Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vintezis

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ferivel került be a döntőbe, a kiesett társaik szavazatai alapján viszont Iliász nyerte a húszmilliós fődíjat. A döntőben nem sms-szavazatok döntöttek, a nézők hálistennek nem szóltak bele a végeredménybe. Iliász a játékot nagyjából egyenletes teljesítményt nyújtva játszotta végig, és ugyan…..
vintezis 2017.10.14 07:32:36
@antianti012: baszki, ne turkálj a neten, főleg ne a Comment:Com-on, ha nem akarod magadnak elspoilerezni egy reality végét. Ennyi. Egyébként meg nagyon együttérzek veled, tényleg óriási veszteség, hogy egy kertévés műsor vége most majd nem okoz olyan eufóriát, mint szokott.
A Sztárban sztár idei évadának második adása volt tulajdonképpen az első, hiszen az egyik új zsűritag, Stohl András távollétében az egy héttel ezelőttin nem volt kiesés, az énekesek elbazseválgattak maguknak a zsűritagok meg tét nélkül röhögtek rajtuk. Na de tegnap! Ott már volt Stohl és tét is, de…..
Két két zenész és színész ül majd idén a TV2 zászlóshajójában, Majka mellé Papp Szabi került a zenei vonalról, míg Liptai Claudia Stohl Andrással vigasztalódhat Hajós távollétében. A szeptember 10-én azaz most vasárnap induló műsor első adásában Stohl nem szerepel majd (gondolom, a székébe…..
vintezis 2017.09.06 11:38:32
@szánmonoxid: Ugyanmár, most mit kötsz bele? Ez így vicces, tele elütéssel és helyesírási hibával. És ha bárki szóvá teszi, az nyelvtannáci, és különben is semmi értelmeset nem tud írni, ezért köt bele a helyesírásba... pfff...
Én barom meg még a kommentjeimet is átnézem, hogy ha lehet, ne írjak hülyeséget, illetve ha hülyeséget írok, legalább helyesen, elütés nélkül írjam.
Nem hittem volna, hogy azután, hogy sikeresen ellenálltam a debreceni Panzió nevű szórakozóhely diszkójában a lemezlovas (akit akkor még nem DJ-nek hívtak), minden próbálkozásának, és nem utáltam meg a Metallica Enter Sandman című nótáját, az RTL bruttó két óra alatt eléri nálam, hogy soha ne…..
vintezis 2017.09.03 18:08:50
@desmond: Thanks az építő jellegű hozzászólást, nem volt egyértelmű, hogy ez most az előadásról szólt vagy magáról a TV műsorról, és amilyen elmebeteg vagyok, még rá is kérdeztem. Időközben letöltöttem, szóval mégegyszer kösz a kommentet!
- Az ember szabad, de nem korlátok nélkül az, természeti, antropológiai és szociális meghatározottsága együtt jár szabad voltával - mondta Gábor, és elgondolkodva nézte a Villányi Pinot Noir maradékát a pohár mélyén. A vele szemben ülő Ágnes erre felsóhajtott:- Ezek szerint a legnagyobb kérdés az,…..
vintezis 2017.04.06 06:49:50
@kisdubos: Azért nagyon remélem, hogy nem Te és Haverod fogják megmondani, hogy mit tekinthetünk munkának. Ez tipikus NER-féle gondolkodás, amiben azt hirdetik, hogy csak az dolgozik igazán, akinek olajos a keze...
A Világegyetemben Mindenkinek Utat Mutató Hírműsor, a Valaha Készített, Legmodernebb és Legjobb Híradó, azaz a TV2 Tények című műsorára ha minden igaz, 340 millió forintot költött a tévé, de tegyék, ha fussa, én a helyükben a kihasználatlan stúdióterületre kiszórnék pár gyémántot is, vagy kiraknám a…..
vintezis 2017.03.07 13:49:03
@sixx: Szerintem kár is posztot írni. A komment-szekció az igazi kontent!
Az X-Faktor kapcsán sokszor felmerül, hogy akkor ez egy tehetségkutató-e vagy sztárgyár, vagy esetleg az RTL kasszáját arannyal a plafonig tömő pénzgyár, pedig egyik sem. Ez egy olyan műsor amin elméletileg szórakozhatnánk, csak nem hagyják. A legjobb évada eddig az volt az X-Faktornak, amikor Jimmy…..
vintezis 2016.12.05 11:06:10
@iptables: pfff... ugye az megvan, hogy közben sixx is jelezte, hogy javítják a header-t... viszont nagyon ügyesen tudsz url-t bepötyögni, akár jelentkezhetsz is titkárnőnek, a tudásod szerintem elegendő hozzá.
vintezis 2016.12.06 07:58:34
@zsubiaba: ja, pont emiatt írtam a kommentet, mert nem működött. azóta javították...
vintezis 2016.12.06 08:07:46
@iptables: Azta!!! Még egy template-et is ki tudsz tölteni!?! Őrület! Te tényleg titkárnőnek születtél! Kár, hogy az ékezetes betűket nem találtad meg, de sebaj, legyen az a következő szint, amit elsajátítasz.
Amikor a rém idegesítő pali elkezdte rágni a poharat, már tudtam, hogy helyben vagyunk, a Csillag születik oppardon Got Talent rálépett arra az útra, amit neki szántak a reality formátumgyárakban, és pontosan úgy működik, mint a bikicsunájozásra épített énekes tehetségkutatók.…..
vintezis 2015.10.11 12:22:06
@Zorba the Geek: sajnos jól hallottad! Engem már csak az érdekelne, hogy a csávó minek hívja az ablakra csukható sötétítőt...
Nem mondom, hogy nem hatásos, azt sem, hogy szar, csak kezd már kicsit sok lenni. Sebaj, legyen ez az én bajom, addig is két mozgó plakát a True Detective második évadához:   We get the world we deserve. #TrueDetective pic.twitter.com/CFJuv00Nws — True Detective (@TrueDetective)…..
Ők pedig a műsorvezetők, a női egyenjogúság nevében egy hölggyel. Indulás március 15., csodálatos nap lesz! A Facebook-oldal itt.   ..
vintezis 2015.02.26 06:39:49
@nemtalálokhaza: He? Ennyi embert vízszintesen Te hogy raktál volna össze? Ne kössünk már bele mindenbe. Szegény dtp-snek kiadták, hogy őket mind, együtt, 1000x350 (vagy mittomén mennyi), reggelre legyen kész...
A közszolgálati televízió már egy ideje 1984-ből sugároz: életlenül ácsorognak a háttérben a nemzeti együttműködést eláruló köztisztviselők, a nép ujjongva fogadja az autópályadíjat, a norvég gyíkemberekre lecsap a TEK, Angela Merkel pedig a kamerák előtt vall szerelmet…..
vintezis 2015.02.03 09:46:34
@Zb74: Óriási, hangosan felröhögtem. Köszi!