Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gilcsibill

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor Posztolónk nekiállt kiganézni a pasija anyjának a lakását, azt hitte, csak egy alkalomról lesz szó, és letudhatja a dolgot. Nem érti, miért őt használják rendszeres bejárónőnek, amikor nem olyan szegények és simán összedobhatnának egyre. Vagy a legjobb az ingyen? Hol vannak a szívességek…..
                       „Nem is úgy akarnám a költözést sem, hogy valaki mindent beáldoz és maga mögött hagy, hanem valahogy közösen elgondolva, hogy mindkettőnknek jó legyen” - Amikor az egyik fél csak kifogásokat hoz, akkor az azt jelenti, hogy neki így pont jó. A másik meg gondoljon, amire akar,…..
Ha egy olyan pasitól kérsz időt, aki addig se foglalkozott veled, ott már tényleg csak a szünet segíthet – lehetőleg az a fajta, amelyik örökké tart.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak…..
„Amikor néha az exeimmel levelezek, kiderül, hogy egyiknek sincs még normális kapcsolata, tehát nem biztos, hogy esetükben én voltam a hunyó” – Amikor egy nő kiáll az igazáért, és mindig övé az utolsó szó, az néhány pasinak indok lehet a lelépésre.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
„Nagyon sokszor megbántott, de nem tudom, tényleg ilyen-e a valódi személyisége, vagy valami miatt megjátssza magát.” - A pasi két hétig távol van, majd amikor újra felbukkan, olyan modort használ a barátnőjével szemben, amit eddig a csaj még nem tapasztalt.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok…..