Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bzoolee

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jött egy bejelentés a Wizz Artől egy új nyaralóútvonalról, csak nyáron és nyilván méregdrágán elvisznek Valenciától egy köpésre, Castellonba. Amúgy Valenciába van egész évben Ryanair, tehát nem egy nagy hír ez. Ami érdekesebb, az egy újabb budapesti útvonal bezárása. Ezt most a Wizz…..
bzoolee 2019.02.21 07:51:07
@vuvuvu2: Stavanger azért tetszett meg, mert a Preikestolen onnan könnyen elérhető. Bergen sajnos már nem opció, mert ha vonatozunk, akkor még vissza is kell jönni...Túl sok idő és pénz. Vagy Stavanger és Oslo lesz, vagy csak Oslo. A wizz áraitól függ. De nem normálisak a 80 ezer forintos jegyükkel... Max 30k.
bzoolee 2019.02.21 08:25:54
@tompus: Szerintem ezért mennek felfelé irdatlanul az árak Stavangerbe. A sok átfoglaló miatt. A rendszer csak azt látja, hogy közel 100 ezer a jegy és még mindig érkezik foglalás (ingyenes átfoglalók). Ezért emeli szinte napról-napra...Nem foglaltam le 18 ezerért januárban, most 80 ezernél jár.
Aki nem schengeni országba utazik Lisztferihegyről, egy ideje már megúszhatja a karámozást. Nem kell bokáig az esővízben gázolni, nem kell küzdeni a széllel, sem pedig ácsorogni a vizesblokk nélküli hodályban fél órán  át. Akkor ez már maga a csoda, nem? Hát, annyira nem. Volt szerencsénk már…..
bzoolee 2019.02.05 08:49:58
Egyre valószínűbb, hogy a Ryanairnél túlfeszítették a húrt, addig szívatták saját dolgozóikat, hogy már lehetetlennek tűnik a szellemet visszatuszkolni a palackba. A cég történetének legnagyobb sztrájkja jön a jövő héten, eddig 600 járat törlését jelentették be, köztük egy Budapest-Barcelona és két…..
bzoolee 2018.07.19 18:55:58
@huncut_kata: Wizz van... Múlt szombaton repültünk velük, és Ryannel jöttünk vissza Nürnbergböl a héten.
Van pár apróbb új információnk a kézicsomagos mizériáról, meg itt az idő arra is, hogy tisztázzunk pár dolgot. Az előző posztban írt fontos változást azóta többen is megerősítették, az egyik olvasó úgy fogalmaz, hogy Ferihegyen is pánikszerűen címkézik az összes csomagot, vagyis aki nem vesz…..
bzoolee 2018.07.04 13:42:04
@ComLo: Ha nagyobb változtatást akarnak, a következő menetrendnél változtassanak és kész...Mondjuk a téli menetrend bevezetésével, vagy a következő nyárinál. Ez is kivitelezhető lenne. Ehelyett nem mondanak semmit készül az ember és hopp mikor megy már más a szabály...Én márciusba foglaltam és azóta már szétültet, nem enged fel poggyászt meg mittudomén...Ha ezt tudom Ryan-nél foglaltam volna, mert az is ezt csinálja, de időben jobb lett volna mert reggel repültem volna nem a nap közepén...Azóta meg már a Wizz is ezt csinálja ráadásul 2 hely egy irányba 2 embernek 5-6 ezer!! forint lenne, a Ryannél meg mindig 3 vagy 4 euró a legolcsóbb fejenként. Egyértelmű hogy nem wizzairre foglaltam volna, ha ezeket akkor tudom.
bzoolee 2018.07.05 07:26:56
@Norx: Biztos majd egy nyomorult hátizsákot fognak fél óráig keresni...
Igen kellemetlen meglepetés érheti azokat a Wizz-utasokat, akik nem olvassák napi szinten a cég honlapját. Sikerült néhány napja úgy megváltoztatniuk a kézipoggyász-szabályt, hogy erről az utasokat nem tartották fontosnak tájékoztatni. Elég pofátlan húzás, hogy kifelé úton még felviheted a motyódat…..
A Wizz hivatalosan is bejelentette azokat az útvonalakat Debrecenből, amelyekről az előző posztban beszámoltunk. Sőt, még azokon kívül kettőt. Arról nem szóltak, hogy egy meg megszűnik. Rákérdeztünk, ezért magyarázat is érkezett arra, hogy miért döntött a cég az utasok szándékos szétültetése…..