Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FCUK23

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs köztünk nagy-jelenet, könny sóhaj és egyebek Ezt súgom csak teneked, drágám! Pá, kis aranyom pá ...  Vajon tényleg kirúgják Szájerné Handó Tündét? Ha esetleg valaki lemaradt volna róla: még szerdán szúrta ki az Index az Országos Bírói Tanács (OBT) aznapi üléséről készült összefoglalót,…..
Most már belátjuk: igaza van a kormánynak, hogy tűzzel-vassal rászállt Soros álcivil szervezeteire. Nem valódi civilek azok! Olyasmire verik el a drága dollárokat, mint szegények felzárkóztatása, hátrányos helyzetű családok támogatása, tanulás, családsegítés, jogi tanácsadás. Mi ez, ha nem direkt…..
FCUK23 2018.05.18 18:46:55
@taga20: miért, ti már éheztek? pedig a liberókat sem fizettétek még ki, ideje lenne utalni, mert Bősz még bőszebben fogja követelni a jussát :):):)
A legnagyobb német menekültsegítő szervezet díját kapta meg a Magyar Helsinki Bizottság két vezetője. Európában egyre inkább az Orbán Viktorhoz hasonló autoriter politikusok jelölik ki az utat, ők mondják meg, mi a szabály. A magyar kormány másodpercek alatt kénytelen volna lehúzni a rolót, ha…..
Az „egyre nyomasztóbb magyar politikai és jogi környezet” miatt a Nyílt Társadalom Alapítványok elköltözik Budapestről. Nem maga az elkötlözés a tragédia, hanem ami mögötte van: a társadalmi folyamatok. ..
FCUK23 2018.05.17 19:41:46
@taga20: menj orvoshoz, taga, túlságosan frusztrált vagy :D:D:D
FCUK23 2018.05.17 21:04:17
@taga20: már majdnem komolyan vettem, hogy dolgozol, de látom, kitetted a mosolyt, mert ez tényleg kva nagy vicc. nincs az a balfasz, aki munkát adna egy ilyennek mint te.