi szart akartak, akkor tessék.De ha sikerül megvalósítani azt, amit elképzeltem, akkor még sikerülhet is.Remélem hétvégén…..