Regisztráció Blogot indítok
Adatok
britni szpirsz

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Grőger Mátyás egy nagyon érdesek dologra bukkant, és nem habozott elküldeni nekünk. Az alábbi képre kattintva elérheted a Pöttyös (én még Túró Rudiként ismertem) hivatalos weboldalát ahol egy PowerPoint diavetítést tölthetsz le, amiben jópár optikai csalódás van, amik mind…..
britni szpirsz 2008.07.05 09:11:25
A mai képeket czevike küldte nekünk. Való igaz, hogy ilyen képek még nem nagyon voltak a blogon. Bár sokan optikai csalódásnak tartjátok, szerintem nem azok, viszont meg kell hagyni, hogy nagyon szórakoztatóak. Régen volt egyik osztálytársnőmnek egy könyve ezekről, állandóan azt…..
Manapság a sok beküldött kép mellett alig tudok kibontakozni, de most egy szuper képet találtam nektek, ez lesz ám a kihívás! A következő képen, kérem szépen, 100 filmnek a címe megtalálható. Én 35-ig jutottam el, lássuk ti hogy haladtok? :)Ha ráklikkelsz a képre megnyílik…..
Ha egy dolgot vihetnénk magunkkal egy lakatlan szigetre, az minden bizonnyal Fatih Terim lenne. Ebből a megközelítésből már nem teljesen esélytelenek a törökök, mert bár Tuncay Sanli, Arda Turan, Volkan Demirel és Emre Asik eltiltott, Nihat, Emre Gungor, Servet és Emre Belozoglu…..
Érdekes kis kép, bár én ezt a képet úgy csináltam volna meg, hogy helyet cserélnek, sokkal érdekesebb lett volna :D, Köszi, Nikitta!..
Subba Nitrós gyorsulás 2008.06.19 08:10:00
A bogárszerű külső rejtett nitró palackot takarhat mivel a nénike 5 másodperc alatt gyorsul fel félelmetesen gorombára. Van egy gyönyörű felépítése annak ahogyan begurul, ipari darálás és abból rugaszkodik…..
A mai képet Kiss Nikolett küldte. :) Azt hiszem nálam új értelmet nyert az a kifejezés, hogy "minden ami szemszájnak ingere" :D..
Subba Öregek vagyunk mi már ehhez 2008.06.10 12:20:00
Most döbbentünk rá, hogy lemaradtunk valami nagyon fontos fejleményről rocker-vonalon. Hol vannak ma már a farmerdzsekis, kannásboros, póverzsófis, szimatszatyros rockercsávók? A metroszexualitás (vagy mi) a jelek szerint teret hódít az amígaföldkerek táborban is...