Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kifli

0 bejegyzést írt és 108 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenek előtt a természetes szülés, gátvédelem, és ha lehet otthon… Minél természetesebben, annál jobb. Nos, személyesen a fenti mondatnak csak az első részével értek egyet, de azzal is csak akkor, ha az lehetséges, és nem jár nagyobb veszéllyel, mint a beavatkozás, vagyis császármetszés. Néhány…..
kifli 2015.10.11 13:20:57
@udvaros: rèszemről is,mert idiótákkal nincs erőm vitatkozni,annyi hogy ha nem trollkodsz,ideje felkeresned egy pszichiátert,mert súlyosak a tüneteid,de ez neked gondolom nem tűnik fel. Na ide sem jövök többet
A Celeb vagyok, ments ki innen! második szériája olyan kemény lesz, hogy már nem is Walter, a jóságos pókidomár fogadta a celebeket, szájában egy madárpókkal, és nem kígyókat kellett simogatniuk, hanem egy argentin kommandós mutatta be nekik, hogyan kell mérges kígyót lefejezni,…..
Imádjuk a késekkel hadonászó sorozatgyilkosokat, Dexter Morgant meg különösen, mert ért ahhoz, amit csinál, szakszerűen darabolja a gonoszt, amolyan jómunkásember módjára. A sorozat forgatásán azonban néha nem minden úgy sül el, mint ahogy azt a készítők szeretnék, legutóbb…..
Kérem szépen, a Comedy Central lendülete a webkettő irányába nem csökken, sőt, ő is beszálltak a "nép hangja számít" nevű társasjátékba, ami mostanában a kertévék kreatívjainak fontosabb kelléke, mint a Rolex óra meg a kokócsík a titkárnő seggén. Az RTL a…..
Mintegy százerer tévénézőt érinthet meglehetősen kellemetlenül a Viasat3 és a Digi TV közötti kötélhúzás, aminek kézzelfogható eredménye az, hogy nincs Viasat3 elérés a cég előfizetőinek tévéjén. A Digi TV-előfizetőket kedvenc sorozataik helyett az alábbi képen…..
Lehet bosszankodni, de ez van, a Grace klinika spinoff címe a Doktor Addison lett, amit sajnos nem egy comment:com-olvasó, hanem a sorozatjunkie egyik lelkes kommentelője ötölt ki, innen is gratula neki. Az RTL nyilatkozata: Lezárult a címadó játék. Köszönjük a javaslatokat, igazán…..
Kedves olvasóink, vége a szájkaraténak, ha eddig úgy tetszettek érezni, hogy a címadás egy könnyű szakma, akkor itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy végleg bevonuljanak a magyar tévétörténelembe. Az RTL Klub nyáron mutatja be a Grace klinika spinoffját (testvérsorozatát), az…..
kifli 2008.05.21 21:32:00
kifli 2008.05.24 19:54:39
kifli 2008.05.24 19:55:17
comment:com Mentsük a kanalakat! 2008.05.03 15:08:00
A sportot letudtuk délután, maradtak a filmek, sorozatok, néphülyítő bűvészműsorok és tehetségkutatók estére - lássuk miből élünk! Egy kora délutáni filmmel kezdünk, mégpedig az m2 Thomas Crown ügy című darabjával, amit azért emelünk ki, mert ez nem a Pierce Brosnan féle…..
Munkanap ide, vagy oda, négyre rakjuk le a vakolókanalat és a légkalapácsot (felméréseink szerint főleg nehéz fizikai munkából élők látogatják blogunkat), szóval hagyjunk ott csapot-papot, mert kezdődik a műsor. Első helyen James Bondot említem, habár nem érdemli meg. Tipikus…..
comment:com R.I.P. Mr. Minghella 2008.03.19 18:32:00
Tegnap 54 éves korában elhunyt Anthony Minghella brit rendező. Az Oscar-díjas rendező halálát egy múlt heti -  a manduláján és a nyakán talált rosszindulatú daganatot eltávolító, egyébként sikeres - műtétje után fellépő komplikációk okozták. "Egy dologban…..
Minden idők egyik legviccesebb és legangolabb sitcomját, a nálunk is nagy sikerrel futó Halló, halló című második világháborús vígjátéksorozatot megvették a németek, így most már semmi akadálya, hogy teli pofával röhögjenek saját magukon - már ha ez eddig nem sikerült…..
comment:com Belphegor újra gyilkol 2008.02.15 16:35:00
Ínyenceknek, filmbuziknak, a fekete-fehér thrillerek elvetemült rajongóinak és retróőrülteknek nagy hír, hogy újra előbújt a Louvre fantomja. És ijesztget. Ha hagyjuk magunkat. Az meg ugye, csak elhatározás kérdése. A lényeg, hogy Magyarországon a hatvanas években nem csak…..
kifli 2008.02.15 17:25:45
Megmondom őszintén, arra számítottam, hogy a Valentin-nap ürügyén mindent elborítanak majd a rózsaszín szivecskék, tocsogni fogunk az érzelmekben és a nyálban, miközben dundi Cupidók követelik tőlünk, hogy azonnal mondjuk meg, szívszagggató vagy vígjátéki kivitelben…..
kifli 2008.02.15 13:31:11
Jaj, de szeretjük, amikor az angol nyelvű riporotokat olyan kollégákkal fordíttatják az RTL klubnál, akik lófaszt sem tudnak sem az angol nyelvről, sem pedig az adott riport témájáról! Most is örültünk nagyon, hiszen a Fókuszban a SuperBowl-ról volt szó, amit eleve az…..
Kevés bunkóbb dolog van annál, mint egy embertársunk halálával szórakozni, így a Hét Faszkalapja díjat méltán kiérdemelheti John Gibson, a FOX News rádió egyik műsorvezetője, aki tegnapi műsorában jól elszórakozott szerencsétlen Ledger halálán. A linken meghallgatható…..
comment:com Oscar mindenáron 2008.01.16 17:51:40
A Golden Globe-gála bebukása és a Grammy-díjkiosztó fenyegetettsége fényében nem meglepő, hogy az amerikai Filmakadémia sietős közleményben nyugtatja a közvéleményt: az Oscar-gála meg lesz tartva, nyugi van, nem beszarni. Az már más lapra tartozik, hogy ha az írók bojkottjához…..
comment:com Hadas Kriszta felébred 2008.01.14 15:45:00
A Naplóban nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal. Hadas Krisztina igazságot oszt, csak azt nem tudja, miről. Gyorsan szögezzük le, hogy ez a poszt nem arról szól, hogy Tánczos Gábor bűnös-e, és ezt még sokszor el is fogjuk mondani a biztonság kedvéért. És azt sem vitatjuk, hogy a…..
comment:com Vicces Hősök 2007.09.27 11:19:00
Egy Greg Grunberg interjúban olvastuk, hogy Adrian Pasdar a Hősök forgatásán folyamatosan videózik, és a vicces kisfilmeket feltölti a YouTube-ra. Találtunk is egy szakajtónyit, itt van egy táncikálós, de van szívatós, spontán meglepődős és mindenféle más is. Tippünk, hogy a…..
kifli 2007.09.27 18:43:39
B lenne, de a befejezés miatt: C- J. K. Rowling: Harry Potter and the Deathly Hallows, Bloomsbury, 2007, 6190 Ft. A hetedik rész kampánya egy dologra volt felfuttatva, hogy valaki meg fog halni. Rowling nem viccelt: mindenkit megölt, akit csak lehetett. A jó regény megteremti olvasóját…..
Lehetne az alant beágyazott videóhoz kommentárt írni, de minek. Azt látni kell, hogy japán kiskölykök milyen műsort rittyentettek Jack Sparrow kapitány tiszteletére. Le a kalappal a magánéletben visszahúzódó és szégyenlős Depp előtt...
comment:com Sör és Shrek 2007.06.09 16:02:00
Két eset lehetséges. Vagy kihasználjuk a jó időt és elhúzunk egy grillpartyra, vagy akárhová, ahol hideg bólékat nyakalhatunk, meg szénfoltos debrecenit tömhetünk magunkba, ameddig a készlet tart. Vagy otthon maradunk a fotelban, ami ma kivételesen megéri, mert lesznek jó filmek.…..
kifli 2007.06.10 03:13:37
Egy hét kihagyás után újra itt, mégpedig egy  olyan faszival, aki iszik, dohányzik, káromkodik, mint egy kocsis, és mégis odáig meg vissza van érte mindenki, nő, férfi, kutya, kisgyerek. Leary egy akkora fazon, hogy az arca néha rá sem fér a képernyőre, de nem lehet nem…..
kifli 2007.06.08 14:57:59
Tudom, hogy genyóság ilyesmiken röhögni, mert végül is egy ember meghalt, de hát könyörgöm, nem én gyártom ezeket az idióta címeket, hanem a Napi Ász. Persze a streptococcus bulvárszempontból szar ügy, mert egy hülye nevű baktériumról van szó, szabad szemmel nem is…..
Miről szól: romantikus lelkületű nézőknek készülő sorozat ez, kényelmes vasárnap esti kakaózáshoz. Nézhetjük Afrikát (mert tényleg ott forgatták) egy ott élő amerikai család szemén keresztül. A tőzsgyökeres new yorki família tagjai persze nem mind örülnek annak, hogy egy…..