Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zalayeta

0 bejegyzést írt és 146 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sport Mediaset értesülései szerint a Juventus vezetősége meghatározta az árat, amiért Cristiano Ronaldo távozhat idén nyáron, a 2022-es szerződése lejárta előtt. A Juventus jelen helyzetben rendkívül megérzi a portugál klasszis kiemelkedő bérének a terhét. A portugál klasszis 31 millió eurós…..
A Juventus továbblépett az Inter csapatán, s bejutott az Olasz Kupa döntőjébe, s ez azt is jelenti, hogy a zebramezesek még minden sorozatban állva maradtak, míg a vesztes milánóiak mostantól csak a bajnokságra összpontosíthatnak. "Messze még a bajnokság vége, s számos tényezőt figyelembe kell…..
A Juventus idén elhódította az Olasz Szuperkupát, így már bizonyosan nem marad trófea nélkül, de ma este hatalmas lépést tehet a győzelem felé egy másik sorozatban, az Olasz Kupában is. A zebramezesek múlt héten ugyan hamar hátrányba kerültek Milánóban, de Cristiano Ronaldo vezérletével 2:1-es…..
Előző fordulóban a Juventus játék és ellenfél nélkül aratott 3:0-ás győzelmet a Torinóba végül el sem utazó Napoli fölött, s a válogatott szünetet követően most az újonc Crotone otthonába látogatva kell megszereznie a három pontot. Andrea Pirlo keretében ismét ott lehet a eltiltását a Napoli elleni…..
Andrea Pirlo ma megtartotta első sajtótájékoztatóját a Juventus edzőjeként, és véleménye szerint jó időben és jó helyen van a Juventusnál. „Vissza akarom hozni a lelkesedést, proaktív futballt szeretnék látni a csapattól, akik mesterien játsszák a futballt. Két dolgot mondtam a srácoknak: mindig…..
Az olasz bajnokság lezárultával a Juventusnak már csak egyetlen sorozatban, a Bajnokok Ligájában kell helytállnia. A zebramezeseknek nem lesz könnyű feladata, hiszen az az Olympique Lyon látogat Torinóba, amely a mintegy fél esztendővel ezelőtt lejátszott első mérkőzésen hazai pályán aratott 1:0-ás…..
A bajnoki címvédő Juventus ahelyett, hogy a Lazio vereségét kihasználva tíz pontra növelte volna előnyét, meglepő vereségbe szaladt a San Siróban, s ma este a szezonban kiváló formát mutató Atalanta csapatát fogadhatja az Allianz Stadiumban. A bergamói csapat, azon túl, hogy az Intert beelőzve a…..
Zalayeta 2020.07.11 23:34:17
A Juventus a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében folytatja európai szereplését, s az Olympique Lyon otthonában tehet fontos lépést a sorozat legjobb nyolc együttese közé.  Az Olympique Lyon, mely korábban hazája zászlóshajója volt a Bajnokok Ligájában, idén nem nyújt igazán jó teljesítményt a Ligue…..
Sűrű a menetrend, de a Juventus százszázalékos teljesítménnyel büszkélkedhet 2020-ban, s a hétközi kupamérkőzést követően most a bajnokságban folytathatja menetelését. A feladat távolról sem egyszerű, hiszen a bajnoki címvédő a Napoli otthonában, a San Paolóban vívja meg soron következő…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
A hétközi bajnoki fordulóban a kiesés elől menekülő, a gyenge szereplés miatt a közelmúltban edzőt is váltó Genoa együttese látogat majd az Allianz Stadiumba. A Thiago Motta irányítása alá került genovai csapat a bajnoki tabella tizenhetedik helyén állva, két győzelemmel, két döntetlennel és öt…..
Az Atlético Madrid otthonában játszott 2:2-es döntetlennel a Juventus fontos lépést tett a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakasza felé, s most a Lokomotiv Moszkva csapatát fogadva kerülhet még közelebb európai álmainak megvalósításához.  Maurizio Sarri mester keretéből sérülés miatt továbbra is…..
Az Inter elleni győzelemmel a címvédő Juventus a bajnoki tabella élére állt, így a hosszú válogatott szünetet követően listavezetőként készülődhet a Torinóba látogató Bologna elleni mérkőzésre. A vendégcsapat meglehetősen kiegyensúlyozott teljesítménnyel kezdte a szezont, s 2 győzelemmel, 3…..
A vasárnap esti Inter-Juventus rangadó ezúttal nem csupán a presztízs miatt lesz fontos, hosszú idő után először fordul elő, hogy a rangadó valódi, komoly téttel is bír, hiszen az Antonio Conte által irányított milánói házigazda a bajnoki tabella éllovasaként készülhet, míg a címvédő Juventus két…..
Zalayeta 2019.10.06 21:07:29
A Juventus bemutatkozott a Bajnokok Ligája csoportkörében, s így egy nehéz mérkőzéssel, az Atlético Madrid otthonában vívott ütközettel a háta mögött folytathatja a bajnoki versenyt. A következő ellenfél a Torinóba látogató Hellas Verona csapata lesz, amely eddig igencsak kiegyenlített…..
Zalayeta 2019.09.21 18:23:32
Új szezon kezdődött, s a Juventus új reményekkel vághat neki a Bajnokok Ligája idei kiírásának, melyben a torinóiak célja ismét az lesz, hogy 1996 óta először hódítsák el az áhított trófeát. A csoportkörben a zebramezesek ellenfele az Atlético Madrid, a Bayer Leverkusen, illetve a Lokomotiv Moszkva…..
A bajnoki címvédő a Parma elleni idegenbeli győzelemmel indította az új szezont, s a második fordulóban igazi rangadó vár a formálódó torinói csapatra, hiszen a Napoli látogat az Allianz Stadiumba. A Napoli a nyitó forduló legtöbb találatot hozó, változatos meccsén, Firenzében aratott 4:3-as…..
Viszonylag megbízható hírforrás beszámolója szerint a Juventus valóban vissza kívánja vásárolni Paul Pogba játékjogát a Manchester United együttesétől idén nyáron. A Sky Sport Italia képviselője, Gianluca di Marzio szerint a Juve sportigazgatója, Fabio Paratici nem hivatalosan felvette a…..
Massimiliano Allegri öt csodálatos évről beszélt a távozása kapcsán, és elmondta, hogy a vezetőség minden bizonnyal egy nagyszerű szakemberrel fogja őt helyettesíteni. A szatír vonalat képviselő Striscia la Notizia kapta mikrofonvégre a mestert a mai napon, és mivel ma állás nélküli lett,…..
Tegnap létrejött a találkozó a Juventus elnöke, Andrea Agnelli, valamint a zebramezes csapat mestere, Massimiliano Allegri között, s a felek vacsora mellett beszéltek a közös folytatás lehetőségéről. Az olasz sajtó értesülései szerint ma sor kerülhet a második felvonásra is, s…..
Az Amszterdamban szerzett találatnak köszönhetően, a Juventus szűkös, ám rendkívül értékes előnnyel várhatja az Ajax elleni visszavágót a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A zebramezesek hétvégén erősen felforgatott csapattal, számos kulcsjátékost pihentetve szenvedtek…..
A jelek szerint Luciano Spalletti napjai az Inter kispadján meg vannak számlálva, mivel várhatóan a mester a 2018-19-es bajnoki szezon végén távozni fog Milánóból, helyére pedig a Juventus és az olasz válogatott egykori sikeredzője, Antonio Conte érkezhet, azonban csak egy igen szép éves fizetés…..