Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Para Celsus

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hittem, mindent tudok a pszichobizniszről. Tévedtem. Kiderült, hogy a pszichológiai szolgáltatásoknak van egy olyan, szűknek aligha mondható szegmense, amely legalább annyira jó üzlet, mint amennyire veszélyes. A csapatépítő tréningekről van szó. Ezek fokozott kockázata abban gyökeredzik, hogy -…..
Para Celsus 2019.05.10 06:02:38
@enestis: " A feladatok előtt van beszélgetés, feltárulnak félelmek, fenntartások"
A terápia helye a pszichológus díványa, ahol orvosi titoktartás mellett feltárhatók a gátlások. Nem pedig egy csapatleépítő negyven kvázi idegennel, akiknek semmi közük a lelki életemhez.
Ez olyan, mintha mostantól csapatépítőn aranyérműtétet is végeznének, mert Béla jobban teljesít, ha kényelmesen tud ülni... a többi melós meg végignézné, mert az "erősíti a bizalmat"...
A nyár a céges csapatépítők szezonja is. Kevesebb a munka a legtöbb üzleti szektorban, „a fű sem nő”. Építsünk hát csapatot! Csak nehogy meglepődjünk, mikor csapat helyett egymást utáló, sértődött kollégák jönnek vissza az elvonulásból. Sajnos, annyi tapasztalat a legtöbb cégben nincs erről, hogy…..
Rrrrraaaaaammmooon prodáktcsön ordítja az a törzsi harcos artikulálatlanul amikor felvezeti ezt az újabb remek akciófilmet. Van itt minden: kartonpapírból épített bankfiók, játékpuskák, low budget CGI tűzpárbajok, GIF verdás autós üldözés és persze egy potenciális HIV fertőzött félelemetes…..
Fotó: Kollányi Péter / MTI "Elengedtem a Gálvölgyi Show-t. Ennyi volt. Rá kellett jönnöm, kifogytak az írók. Aki le tud írni egy poént, az elment inkább stand-up komikusnak" - mondta a Blikk tudósítása szerint Gálvölgyi János a Madách Színházban, a 70. születésnapja alkalmából rendezett…..